Şimdi Ara

Kilodan nefes alamıyorum. (SS'li) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
1
Favori
4.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi bence bir diyetisyene filan git.O sana iyi bir program hazırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Bryan -- 16 Haziran 2015; 13:18:25 >
  • 1.81 ve 114 kiloyum daha 2 gün önce başladım diyete. 3 kat daha az yiyorum ve yediklerimde diyet ürünler. Misal yağsız tuzsuz ızgara tavuk göğsü,eti form mısır patlağı, diyet kraker felan. 2 günde 400 gram gitmiş bile. acıkıyormuyum evet ama dayanıyorum. Açlıktan kimse ölmez nasıl olsa ramazanda geliyor hazırlık olur benim için.Ramazanda zirveye ulaşıp deli gibi vericem kiloları hedefim ayda 10-15 kilo. 85-90 olduğumda bırakıcam bodybuilding e başlıcam sarkıkları sıkılaştırmak için. Diyet yapın hocam korkmayın açlık adam öldürmüyor.Dişinizi sıkın biraz sonunda rahat bir nefes alacaksınız zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden kilo veremiyorsun diyet mi yapamiyorsun? kendine hakim olamiyor musun?

• Kardes yeme diyorum ye ama sadece tavuk gogsu marul nane. Salatalik domates turp ispanak vs vs ye 3 aya 10 kg den fazla gider sonra azda spor felan yspsrsin bir yila zayiflarsin. Sen eski resimleri paylasirken bende senin gibiydim. Suan 95 kg yim. Yaz sonu 90 ni hedefliyom. Adim at gerisi gelir.

• Bide ciğerden nefes almayı dene
  • DNP

• hocam sen sürekli yeni hesaplarla konu açıp kilo veriyorum diyen adam değilmisin eğer oysan 2 yıldır psikolojik sorunlu gibi konu açıp kilo veriyorum kararlıyım şu sürede vericem diyip duruyorsun yapma allahını seversen git kilonu ver oyle gel buraya yemin ediyorum aynısın konularındada hep aynı kiloda çıkıyordun yapma gozunu seveyim git ver şu kiloyu konuda açma eğer o değilsen çok benziyorsun kb.
  • efsane geri döndü
  • kendinden sıkılmadınmı neden degiştirmeyi 1 kez olsa denemiyosun
  • Böyle insanları her gördüğümde dalga geçmekten çekinmiyorum. Şişkoysan zayıfla arkadaşım tembel olma, az ye kilo vermek bu kadar basit. Gerekli olan tek şey istek. Bir zamanlar yaşıma göre bende kiloluydum, istedim zayıfladım. Bunu yapabildiğimi görünce herkesin yapabileceğini anladım. Açlıktan ölen çocukları düşünerek te harekete başlayabilirsin

edit: birde ben kilolarımla barışık bir insanım diyenleri anlamıyorum arkadaş. Etrafındaki kimsenin aa bu kişi kilolu ne kadar güzel birşey diyecek hali yok ya bunu kilolu olupta kayda almayan kimse yoktur aksini iddia eden yalan söylüyordur. Sonracığıma konu sahibinin dediği gibi nefes darlığı yürümekte zorluk problemleriyle yakınıyorlar nasıl barışık oluyorsun kendinle?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyler swoft -- 16 Haziran 2015; 16:06:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyler swoft

Böyle insanları her gördüğümde dalga geçmekten çekinmiyorum. Şişkoysan zayıfla arkadaşım tembel olma, az ye kilo vermek bu kadar basit. Gerekli olan tek şey istek. Bir zamanlar yaşıma göre bende kiloluydum, istedim zayıfladım. Bunu yapabildiğimi görünce herkesin yapabileceğini anladım. Açlıktan ölen çocukları düşünerek te harekete başlayabilirsin

edit: birde ben kilolarımla barışık bir insanım diyenleri anlamıyorum arkadaş. Etrafındaki kimsenin aa bu kişi kilolu ne kadar güzel birşey diyecek hali yok ya bunu kilolu olupta kayda almayan kimse yoktur aksini iddia eden yalan söylüyordur. Sonracığıma konu sahibinin dediği gibi nefes darlığı yürümekte zorluk problemleriyle yakınıyorlar nasıl barışık oluyorsun kendinle?!

yav he he edebiyat yaptığını sanan ergen

• durumum senden çok farklı değil ama ben her gün 1 - 1.5 saat yürüyüşe başladım sende yapabilirsin pc den kaldırman gerek biraz
  • Bunun gibileri görünce üzülüyorum şunun haline bak. Kendine biraz çeki düzen ver dostum
  • Yanakları tam sıkmalık çok güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: RakNet

quote:

Orijinalden alıntı: tyler swoft

Böyle insanları her gördüğümde dalga geçmekten çekinmiyorum. Şişkoysan zayıfla arkadaşım tembel olma, az ye kilo vermek bu kadar basit. Gerekli olan tek şey istek. Bir zamanlar yaşıma göre bende kiloluydum, istedim zayıfladım. Bunu yapabildiğimi görünce herkesin yapabileceğini anladım. Açlıktan ölen çocukları düşünerek te harekete başlayabilirsin

yav he he edebiyat yaptığını sanan ergen

Aynı yollardan geçtiğim, deneyimlediğim için belirttim burda edebiyat yapıp süslü metinlerle üstünlük taslamaya çalıştığımız yok. Forum ortamı sonuçta yazabildiğimiz kadar samimi yazmaya çalışıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayrasputin

quote:

Orijinalden alıntı: Topkara28

Bunun gibileri görünce üzülüyorum şunun haline bak. Kendine biraz çeki düzen ver dostum

Kilodan nefes alamıyorum. (SS'li)

Bugün başka masaya geçtim. İnanır mısın, telefonum da, bilgisayarım da bozuldu. Yerlerine yenilerini koymaya çalışıyorum. O zaman daha ciks fotoğraflar çekerim. Başka masanın kamerası daha iyi çekti.

Hocam şu özgüvenini kaybetmeden kilolarını kaybedersen ortalığın dıbına korsun

• Arkadaşım öncelikle buradaki yorumları takma çok. Söylediğin psikolojik haplar da hormonları bozuyor olabilir belki. Hayatında sorunlarla boğuşuyor olabilirsin, anlarım seni, ama kilo vermek bunlardan ayrı bir süreç bence. Her sorunla boğuşan da kilo almıyor. Ben 29 yaşındayım, anne ve babamı küçük yaşlarda kaybettim. Benim de sıkıntılarım var, ama işte hayat devam ediyor. anti depresan hap kullanmadım bugüne dek, çözüm o değil çünkü. Sorunlarından ötürü belki hayatın dört dörtlük olmayacak ama şu kilolarını inan verebilirsin. Misal bilgisayar ve telefon almam lazım diyorsun, tamam belki evde canın sıkılıyor yapacak bir şeyin de yok ama biraz yürüyüşe çıkman bile sana katkı yapar. Eve kapanıp bilgisayar başında pineklemek hiçbir şeye çözüm değil. Spor salonuna filan gitmeni de öneririm. Kilo verilmeyecek bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayrasputin

quote:

Orijinalden alıntı: Topkara28

Bunun gibileri görünce üzülüyorum şunun haline bak. Kendine biraz çeki düzen ver dostum

Kilodan nefes alamıyorum. (SS'li)

Bugün başka masaya geçtim. İnanır mısın, telefonum da, bilgisayarım da bozuldu. Yerlerine yenilerini koymaya çalışıyorum. O zaman daha ciks fotoğraflar çekerim. Başka masanın kamerası daha iyi çekti.

Kameralerı, telefonları, bilgsayarlara çeki düzen ver demedim kendine çeki düzen ver bırak bilgisayarı falanı filanı hayatını yaşa. Bilgisayarın başında oturmak için mi doğdun sen, kendine çeki düzen ver

• Birader senelerdir aynisin , bi zahmet hareket et artik

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.