Şimdi Ara

Kilodan nefes alamıyorum. (SS'li) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
4.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam kaç öğün, ne kadar ve neler yiyorsun? Gerçekten bu kilolara nasıl çıkılıyor anlamıyorum. Acilen spora başlamalısınız sadece kardiyo bile yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seküler -- 16 Haziran 2015; 3:41:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş, kendine neden eziyet ediyorsun. Bırak pc yi telefonu, spor yap gez dolaş. İlgini çekermi bilmiyorum, spor yapacaksan önerilerim olur sana. Yüzmeyle olacak iş değil. Pm den ulaşırsın.

• Abi eğer diyet yaparsan çok rahat kilolarını verebilirsin.Ben 17 yaşındayım 1.90 boy 110 kiloydum 2 ay spora gittim tabii ilk 2 hafta filan her yanım o kadar ağrıdı ki dedim ben bu acıyı çekeceksem bir işe yarasın diyette yapayım zaten spora gitme amacım kilo vermekti.Başladım diyete 2 ayda 15 kilo verdim sonra okul-spor-ev çok zor gelmeye başladı akşam 4de okuldan çıkıyorum ordan 2 saat spor ordan ev duş falan derken baya zorlanmaya başladım bıraktım şu anda 95-100 arası gidip geliyorum ve o verdiğim 15 kilo bana o kadar büyük bir özgüven verdi ki anlatamam.Halbuki kilomuda boy sayesinde göstermiyorum ama kilo vermek iyidir git spor salonuna 2 günde bir 2 saat çok bir şey değil.Git diyet yap ama kilo vericem diye hiçbir şey yememezlik yapma mesela kendini belirle sabah kahvaltısında şunları yiyeceğim öğle yemeğinde şunları akşam şunları.Ben kendi yaptığımı yazayım sabah 1 dilim ekmek yanında peynir zeytin 2 yumurta çok az şekerli çay.Öğlen okulda yediğimden pek bir alternatifim yoktu ama öğlende ne yersem hep ufağını yemeye yada yarısında bi arkadaşıma vermeye çalıştım.Mesela çiğköfte mi yicem çiğköfteci dayıya dürüm yapma marula koy diyordum öyle yiyordum bunun gibi işte.

• bu arkadaş şu efsanevi ben çok güçlüyüm başlığını açan değil mi ya :D

dostum yanlış anlama ama senin diyetisyenden önce bir psikolağa görünmen lazım
  • Yazi bos gecme.Deli gibi spor yap seneye wowowo diye gez

• quote:

Orijinalden alıntı: A.S.L.A.N

Yalan söylüyor, nefes alamazsa ölür.

Kilodan nefes alamıyorum. (SS'li)

• kanki bu gidiş iyi değil artık radikal kararlar alman lazım
  • Abi ben 2 yılı geçiyor forumdayım sen en fazla 250 gr kilo verdin, bu fotoğrafına bakıyorumda yine almışsın kilo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provokatör

• nerede yüzeceksin
  • G3 ile notebook'un yaşam ünitesi mi var ? Hiç bir şey anlamadım. Nefes alamıyorum diye konu açıyorsun sonra param g3 ile notebook'a yetiyor diyorsun. Hayır oruç başa vurdu desem ramazan'da gelmedi.

• koşu yap

24 saat pc başında oturma
  • quote:

Dont 2000

• oo kayra
  • bende 1.87 ve 143 kg yum. tatildeym , yaz gribi oldum ve istanbula gidince tekrar kilo verme işine girecegim. hık diye gidecez bir gün :S alacagın bilgisayar yetine diyetisyene git, spor yap vs vs

• Benim hala oğlu askerden yırtmak için sana benzedi ve yırttı sonunda askere gitmedi, ama malum kiloları şimdi veremiyor. Yani bilgi verim istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

quote:

sesli güldüm ben buna

• Hocam çok cikixssiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayrasputin

quote:

Orijinalden alıntı: Saeros

Bilgiyasayar ekipmanınan vereceğin parayı spor salonuna versen tığ gibi olursun.

Bilgisayar lazım olacak hocam, maalesef.

Bilgisayarın nasıl bir önceliği varki sağlığından daha önemli ? Yani paranı sağlığın için harcayamayıpta acilen bilgisayar almanı gerektiren nedir ?
  • Notebook ve Telefondan önce kilo vermeye çalış bence senle aynı durumdayız ben çalışmalara başladım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.