Şimdi Ara

Kilolu olmak kız konusunda dezavantaj mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
9.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kilotlu olmak kız konusunda dezavantaj mı? diye okudum yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Une7en

quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Etkileyebilir ama herşey ne boy ne kilo ile bağlantılı değil..

Bu konular sıkıntılı ve çok değişkenlik içeriyor yani diyeceğim seni sevecekse öyle sevsin tipini değil özünü sevsin yok lay lay lom takılacam playboy olacam dersen tipine çok dikkat edeceksin paşa

Playboy olmak değil amacım, gerçekten seviyorum

- Ayrıca kilom o kadar aşırı değil, boyumda uzun olduğu için pek belli olmuyor açıkçası. Ama yok değil belli de oluyo kilolu olduğum, yada öyle birşeyler işte

boy,kilo?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekşi Gözlük

quote:

quote:

Bu konular sıkıntılı ve çok değişkenlik içeriyor yani diyeceğim seni sevecekse öyle sevsin tipini değil özünü sevsin yok lay lay lom takılacam playboy olacam dersen tipine çok dikkat edeceksin paşa

- Ayrıca kilom o kadar aşırı değil, boyumda uzun olduğu için pek belli olmuyor açıkçası. Ama yok değil belli de oluyo kilolu olduğum, yada öyle birşeyler işte

boy,kilo?

177cm / 95kg

• @Une7en

Hayır ne yazık ki sulu olan kişilikleriz.Bu yüzden kaybettiğimizi düşünerek avutuyoruz belki de kendimizi diyorum çirkiniz diye düşünmek yerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquesa

@Une7en

Hayır ne yazık ki sulu olan kişilikleriz.Bu yüzden kaybettiğimizi düşünerek avutuyoruz belki de kendimizi diyorum çirkiniz diye düşünmek yerine.

Arkadaş çevresiyle alakalı sanırım
  • Eğer Liseyse ve kilo dediğin biraz fazla kiloyla gerçekten hiç bir şansın yok ve kız birazcık popülerse direk imkansız yani bu işler böyle herkes emin ol dış görünüşe önem verir 1.planda yaş ilerledikçe bu önem azalar ama 0lanmaz tabi ki onun için kilo vermeye bak derim ben
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ekşi Gözlük

quote:

quote:

boy,kilo?

177cm / 95kg

25 kilo fazlan var dostum bir an önce zayıflamaya başlasan iyi edersin en azından 10 kilo vermen lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

asuman krausenin sevgilisi ümit erdim . Araştırin

TALKS MONEY
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfpc

Kesinlike birde benim gibi kısa boyluysan karı kız ı unut

Kilolu olmak kız konusunda dezavantaj mı?
  • bu kıza bağlı birazda. inan bazıları için önemli değil bu. kişiliğin ve ona vereceğin güven-sevgi yeterli olsun yeter.

birde özgüven meselesi tabi. bu önemli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Herkese merhaba,
    Bir kıza karşı ciddi olarak düşüncelerim var. Fakat kilolarımdan dolayı içimde süreki bir özgüven eksikliği var. Bu yüzden doğru düzgün yemek falanda yemiyorum sırf bir an önce zayıflayıp kızla konuşabilmek için. Sizce aşırı kilo kızın bana bakış açısını etkiler mi ?

Kilo yu takmıyorlar da

İstediğin şeyi giyememek koyuyor insana bu yüzden çoğu zaman karizmatikliğin gidiyor

Çuval gibi t-shirt ler fln

T-shirt değilde pantolon konusunda hak veriyorum. Bugün eski pantolonlarımdan birini giyip dışarı çıktım, 5 adım sonra ellerim cebimde olmasa baldır bacak açılacaktı sokağın ortasında.

@FieSTaA

Açıkçası spor salonuna gitmek istemiyorum hocam, daha öncede tekvandoya gittim 9 ay falan. O ortamlarda pek rahat hareket edemiyorum Evde egzersizler falan yapıyorum, akşam yürüyüşe çıkıyorum 1 saat falan. Yemek konusu zaten malum, günde 7 öğün yemek yiyen ben bi kız için şimdi 2 öğün zor yiyiyorum

@TiredWarrior

Seneye sınavlarım var onlara çalışıyorum, işe girmek gibi bi şansım yok.

ya saçma sapan konuşma 2 öğün yiyormuş kız için. senin hayatından önemli mi ?
    bir gün yorgun düşerde bayılır merdivenlerden yuvarlanırsan ne olacak. doktora kıza beğendirmek için yemedim içmedim mi diceksin.
    hiç bir kız için değmez bunu bilin. şu anda sizi sevebilecek kız sayısı çok az. bu devirde insana değer veren kız az gençler.
    önemli olan onun ihtiyaçlarını karşılayıp karşılayamayacağınız.

ben bi arkadaş tanıyorum 185 boyunda 105 kilo. çatur çutur götürüyor kızları. neden? parası var, neden? ağzı laf yapıyor, neden? çünkü kızlara pahalı hediyeler alıyor.

starbucksa git, macbookunla otur internette facebook a gir. 2 tane kız düşürürsün.

• Bu kızalar öyle enteresan varlıklardırki anlam veremezsin bu genelde hobi gibidir onlara göre şöyle olur : Bunun gözleri renkli bununla çıkayım bunun saçları sarı bununla çıkayım bu kilolu bu zayıf onunla çıkayım bu okulun reisi onunla çıkayım bu kavgacı onunla bu serseri bununla bunun namı var onunla çıkayım daha niceleri var bizim bilmediklerimiz.
  • money ! money ! money ! şarkısını hatırlatırım
  • Kilo değil mevzu,muhim olan çok kısa olmayacaksın.Hem kilolu hem kısaysan,şimdiden diyim hiç açılma kıza,iyice gitmesin özgüvenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Herkese merhaba,
    Bir kıza karşı ciddi olarak düşüncelerim var. Fakat kilolarımdan dolayı içimde süreki bir özgüven eksikliği var. Bu yüzden doğru düzgün yemek falanda yemiyorum sırf bir an önce zayıflayıp kızla konuşabilmek için. Sizce aşırı kilo kızın bana bakış açısını etkiler mi ?

Kilo yu takmıyorlar da

İstediğin şeyi giyememek koyuyor insana bu yüzden çoğu zaman karizmatikliğin gidiyor

Çuval gibi t-shirt ler fln

T-shirt değilde pantolon konusunda hak veriyorum. Bugün eski pantolonlarımdan birini giyip dışarı çıktım, 5 adım sonra ellerim cebimde olmasa baldır bacak açılacaktı sokağın ortasında.

@FieSTaA

Açıkçası spor salonuna gitmek istemiyorum hocam, daha öncede tekvandoya gittim 9 ay falan. O ortamlarda pek rahat hareket edemiyorum Evde egzersizler falan yapıyorum, akşam yürüyüşe çıkıyorum 1 saat falan. Yemek konusu zaten malum, günde 7 öğün yemek yiyen ben bi kız için şimdi 2 öğün zor yiyiyorum

@TiredWarrior

Seneye sınavlarım var onlara çalışıyorum, işe girmek gibi bi şansım yok.

ya saçma sapan konuşma 2 öğün yiyormuş kız için. senin hayatından önemli mi ?
    bir gün yorgun düşerde bayılır merdivenlerden yuvarlanırsan ne olacak. doktora kıza beğendirmek için yemedim içmedim mi diceksin.
    hiç bir kız için değmez bunu bilin. şu anda sizi sevebilecek kız sayısı çok az. bu devirde insana değer veren kız az gençler.
    önemli olan onun ihtiyaçlarını karşılayıp karşılayamayacağınız.

ben bi arkadaş tanıyorum 185 boyunda 105 kilo. çatur çutur götürüyor kızları. neden? parası var, neden? ağzı laf yapıyor, neden? çünkü kızlara pahalı hediyeler alıyor.

starbucksa git, macbookunla otur internette facebook a gir. 2 tane kız düşürürsün.

Hocam yanlış anladın ben kız için yemeğimi 2 öğüne düşürdüm demiyorum. Normalde tokluk sağlaması için yediğim öğünleri açlık hissetmediğim için artık yemiyorum demek istedim. Ama teşekkür ederim beni düşünüp bunları yazdığın için ayrıca sevindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalPWN -- 14 Ocak 2012; 10:19:13 >

• Dostum düzgün fizikli olmak her zaman avantajdır ama kilolu olmak dezavantaj olmayabilir her zaman . Benim tanıdığım en eğlenceli en sempatik insanlar hep kilolu insanlardan olmuştur . Ve de genelde çok alçakgönüllüydü tanıdıklarım . Şunu söyleyeyim , ben 1,80 - 74 kiloydum . Arkadaşım benden kısa ve bayağı kiloluydu , göbeği falan vardı . Dönem başında dedik yaza kadar spor yapıcaz diye . Birbirimize sözü verdikten sonra 3 ay geçti benim ölçüler 35 - 120-100-80 oldu , kilom da 80 ' e çıktı . Arkadaşın göbek gitmek üzere ve gayet düzgün fizikli olmaya başladı . Yaza daha 5 ay var ve ikimizde deli gibi çalışıyoruz . Ve memnunuz kesinlikle en başta birbirimize söz verdiğimiz için . En azından ondan gözlemlediğim kadarıyla söyleyeyim , daha özgüvenli hale geldi .
  • erkek dediğin ya kaslı olur yada göbekli hem kilolarindan niye utaniyosunuz anlamiyorum,bu bi uyusturucu degil ki veya sigara kadar kotu bi aliskanlikta degil veya istismarci da degilsen insanlar senden niye hoslanmasin ?, sadece yemek yemesini seviyosun ,ve asiriya kacmadiktan sonra bu kimse icin sorun degil raad ol ,eger agzin laf yapiyosa utangac biride degilsen ,kıza yaklaşmaya çalış,o senden utansin,sen ondan değil,senin yaptigin veya icinde bulundugun durumu kötü bi durum degil

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 14 Ocak 2012; 10:31:08 >
  • Yaşına göre değişir.
  • bende kilo+kellik var, sen gene iyi durumdasin
  • Karizma filan hikaye, paran varsa en büyük playboy sensin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.