dövme yaptırmayı düşünüyorum. başka tavsiyeleriniz var mı? valla artık kadınlar için herşeyi göze aldım. ne gerekiyorsa yapmaya hazırım yalnız aksan sıkıntı doğulu aksanı lazım. bu konuda kendimi geliştirmeliyim. kürtçede öğrensem on numara olur. 2 laf eder kadınların heyecanını tavan yaptırırım geriye tek sıkıntı esmer ten kalıyor. balkondaki deneyimlerime göre güneşte bacaklarım gayet kararıyor. komple bi güneşlensek iyi olabilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 12 Haziran 2024; 19:46:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kilo verip fit olduktan sonra bad boy/keko olacağım
-
-
Vaktinde karı gelmemiş, bu saatten sonra gelse çok fark etmez gibi. Bir de ben çok güzel olmayan kadınlara tahammül edemiyorum, parayla yaparken bile servet ödüyorum ki manken gibi bir şey gelsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
niye etmesin hocam. 1 ay uzak dursam malum olaydan deli gibi zevk alıyorum hala. ki bu dopamin reseptörlerininin bitik olduğu halim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sende büyük bir özgüven yetersizliği var,evinden çıkmayan,bilgisayar başından kalkmayan yan sekmede sürekli bi dh forum açık olan asosyallik seziyorum.İstediğin kadar spor,dövme veya bilimum erkekvari şeyler yaptır yine de BOŞ.
-
hadi ben asosyalim. dışarı çıkmıyom, kadınlarla bağlantım yok. siz yeterli olsanız kadınlar böyle tiplerle mi takılır.
olay ben değilim toplumsal bir sıkıntı var küçük düşünüyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 12 Haziran 2024; 20:7:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
toplumsal bir sıkıntı diyorsun sonra buraya keko gibi takılıp kız tavlamaktan bahsediyorsun,bu daha da büyük bir toplumsal sıkıntı değil mi,türk aile yapısını bozan cinsten,zaten sen kız tavlamak amaçlı hayatını şekillendirirsen tahminimce kimse gelmeyecektir veya da aranan ,testis kokusu aldığı erkeğe atlayan bir dişi gelecektir.O yüzden çok da kasmaya gerek yok bence.Ben saldım açıkçası giden gitsin gelen gelsin.Kimseye göre sıvı gibi şekillenemem.
dipnot: ha toplumsal sıkıntı umrumda değil,aile kurmak gibi bir amacım yok,kızıldenizden su yürütmek istiyorum diyorsan,çok da şekillenmene gerek yok, çok var öyle.
-
adapte olamayan bireyler yok olur. hayatta kalmak istiyorsan düzene ayak uyduracaksın. ne yapalım? yenilgiyi kabullenip yok mu olalım? kadınlara göre şekil alacaksın gerekirse. sonuçta insan türünün ve tüm canlıların en büyük amacı hayatta kalmak ve üremek.
erkekler milyonlarca yıldır kadınlar için mücadele etti.
güçsüz erkekler hiçbirine ulaşamadan öldü. zayıf erkekler olarak güçlü olmak zorundayız. en azından kadınlara kolay ulaşabilen güçlü erkekleri taklit etmeliyiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 12 Haziran 2024; 20:26:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X