Şimdi Ara

Kilolu olmak kız konusunda dezavantaj mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
9.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

popi bir arkadaşım vardı ne kızlar götürürdü böyle ayıcık gibiydi Domuz gibi değilde ayıcık gibi duruyorsa kilo kızlar seviyor

• Biraz dengelemesini bileceksiniz bence.
    Kimse size Brad Pitt'in tipi+Einstein'ın zekası olacak,yoska olmaz demiyor ki sanki karşı cins hep mükemmelmiş gibi.

Yakışıklı değilseniz,biraz kitap okuyun bilgi sahibi olun hödük olmayın.
    Kilo varsa nasıl giyineceğinizi bilin.
    Bir şekilde dengeleyin,gerisi gelir zaten.Adriana Lima'yı sevgiliniz yapmaya çalışıyorsunuz sanki..Abartmayın bu kadar.
    Ama öküzseniz öküzsünüzdür abi,o zaman sizi kurtaracak tek şey tip olur.Başka birşey olmaz.O da bir yaşa kadar aslında, sonra yine para konuşur.

İşte öyle

• Evet,
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Orijinalden alıntı: wolfpc

Kesinlike birde benim gibi kısa boyluysan karı kız ı unut

Kilolu olmak kız konusunda dezavantaj mı?

• belli bir yaşa kadar kilo çok önemli hatta yaş da değil okul dönemine kadar anca iş hayatına atıldıktan sonra işler değişir istediğin kadar akıllı zeki espirili veya yakışıklı ol belli bir kilonun üstündeysen en azından güzel kızlarda şansın %5 bile değil en kötüsüde seni sadece arkadaş olarak görmeleri
  • sen aynaya bakınca gördüğün görüntüyü beğeniyor musun?
  • Sanmıyorum.
    Bizde ki Halo'yu gördükten sonra hele
    Bir çok kişinin dediği gibi ağzın laf yapmasına bakıyor bence. Çok konuşur zaten kendisi.
    Ayrıca tanımadığı kız yok lan kampüste
  • kibar ve karizmatik olmaya bak ama herzaman!!!
  • 1.77 110 kiloyum.en büyük dezavantajı istedigini giyemiyorsun.genelde giydiklerinde güzel giysiler olmuyor.sınıfta klıma yanıyor hamam gibi yine de kalın giyinip gidiyorum mecburen.
  • 21. yy da var . Bu devirde kızlar kiloluysan ayy ne tatlı çocuk derler sadece ama hiçbir kız ayy n kadar tatlı dediği çocukla çıkmaz . Tatlı ve dombik olarak kalırsın
  • bende senin gibi kiloluydum yaklaşık 2 sene öncesine kadar. sonra üniversitedeki kızları gördükçe bişiler yapmam gerek dedim. o yaz tatilde yüzmeye yürüyüşe bisiklete baya bi ağırlık verdim. kendimi her gün bu şekilde yorarak o yaz 10 kilo verdim ( yediklerime pek dikkat etmem ). normalde ben yazın verip kışın alanlardanım. ve o kış verdiğim kiloları almadım ve vermeye devam ettim. bu şekilde giderek 30 kilo verdim. 120 den 90 a düştüm (boy:190). diceksin ki buraya kadar destan gibi anlattın durum nedir? bu işin bi kısmı kızların bakışında farklılık hissediyosun. ama önceki mesajlarda lafı geçtiği gibi bende de çene yok ama özgüvenim arttı. belki benden daha fazla konuşkansındır ve sende işe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaka­®

21. yy da var . Bu devirde kızlar kiloluysan ayy ne tatlı çocuk derler sadece ama hiçbir kız ayy n kadar tatlı dediği çocukla çıkmaz . Tatlı ve dombik olarak kalırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Çoğu kişi kilolu olmayı takıyor ama zayıf olmak da en az kilolu olmak kadar kötü birşeydir. Asıl o zaman kıyafetler üstünüze çuval gibi gelir. Hele bir de ne kadar yerseniz yeyin kilo alamıyorsanız o zaman kötü. Her girdiğiniz ortamda mutlaka bir konusu açılır.

Aynen ya...
  • Askerlik bu konuda işe yarıyor 1.84 boyundayım, 96 kilo ile askerliğe gittim döndüğümde 82 kiloydum toplamda 14 kilo verdim ama bu sanırım askerliği nerde yaptığına ve ne şartlarda yaptığınla değişken bir durum.

Ek olarak: Bide denetleme zamanına denk gelince ekstra kilo kaybı oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareşal_T® -- 14 Ocak 2012; 22:27:47 >
  •  Kilolu olmak kız konusunda dezavantaj mı?
  • eğer çok fazla kilon varsa özellikle göbeğin varsa zayıflayınca çok iyi öz güven geliyor ben bi ara biraz zayıflamıştım çevremdeki hemen hemen bütün kızlar ne kadar zayıflamışsın türünde laflar etmişti baya havaya girmiştim

tabi ertesi sene kilo aldım önemli olan istikrar
  • kara kaşlı kara gözlü ve uzun boy olsun yeter kızlariçin isterse suratı eşeğe benzesin önemli değil
  • Kiloyla olayın alakası yok.
    Olay konuşma tarzın , göz rengi veya saç rengi , kişiliginde bitiyor.
    Ben 180 boy , 105 kilodayım amma ve lakin elde edemedigim kız olmadı şu ana kadar.
    Ve 1 senelik ilişkim sorunsuz devam ediyor.

Kolay gelsin.
  • Fiziksel görünüş çok şeydir belki, ama herşey değildir.. Dilinizin yeteklerini iyi kullanın yeter ki
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.