Şimdi Ara

Kilo versem Yakışıklı olurmuyum ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
4
Favori
12.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

VEREMEDİ

yaaa slkmsn yha
  • Orijinalden alıntı: willie68

Geçen sene 108 kilo 183düm bende dün tartıldım 91.5 kilo 186 olmuşum.

Tek yaptığım kola ve ekmeği kesmek oldu . Afedersin öküz gibi yedim , ve spora gittim haftanın 3 4 günü .

Tipte farketme oluyor biraz tabi ama bacaklar ve göbek nerdeyse kalmadı , azimle mıçan hesabı . Olmayacak şey değil .

Başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisu48 -- 24 Şubat 2015; 1:13:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: godforınsane

Orijinalden alıntı: willie68

Geçen sene 108 kilo 183düm bende dün tartıldım 91.5 kilo 186 olmuşum.

Tek yaptığım kola ve ekmeği kesmek oldu . Afedersin öküz gibi yedim , ve spora gittim haftanın 3 4 günü .

Tipte farketme oluyor biraz tabi ama bacaklar ve göbek nerdeyse kalmadı , azimle mıçan hesabı . Olmayacak şey değil .

Başarılar

Buyur

• Bügünde bitti 3.Günümüz,kaldı 18 bu sefer olacak Destekleyin beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 24 Şubat 2015; 17:21:09 >
  • Peşindeyiz usta...
  • Ve bitti 4.Gün güzel geçti Param gelsin Diyet Süt ürünleri depolayacağım birde Yulaf ezmesi alacağım Evet bu sefer olacak Ailem yemekleri yağlı sağlıyor kendim için ayrı yemek istemiyorum o yüzden Bir yemek tabağının çeyreğini yiyorum kalanını Salata ve Yoğurt ile destekliyorum hayırlısı bakalım
  • 5.Gün biraz kötü geçti Akşam yediğim yemek sağlıklıydı fakat Aşırıya kaçtı kendime ödül olsun Yarın sporla bunu dengeleyeceğim kaldı 16
  • Kac kilo versn nasl veriyorsun pm please

• quote:

Orijinalden alıntı: GGChocolate

Kac kilo versn nasl veriyorsun pm please

Ayda 1 ölçüleceğim

Ekmek Tuz Şeker tamamen çıkarttım Yağlı bütün Süt ürünleri evden çıkarttırdım Yediğimin yarısını yiyorum
  • keşke konuyu açtığın gün başlasaydın.şimdiye hayal ettiğin yere gelmiştin
  • Benden adma olmaz boşverin peh...
  • Son 15 Gün konuyu bilen bilir haydi bakalım
  • Bak, bu da benim, yakışıklı sayılmam ama kilo verince ben de bir yerlere varabileceğime inanıyorum;

Kilo versem Yakışıklı olurmuyum ?

İşte böyle. Ben birkaç haftada 145 kilogramdan 140 kilograma düştüm. Devamını da getireceğim. Verilecek en fazla 50 kg var. (Boyum ve kalıbıma göre) Diyetimi koruyor ve bir çeşit evde uygulanabilecek fitness programı uyguluyorum. (Kısmen uyguluyorum ve adı P90X)

• Renkli gozlu olmak durumu degistirmez malzeme belli dudak yapin kotu simdiki halinden iyi olursun ama yakisikli olamazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

Renkli gozlu olmak durumu degistirmez malzeme belli dudak yapin kotu simdiki halinden iyi olursun ama yakisikli olamazsin

Bunu yeni gördümde şu Dudaklarıma çok taktım Allah rızası için Ülkedeki bütün erkekler Mükemmel dudağamı sahip hocam Ben ortalamanın üzerine çıkayım yeterli hayırlısı
  • 1 Ay 8 Kilo keyfim yerinde
  • ben benzettim.
  • Dostum ben de 7 ay gibi bir sürede yaklaşık 16-17 kg civarında kilo verdim emin ol hayat kaliten inanılmaz derecede artıyor,insanların sana karşı tavırları değişiyor ve en önemliside o büyük değişimin ardından insanların tepkilerini görmek harika oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKrigstig

Dostum ben de 7 ay gibi bir sürede yaklaşık 16-17 kg civarında kilo verdim emin ol hayat kaliten inanılmaz derecede artıyor,insanların sana karşı tavırları değişiyor ve en önemliside o büyük değişimin ardından insanların tepkilerini görmek harika oluyor

Umarım hocam ya adam yerine konulmak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.