Şimdi Ara

Kilo versem Yakışıklı olurmuyum ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
4
Favori
12.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim tipi filan bırak saten iyi yani sen Sağlığın icin o kiloları ver daha 17 yaşındasın aktif ol hayatta bide spor salonuna yazıl fitness filan da yapda kilo verdikten sonra bide onla uğraşma
    Hadi Kolay gelsin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hep zayifimdir.. Kilolarini bana ver ikimizde mutlu olalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

kilo ver, tipin iyi.

yanlış anlamayın da bişey sorucam. 120-130 kilo olmayı nasıl başardınız ? hastalık falan mı yoksa yiyip yiyip oturdunuz mu ?

Çocukken yaşadığım Veremden sonra aile o kadar üzerime titremişki Balları Reçelleri dayamış sonrada bu oldu işte hocam vereceğim koydum kafaya çok olumlu yorumlar aldım
  • Olursun.
  • Bügün bozdum diyetimi fakat sadece bügünlük aynı şekilde devam Bügün bir parti sebebi ile biraya abandım sadece o kadar 3-4 tane 3'ü Shot Birşey olmaz çok kalorili değil dimi
    Allahım sen affet
  • Bence gayet yakışıklısın.Kilo verirsen süper olur
  • "Ulan İstanbul" dizisindeki Gıyaseddin'e benzettim seni.
  • kilonu söylemesen aklıma bile gelmezdi 120 olcağın yüzün o kadar şişman göstermiyo ama birazda deriyi gerdirdiğin için şişkinlikler azalmış sanırım. neyse büyük ihtimalle göbek göğüs baldır bölgesi yağlıdır. onlar için yapcağın şeyler çok basit cardiyo diyet.ekmek tuz şekr kes yağı azalt.tıka basa doymak için değilde açlığını bastırmak için ye (anladın sen o ölçüyü).yağ karbonhidrat kaçın protein ağırlıklı beslen (kardiyo kas yakar dikkat) hindi tavuk ye bol bol (tabiki göğüs) ton balığı salata bulgur vs vs. sabahları yumurta seversen çok iyi bi seçenek. ilk 1-2 ay diyeti çok sıkı yapmaya çalış ve diyetten kopmamanın püf noktasıda spor yapmakta yatıyo.eğer spor yaparsan 100 kalori yakmanın zorluğunu gördüğün için her yediğin besine temkinli yaklaşcaksın.1-2 ay sonra sporu bıraksan bile bu yeme düzenin devam etcek (etmeli) tabiki kilo vermende devam etcek.
    bunları ordan burdan sallamıyorum ben yaz sonu kardiyo diyet başlayıp şuana kadar 35-40 kilo ya yakın verdim. şuan daha mutluyum rahatım.ben bu dediklerim sayesinde verdim yemek düzenim hala dediğim gibi devam ediyo(biraz gevşettim doğal olarak sporu bırakınca).spor olarak 2 aylık "İnsanity"i önerip sözlerimi noktalıyorum.

• Uraz kaygilaroglu diye bir oyuncu var şişman hali ile zayıf haline bak ne dedigimi anlarsın kardeşim kilo ver vücudun rahatlasın iyi bir diyet yapman lazım ama doktor gözetiminde olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 109 Kiloyum 120 abartı birazda hocam bügün bıraktım Annem ile ettiğim kavga sonucu Ailemden gizli yapmaya çalışacağım Annem kilo vermem için yardım etmiyor etmekte istemiyor
  • Diyet iptal yardımlar için teşekkürler Ailem devam etmem için yardım etmiyor tek bir yardım bile etmiyorlar sağlık olsun
  • güzel kardeşim kilo alırken değilde verirken çok zor çünkü bölgesel kilo vermek diye birşey yok spor yaparak vermeye çalış vucüdün fit ve diri dursun zayıflayıım derken vucüdun çökmesin umarım istedin fiziğe kavuşursun bu arada on numara tipin var kimseye kulak asma senin için en doğru olanı yap
  • Diyet iptal diyet şok diyet vefat
  • Eliptik bjsiklet al ve dizi izlerken sur. Hem eglenceli olur dizi izlemek icin surmek istersin.

Kahvaltida lor peynir ye ekmek yerine yumurtavhasla kalori sayimi yap. Cok ye ama dusuk kAlorili seyler ye. Ailem banada zayiflana diyoddu. Ben 145 lerden 120 lere gelince. Simdi 95 im. Bu ay spor salonuna yazilip yaza 85 olacam. Boyum 185 cm.

İstersen sana once sonra resimi atarim. Pm den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yec44 -- 23 Aralık 2014; 23:40:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yec44

Eliptik bjsiklet al ve dizi izlerken sur. Hem eglenceli olur dizi izlemek icin surmek istersin.

Kahvaltida lor peynir ye ekmek yerine yumurtavhasla kalori sayimi yap. Cok ye ama dusuk kAlorili seyler ye. Ailem banada zayiflana diyoddu. Ben 145 lerden 120 lere gelince. Simdi 95 im. Bu ay spor salonuna yazilip yaza 85 olacam. Boyum 185 cm.

İstersen sana once sonra resimi atarim. Pm den

Beklerim hocam bu arada İmzanız cidden güzel
  • İnternetten Anıl Emre Daldal'a bak, insana şevk geliyor on Kilo veresi geliyor valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultio

dostum bence güzel bir yüzün var.
    nicolas cage ve russell crowe yi andırdın bana :) kilo ver gerisi hallolur.

Hocam beni küçüklüğümden beri çok kişi benzetir Russell Crowe'a ama arkadaşla pek benzer yanımız yok.
  • vahocan kullanıcısına yanıt
    vallaha yakışıklı olursun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Aiginas

vallaha yakışıklı olursun :)

Çok sağolun yarın da başlayalım diyete bakalım
  • Artık spora başlıyorum kendimi acındırmam herşeyim yeter Kilo versem ortalama tipte biri olacağını biliyorum benim için yeterli yarın Boğazımı tutuyorum Bütün kutsal varlıkların üzerine yemin ediyorum artık onurlu bir şekilde sözümü tutup bunu yapmaya uğraşacağım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.