Şimdi Ara

Kilodan nefes alamıyorum. (SS'li) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
4.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kayrasputin

quote:

Orijinalden alıntı: tyler swoft

Böyle insanları her gördüğümde dalga geçmekten çekinmiyorum. Şişkoysan zayıfla arkadaşım tembel olma, az ye kilo vermek bu kadar basit. Gerekli olan tek şey istek. Bir zamanlar yaşıma göre bende kiloluydum, istedim zayıfladım. Bunu yapabildiğimi görünce herkesin yapabileceğini anladım. Açlıktan ölen çocukları düşünerek te harekete başlayabilirsin

edit: birde ben kilolarımla barışık bir insanım diyenleri anlamıyorum arkadaş. Etrafındaki kimsenin aa bu kişi kilolu ne kadar güzel birşey diyecek hali yok ya bunu kilolu olupta kayda almayan kimse yoktur aksini iddia eden yalan söylüyordur. Sonracığıma konu sahibinin dediği gibi nefes darlığı yürümekte zorluk problemleriyle yakınıyorlar nasıl barışık oluyorsun kendinle?!

Ben de en çok şu bir tane komedi şovunda çıkan şişman kadına kıl olurdum. Kendimle barışığım falan derdi, sonra gitti ameliyat oldu.

Barışığım işleri yalan. Mesela şu an midem dolu olmadığı için iyi nefes alıyorum ama bir doldursam yine kötü nefes alacağım. İyi değil yani.

Aynen öyle. İnan bana eğer gerçekten zayıflamak istersen hemen zayıflarsın sorunlarının en küçüğü bu olmalı. Zamanında her sabah saat 6-7 de kalkar bacaklarım kızarana kadar koşardım. Zayıflamak için 1 hafta boyunca çorba, yeşil çay içip kızarmış ekmek yediğim günleri hatırlıyorum. Sonuc olarak gereken tek şey istek kardeşim en içten bir şekilde gercekten istersen halledemeyeceğin iş yok.

Edit: açlığı hissetmemek için ara öğünlerde Eti form kepekli bisküvi çok ucuz fiyata satılıyor heryerde, ayranla çok güzel gidiyor. Sürekli tüketebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyler swoft -- 16 Haziran 2015; 16:48:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nick ' imi oku

• Kilo vermek istiyorum diyosun hala burdakilere cevap yazıyorsun. Cik dışarı hareket et az.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HEMEN ÇALIŞMAYA BAŞLA VE BENİM GİBİ İNANILMAZ OL!!!! I ROCK.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.L.A.N

Yalan söylüyor, nefes alamazsa ölür.

sonda yaptığın o gülücük seni bloktan kurtardı. ama eksini verdim.

• yıllardır kilo konularını görüyorum veremezsin sen bu kafayla o kiloları
  • saçlarım lens zamqi onları boşver sen kaslara odaklan. hoop kaslara bak!!
  • manitadan ayrıl desem, pek sanmıyorum olduğunu. öğrencilik senin tek ilacın.
    okul yoksa en azından bizim eve gel. öğrenciymiş gibi yapmak da fayda sağlar
  • Simdi garip bir tavsiye olacak ama neyse...

ismini seklini bod****tr den hatirliyorum bi 3 4 sene olmusdur galiba. Alkislarlayasiyorumada bir kac video yüklemisdin. O günden bugüne ne degisdi? Bence fazla bir yol ilerleyememisin. Yanlis hatirlamiyorsam video altinda yorum atmisdin ve söz vermisdin, zayifliyacagina dayir.

Dile kolay 4 sene nerdeyse

Bence sende azim eksikligi var. Forumlara, cesitli platformlara foto veya video ekleyip egonu tatmin etmeye calisiyorsun. Bak noldu trollere alay konusu oldun

Genc yasda kendini yazik etme.
    Biraz agir oldu ama hatalarinla yüzlesmelisin. Illaki bi yerlerde hata yapiyorsun. Kilo vermek okadar zor birsey degil, inan bana.
  • Game of Thrones da Samwell Tarly in dublörü olarak oynarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 16 Haziran 2015; 18:56:45 >
  • amacin kilo vermek ise yardimci olurum pm atarsın

• 1000-1500 arası bir pc, geri kalan parayla da spor salonuna yazıl. ramazanda da bir güzel tövbe edip oruçlarını tut.
  • X550 jk alacaksin herhalde,ssd ve ram takviyesi de yap

• yemek yemeyi acilen bırakmalısın
  • aga bende 1.78 boyunda 24 yasında 83 kgım cok rahatsız oluyorum kılodan bırturlu veremedım 5 kg versem rahatlycam senın belin falan agrımıyormu valla insan bıraz rahat etmeli ekmekle pilavı yemeyı bırak kola falan aman aman ama bosuna yazıorm neler yıyosun gunluk ortalama rutin merak ettım sımdı o kiloyu korumakta ayrı bı olay baya yemen lazım hergun yoksa kilo verirsin
  • git elinde avcunda ne varsa sat odanı fitnıs salonu gibi yap zayıfla çalışır bidaha kazanırsın
  • Böyle şeyler için yemin etmeyin kilolu arkadaşlarımla dalga geçen bi arkadaşım vardı ti ye alırdı hep kiloluları 15 16 yasındayken bir böbrek rahatsızlığı geçirdi ve etrafımızdaki tüm arkadaşlarımızdan kilolu bi hale geldi insan içine cıkamaz oldu ve hala bu hastalıkla savasıyor yası 24 olmasına ragmen kilo versede hastalıgı tekrar ediyor ve tekrar kilo alıyor
  • Yanaklardan 10 kilo versen tamamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

quote:

Orijinalden alıntı: A.S.L.A.N

Yalan söylüyor, nefes alamazsa ölür.

adamın nickide Aslan efsane cevap olmuş

• Ben kilolanırsam zaten direk öldürürüm kendimi göbekli halimi düşünemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.