Şimdi Ara

turkcellin avukatı böyle birşey yapabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
7.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba iki gün önce başıma çok ilginç bir olay geldi yardımlarınızı bekliyorum.

geçen yıl arkadaşım için kendi adıma turkcell bir hat almıştım. arkadaşımda borcunu ödememiş ve turkcell dosyamı avukata vermiş avukatım da haluk avcı(bu bilgiyi turkcellden edindim. başka da birşey söylemiyorlar zaten).

iki gün önce 08502000980 no'lu numaradan haluk avcı avukatlık bürosundan olduğunu söyleyen bir kadın aradı. 180 TL lik borcun 630TL olduğunu eve haciz geleceğini evden ayrılmamamız gerektiğini söyledi.bana tebligat gelmedi dediğimde muhtara gönderdim dedi. bende muhtar benim arkadaşım bana gelen böyle bir kağıt yok dedim. senin muhtarın yalancı diyor. Ben ısrarla haluk avcının kendisi ile görüşmek istediğimi söylüyorum ancak kadın bağırıp çağırıp bana tehditler savuruyor.
    internetten baktım haluk avcı avukatlık bürosunun telefonu bu değil. ancak beni arayan numarayı aradığımda avk'ya hoş geldiniz diyen bir santral karşımda.
    ben 3 gündür eve haciz gelmesini bekliyorum kadın bu gun tekrar aradı eve geldik kapıyı açmıyorsunuz diye bağırıyor. halbuki balkonda oturuyorum gelen giden yok. en son sitede güvenlik kamerası olduğunu söyledim gelin kayıtlara bakalım gelmiş misiniz gelmemiş misiniz dedim ve kadın suratıma kapattı..

Sizce dolandırıcılık mıdır ? benden para talep etmiyorlar sadece eve icraya geleceklerini söylüyor ama gelmiyorlar. amaçları ne olabilir ve yarın gerçek haluk avcının bürosunu arayıp sormayı düşünüyorum bu numara size mi ait diye başka ne yapabilirim bilmiyorum.

• Dolandırıcı.

Turkcell avukatları genelde taksitlendirme önerisiyle geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim benimde kafam cok karıştı. yapıcılık adına hiçbirşey söylemiyor. bununla ilgili nasıl şikayette bulunabilirim. bu insanlar dolandırıcıysa gercekten hukuki süreci olması lazımdır.
  • Bir dahaki telefon açışında savcılığa hakkınızda suç duyurusunda bulunmaya gidiyorum de.
  • Bu Şekil Dolandırıcılar Çok Türedi Gerci Evine hacize gelseller ne olacak 2013 yılında cıkan kanun ve yasaya gore hacize geliniyor evde aynı esyadan 2 şer tane bulamasa en son yaptıgı tek şey nasıl odıyebılırsiniz deniyor sizde suanda durumum yok odıyemem dıyınce ıcra memuru gıdıyor arkasından avukat sızı 1 gun sonra arıyor onuda def edıyorsunuz gıdıyor bu kadar basit yalnız maasınıza haciz konabiliyor bu olayın aynısı yenı basıma geldi baska bır nedenden dolayı bu sekıl hal ettım ama odedım bitti Allah düşürmesin bu avukatların ellıne ne dılekcıler bılemesınız
  • İcralik olma durumunu turkcell'den teyit ettiniz mi? Bu arada arkadasinizin adresine gitmis olmasinlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani şöyle ki biz telefonu açmadık diye karşı komşumuzu aramışlar evindeki cocuklarının yaşlarına kadar soylemişler. komşumuz bize dedi yarın icra gelcekmiş evde durun diye..

komşumun cocuğuna kadar bilen evin adresini mi bulamicaklar ? :D

bide kadına bağırıp kapattım kadın 2 dk sonra beni aradı siz bana bağıramazsınız ben size bağrırırm diyip suratıma kapattı :D böyle bi avukat olabilir mi aklım almıyo komik yani :D

turkcellde sadece avukat adını veriyo avukatınızla görüşün biz bilgi veremiyoruz diyo. olay gercekten haluk avcı denen avukatta. ve cok ünlü bi avukat araştırdığıma göre. ama bu kadını cozemedim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunselym -- 19 Mart 2014; 20:41:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet avukat sekreteridir fatura adresine gitmiştir senden kuruşu kuruşuna alırlar merak etme

• arkadaşıma gelen giden de yok. ki avukatlık ve icralık dosyalarda ilk tebligat fatura adresine yapılır eger hat sahibi bulunamazsa mernis adresinden yapılır evde yoksa da kapıya yazı asılır ve muhtara bırakılır. tebligat olmadan icra olmaz diye biliyorum.
    ben zaten bu parayı odememenin derdinde değilim illaki ödencek ama para dolandırıcılara gider diye korkuyorum.
  • E-Devlet şifren varsa birde ordan kontrol et istersen.
  • malesef yok e devlet şifrem. şimdi haluk avcıya mail attım böyle bi olay geldi başıma diye. cevap gelince yazacağım buraya. cok merak ediyorum ne cıkacak altından.
  • Yeni çıkan yasaya göre,evdeki eşyayı kimse haczedemez,
    Borcu ödemeniz için sizi korkutmuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Germiyanlı -- 19 Mart 2014; 22:29:25 >
  • Turkcell'in avukatı yada avukatının sekreteri size öyle davranmaz, bir şekilde sizden parayı almaya çalışırlar (taksitlendirme önerisi gibi). Telefondakiler dolandırıcı. Bir şekilde Turkcell'e olan borcunuzu öğrenmişler ve bu borcu bahane edip bir şekilde evinizi soymaya çalışan hırsızlar gibi geldi bana. Gerçekten çok mantıksız. Eve haciz gelince evden ayrılmak mı gerekiyormuş, tam tersine evde olmanız gerekiyor ki sizin yanınızdayken haciz işlemi yapılabilsin. Kısacası size " evde kimse olmasın siz evi boşaltın biz evi soymaya geliyoruz" diyorlar. İnanmayın yalan dolan. Sadece 0850 ile başlayan telefon numaralarının olmalası çok ilginç geldi bana. Bu durumla ilgili sadece avukatı değil turkcell de konu ile ilgili kişilerle görüşebilirsiniz. Ayrıca niye borcunuzu ödemiyorsunuz da böyle konularla uğraşıyorsunuz. Hayır amacınız ödememekse boşuna umutlanmayın bir şekilde alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

Turkcell'in avukatı yada avukatının sekreteri size öyle davranmaz, bir şekilde sizden parayı almaya çalışırlar (taksitlendirme önerisi gibi). Telefondakiler dolandırıcı. Bir şekilde Turkcell'e olan borcunuzu öğrenmişler ve bu borcu bahane edip bir şekilde evinizi soymaya çalışan hırsızlar gibi geldi bana. Gerçekten çok mantıksız. Eve haciz gelince evden ayrılmak mı gerekiyormuş, tam tersine evde olmanız gerekiyor ki sizin yanınızdayken haciz işlemi yapılabilsin. Kısacası size " evde kimse olmasın siz evi boşaltın biz evi soymaya geliyoruz" diyorlar. İnanmayın yalan dolan. Sadece 0850 ile başlayan telefon numaralarının olmalası çok ilginç geldi bana. Bu durumla ilgili sadece avukatı değil turkcell de konu ile ilgili kişilerle görüşebilirsiniz. Ayrıca niye borcunuzu ödemiyorsunuz da böyle konularla uğraşıyorsunuz. Hayır amacınız ödememekse boşuna umutlanmayın bir şekilde alırlar.

Zaten evden ayrılmayın yazmış
    borcu arkadaşı ödememiş hattın yasal sahibi olduğu için bunla irtibata geçmişler
    850li numara sabit hat numarası
    :)

• Borcu tabikide ödicem. Ama turkcelle odeyemiyorum is avukatta oldugu icin, bu arayanlarinda avukat olduguna inanmiyorum telefonda adini bile soylemeyen birine siz guvenir miydiniz???? . Oyuzden h.avcinin kendisinin benimle iletisime gecmesini beklicem yada en azindan tebligat gondersinler oyle oderim. Yapabilcek baska bisey oldugunu dusunmuyorum
  • Sizi arayan hukuk ofisini arayıp durumun doğruluğunu mutlaka sorgulayın
  • PTT'den gidip 5 dakikada EDevlet şifreni alıp bakabilirsin. Ayrıca icra dairesindende sorgulama yaptırıp borcunu ödeyebilirsin.
    İllede gidip avukata ödeme yapacaksın diye birşey yok.
  • öğrendimm gercek avukatmış bu gun ödicem borcu :D sizinde karsınıza boyle bağran cağıran bi avukat gelirse bilinki turkcell :D
  • Karşıma çıkıp bağırıp çağırırsa ödemeye niyetim olsa bile ödemem.
    Eğer icra işlemi bağladıysa ödemenizi icra dairesine yapın.
    Avukat bana yapın derse de indirim yapmasını rica edin.
  • gunselym G kullanıcısına yanıt
    bugünde aynı şey abimin başına geldi fakat doğruluğundan şüphe ediyoruz siz nasıl gerçek olduğunu anladınız ? aynı komşumuzu falan aramışlar bize ulaşamadıkları için komşunun annesinin adına kadar söylüyor bize nasıl ulaşamıyorssa hatta abim adına benim tebligat aldığımı söylüyorlar fakat ben böyle bir şey almadım siz bu parayı yatırdınızmı şimdi?? @gunselym
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.