Şimdi Ara

Kilolu olmak kız konusunda dezavantaj mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
9.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir kıza karşı ciddi olarak düşüncelerim var. Fakat kilolarımdan dolayı içimde süreki bir özgüven eksikliği var. Bu yüzden doğru düzgün yemek falanda yemiyorum sırf bir an önce zayıflayıp kızla konuşabilmek için. Sizce aşırı kilo kızın bana bakış açısını etkiler mi ?

• Daha onemli bircok sey var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bakis acisini degistirmez,artik yakisiklilik onemli degil o devir gecti,devir karizmatik olma devri
  • Kesinlike birde benim gibi kısa boyluysan karı kız ı unut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Une7en

Herkese merhaba,
    Bir kıza karşı ciddi olarak düşüncelerim var. Fakat kilolarımdan dolayı içimde süreki bir özgüven eksikliği var. Bu yüzden doğru düzgün yemek falanda yemiyorum sırf bir an önce zayıflayıp kızla konuşabilmek için. Sizce aşırı kilo kızın bana bakış açısını etkiler mi ?

Kilo yu takmıyorlar da

İstediğin şeyi giyememek koyuyor insana bu yüzden çoğu zaman karizmatikliğin gidiyor

Çuval gibi t-shirt ler fln
  • ilk izlenim %90 dış görünüştür. O yüzden hemen zayıflamaya bak. Özgüvenin yerine gelir ve dışardaki milletin sana olan yaklaşımı da değişir, sağlığına da kavuşmuş olursun. Spor salonuna git 3 ay düzenli beslenme ile çok güzel sonuçlar alırsın.

Ben kilolu bir kızla çıkmazdım şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Daha onemli bircok sey var...

Ne gibi mesela?

@wolfpc

177 boy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Para kazanmaya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Para kazanmaya bak

+999.999.999 kişi bulabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfpc

Kesinlike birde benim gibi kısa boyluysan karı kız ı unut

Boy cidden cok onemli kizlar icin. Tek basina belirleyici olmasada cok onemli.Ayni boyda olmani bile istemiyorlar.

• Bir yaşa kadar bu işlerin %90'ı dış görünüştür.
  • asuman krausenin sevgilisi ümit erdim . Araştırin

• quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: wolfpc

Kesinlike birde benim gibi kısa boyluysan karı kız ı unut

Boy cidden cok onemli kizlar icin. Tek basina belirleyici olmasada cok onemli.Ayni boyda olmani bile istemiyorlar.

En azından Türk kızları için çok önemli olduğunun farkındayım nedir bilmem kendileri cüce oldukları için egolarını bakın benim sevgilim 190 gibi diyerek mi tatmin ediyorlar anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Herkese merhaba,

Kilo yu takmıyorlar da

İstediğin şeyi giyememek koyuyor insana bu yüzden çoğu zaman karizmatikliğin gidiyor

Yine mi bamya

• quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

quote:

quote:

Herkese merhaba,

Kilo yu takmıyorlar da

Yine mi bamya

uyumadın mı sen abisi

senin meme konusu noldu uçtu mu

• Belli bir yaşa kadar dış görünüş çok önemlidir ama artık evlenilecek yaşa gelindiğinde para ,sosyoekonomik durum ve statü ön planda oluyor.
  • Çoğu kişi kilolu olmayı takıyor ama zayıf olmak da en az kilolu olmak kadar kötü birşeydir. Asıl o zaman kıyafetler üstünüze çuval gibi gelir. Hele bir de ne kadar yerseniz yeyin kilo alamıyorsanız o zaman kötü. Her girdiğiniz ortamda mutlaka bir konusu açılır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

quote:

quote:

Herkese merhaba,

Kilo yu takmıyorlar da

Yine mi bamya

uyumadın mı sen abisi

senin meme konusu noldu uçtu mu

Olum en son sen mesaj atmissin. Ondan sonra ucurmuslar

• Kilo dediğin nedir ki verilir zamanla. Sadece nefsine hakim olman lazım. Ben başarılı oldum.
  • quote:

quote:

Herkese merhaba,

Kilo yu takmıyorlar da

T-shirt değilde pantolon konusunda hak veriyorum. Bugün eski pantolonlarımdan birini giyip dışarı çıktım, 5 adım sonra ellerim cebimde olmasa baldır bacak açılacaktı sokağın ortasında.

@FieSTaA

Açıkçası spor salonuna gitmek istemiyorum hocam, daha öncede tekvandoya gittim 9 ay falan. O ortamlarda pek rahat hareket edemiyorum Evde egzersizler falan yapıyorum, akşam yürüyüşe çıkıyorum 1 saat falan. Yemek konusu zaten malum, günde 7 öğün yemek yiyen ben bi kız için şimdi 2 öğün zor yiyiyorum

@TiredWarrior

Seneye sınavlarım var onlara çalışıyorum, işe girmek gibi bi şansım yok.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.