Şimdi Ara

Kilolu olmak kız konusunda dezavantaj mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
9.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Prafoll

Kiloyla olayın alakası yok.
    Olay konuşma tarzın , göz rengi veya saç rengi , kişiliginde bitiyor.
    Ben 180 boy , 105 kilodayım amma ve lakin elde edemedigim kız olmadı şu ana kadar.
    Ve 1 senelik ilişkim sorunsuz devam ediyor.

Kolay gelsin.

Ben de zaten 60 kiloyum ve konuşma tarzı gözü saçı kişiliği güzel olan 80 kilo kızlarla çıkıyorum habire
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

Orijinalden alıntı: Prafoll

Kiloyla olayın alakası yok.
    Olay konuşma tarzın , göz rengi veya saç rengi , kişiliginde bitiyor.
    Ben 180 boy , 105 kilodayım amma ve lakin elde edemedigim kız olmadı şu ana kadar.
    Ve 1 senelik ilişkim sorunsuz devam ediyor.

Kolay gelsin.

Ben de zaten 60 kiloyum ve konuşma tarzı gözü saçı kişiliği güzel olan 80 kilo kızlarla çıkıyorum habire

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Valla ben kilolu değilim ama kısa boyluyum 1.64 65 boylarındayım açıkcası 1.75 civarındaki bi kız bana yakışmaz uzun gelir ama 1.72 boylarında sevgilim vardı kız bana ekonomik boyum derdi cidden severdi beni :) ama böyle bi durum var boyu 1.60 yada 1.55 olan bazı kızlar egoları yüzünden 1.90 lık erkeği tercih ederler ee oda çok uyumsuz bişey yani saçma inan uzun boylu kızlar bunu hiç sorun etmiyor tam tersi:)) ama 1.60 boyunda bi sevgilimde vardı baya yakışırdık.

Önemli olan kendine yakışanı bulmak mesela bana özel bi kız olsun boyu boyuma yakın olsun yeterlidir önemli olan bu ben 1.65 isem o 1.60 olsun yolda çarşıda milletin beni çokda beğenip beğenmemesi umrumda değil zaten öyle yolda üff utkuya bak kapı gibi diyilebilecek biride değilim :) Lisedeyken doğru bana üff kısasın flaan diyen çok kız olurdu aam yaşım ilerleyinde işim gücümde olunca hepsi köpeğim oldu kiloyu verirsin hocam o değişir takma ama kendinle barışık ol mesela bana 2-3 cm boyun hesabını yapan bi kızla ciddi ilişki düşünmem hadi 1.90 ım diyelim ve bi kaza geçirdim sakat kaldım diyelim ee o zaman o kız beni terkmi edecek ? Allah bizi böyle yaratmış,böyle düşünmüş ondan daha iyi düşünemeyiz hayatı sev,kendilne barışık ol kız dediğin neki hocam 2-3 gnde bir el ele tutuşup gezecen arada öpüşecen değmez boş ver sen sağlığın çin kilnu ver yeter

+1

• Kızlar en çok popülariteye bakar çevrende nekadar popüler biriysen şansın çok yüksektir
  • Değil
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.