Şimdi Ara

KİM AÇIKLAMA YAPABİLİR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİR KAÇ GÜN ÖNCE PATHOSTA İSMİ CİSMİ ŞU ANA KADAR DUYULMAMIŞ 3-4 PLAYER PEYDAH OLDU. BUNLARI TAKİBEN PATHOSTA ŞİMDİYE KADAR HİÇ OLMAMIŞ DAHA DOĞRUSU FİRE DRAKE DEN SONRA DROPUNUN KALTIĞI BİLİNEN "RARE İTEMLER DD 25, SD 25" VS VS İTEMLER PAZARDA EZİK CHARLARLA PİYASA SÜRÜLDÜ. BİR KAÇ MERAKLININ KONUYU ARAŞTIRMASINDAN SONRA ORTAYA ÇIKAN SONUÇ KORKUNÇ VE İNANILMAZ;
    BERAMUS SERVERİNDEN PATHOS SERVERİNE 5 ADET 80 LVL PLAYER ACCOUNTU GM SAPHYR TARAFINDAN TRANSFER EDİLDİ. VE BU ADAMLAR ŞU AN CZ DE +3 UNİQUELER +9 SETLERLE BOY GÖSTERİYOR.
    BUNA BEN BİR TÜRLÜ CEVAP BULAMADIM. NE DEMEKTİR? AMAÇ NEDİR ? NEDEN BÖYLE BİR ŞEY YAPILIR? LÜTFEN SİZ CEVAPLAYIN.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Her serverin legal item sınırı var. Pathosda +3 uniq ve +9 shellere izin verildiğini hiç mi hiç zannetmiyorum. Şikayet halinde silinmesi muhtemel itemler.
  • Anlatamadım galiba. bu itemler pathosta meydana gelmedi Beramus severinden bir anlamda ithal edilen 5 adet 80 lvl player ile birlikte geldi.
  • Skandal!
  • Bak arkadaşım. L.J usta daha iyi bilir ama şöyle söyleyim. Her serverin kendine ait item sınırları vardır. Bu yasa Aresde +3 uniqlerin taşınmasına izin veriyor fakat aynı şey Pathos için geçerli olmayabilir. Bu durumda bu itemler silinir. Ayrıca Beramusdan 80 level adamların pathos'a yatay geçiş yapmasını anormal bulmuyorum. L.J daha iyi bilir ama Pathos Ağustos 2006'da açıldı. Fire Drake'de o zamanda açıldı. Yani 80'lik sistem çıktığında her 2 serverda açıktı. Level kasma durumunda her iki serverda birbirine eşit. Karakterini aktarsın ama itemlerini aktaramaması lazım. Özellikle +3 dupe uniqlerini.
  • böyle bişi var mı bi serverden baska servere geciş acayip....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Bak arkadaşım. L.J usta daha iyi bilir ama şöyle söyleyim. Her serverin kendine ait item sınırları vardır. Bu yasa Aresde +3 uniqlerin taşınmasına izin veriyor fakat aynı şey Pathos için geçerli olmayabilir. Bu durumda bu itemler silinir. Ayrıca Beramusdan 80 level adamların pathos'a yatay geçiş yapmasını anormal bulmuyorum. L.J daha iyi bilir ama Pathos Ağustos 2006'da açıldı. Fire Drake'de o zamanda açıldı. Yani 80'lik sistem çıktığında her 2 serverda açıktı. Level kasma durumunda her iki serverda birbirine eşit. Karakterini aktarsın ama itemlerini aktaramaması lazım. Özellikle +3 dupe uniqlerini.

k2 para için her şeyi yapar bu da dahil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunu kim söylüyor?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pathos GM i serverler arası geçişte anormal olan ne var sanki diyor bu duruma. pathosa geçirilen oyuncular beramus tan geldi. pathos ve beramus serverlerinin level kasma yönünden pek eşit olabileceğini düşünmüyorum. sonuçta pathosta 80 level player sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar. ayrıca rare itemlerin serverde piyasaya sürülmesi çok garip ve gerçekten bu oyunun oynanmaz hale geldiğinin resmi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickoll -- 29 Kasım 2007; 14:07:16 >
  • tam bir skandal
  • o zaman aresten akaraya gecirsinde görelim
  • sonunda KO bu transferi doğruladı ve bu işi yapan GM Saphyr in işine son verdiğini açıkladı. demek ki neymiş GM kafalarsan oyunda yapamayacağın şey yok. çok şükür 76 lvl charımı sattım kurtuldum bu oyundan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nickoll

sonunda KO bu transferi doğruladı ve bu işi yapan GM Saphyr in işine son verdiğini açıkladı. demek ki neymiş GM kafalarsan oyunda yapamayacağın şey yok. çok şükür 76 lvl charımı sattım kurtuldum bu oyundan

gerisini söylemedin gm in işine son verilip 80 lwllık o çakallar banı yemiş hayırlı uğurlu olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: vezir2

quote:

Orjinalden alıntı: Nickoll

sonunda KO bu transferi doğruladı ve bu işi yapan GM Saphyr in işine son verdiğini açıkladı. demek ki neymiş GM kafalarsan oyunda yapamayacağın şey yok. çok şükür 76 lvl charımı sattım kurtuldum bu oyundan

gerisini söylemedin gm in işine son verilip 80 lwllık o çakallar banı yemiş hayırlı uğurlu olsun

gerçekmi bu olay, kesin acıklama nerde yazıyor resmi ???
  • Sanmıyorum öyle bişe olacağını. Olsa olsa rare dd ler falan edittir. Charlarda ncs dir. Char transferi falan çok saçma. Edit charda k2 bünyesinde kesinlikle yapılmayacan bişe. Var olan edit charlar ya gm yan charıdır ya gm hackleyenlerin charlarıdır. GM yan charı olanlar dışındakilerde banlanmıştır zaten.
    @haplo
    ben anlamam bu işlerden fazla:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 30 Kasım 2007; 1:48:39 >
  • GM Yapmış Olabilir (belirli Bir ücret Karsılıgında Tabikide )
  • Selam Knight Online Oyunculari,

Yakin gecmiste tarafimizca Beramus sunucusundan Pathos'a transfer edilen 3 adet karakter, Knight Online oyuncu kitlesinde oldukca olay yaratti. Bu konuyu Knight Online ekibi olarak acikliga kavusturmak isteriz.

Bir GM'in yanlis davranisi 3 oyuncumuzun zorda kalmasina sebep oldu. Guvenlik gerekcelerinden dolayi Beramus sunucusundaki bu 3 karaktere, ust duzey yonetimin onayi ile baska bir sunucuya transfer olanagini sunduk. Bu durumu yaratan GM artik K2 Network'de calismamaktadir. Ancak bu karakterlerin beraberlerinde sadece Knight Online'in eski bir surumunde mevcut olan birtakim esyalar getirdikleri dikkatimizi cekti. Bu esyalarin Pathos sunucusuna transferi bu sunucudaki oyun dengesini olumsuz etkilemesinden dolayi bu esyalar tarafimizca silinmistir. Bu esyalarin sahiplerine tarafimizca benzer kalitede esyalar verilmistir.

Sunucular arasi transferler cok istisnai durumlarda yapilan ve bunun disinda oyunculara sunulmamaktadir.

Bu durumun oyuncularimiza yaratmis olabilecegi rahatsizliktan dolayi ozur diler, bu konuda forumlarda birden fazla konu acmamanizi rica ederiz.

-knight Online Ekibi
    http://forum.tr.knightonlineworld.com//index.php?act=announce&f=56&id=17

Hello Knight Online Players,

As this has become a heated issue, I will explain the reasoning behind the transfer of 3 characters from Beramus to Pathos. Due to a security issue that occurred in-game with a Game Master (is now no longer with K2) and 3 characters, these 3 characters were given the option to move to another server. They were moved at that time. However, after many complaints received after finding out that they had items that were only available in an older version of Knight Online that were not available to the Pathos server, we have DELETED these specific items from the characters and replaced them with comparable items that would be found on the Pathos server.

These were the only 3 characters to be transferred and it was a decision made by Production. This was a special circumstance and we will not answer requests for this to be done to other players. Please do not start any more threads on this subject as they will be deleted and the people posting them will be warned. Take care.

• Arkadaşlar artık yeni konu açıp durmayın saten bir konu war bununla ilgili herkez Burdan dewam Etsin
  • çivisi cıkmıs oyunun
  • k2 gittikçe daha da beter bir hal almaya başladı... çalıştırdıkları adamlara dikkat etsinler... bence bunun gibi olaylar oluyodur daha fazla ama bu çok dikkat çektiği için farkedildi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Sanmıyorum öyle bişe olacağını. Olsa olsa rare dd ler falan edittir. Charlarda ncs dir. Char transferi falan çok saçma. Edit charda k2 bünyesinde kesinlikle yapılmayacan bişe. Var olan edit charlar ya gm yan charıdır ya gm hackleyenlerin charlarıdır. GM yan charı olanlar dışındakilerde banlanmıştır zaten.
    @haplo
    ben anlamam bu işlerden fazla:))

sanırsam bir acıklamada
    Drobu kalkan itemler silindi ve eş deger itemler verildi die bişey okmustum ama yanlısmıki:S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.