Şimdi Ara

turkcellin avukatı böyle birşey yapabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
7.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Borçlu olmanız,onlara bağırıp çağırma hakkı vermez.Aynı muamele bana yapılmış olsa o sesi keserim
  • Aslında ses kaydı alıp gününü göstermek lazım böylelerine.Telefonda ağa kesiliyorlar, yanlarına gidince süt dökmüş kedi oluyorlar.
  • Dolandırıcı olması yüksek ihtimal dikkatli olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunselym

arkadaşıma gelen giden de yok. ki avukatlık ve icralık dosyalarda ilk tebligat fatura adresine yapılır eger hat sahibi bulunamazsa mernis adresinden yapılır evde yoksa da kapıya yazı asılır ve muhtara bırakılır. tebligat olmadan icra olmaz diye biliyorum.
    ben zaten bu parayı odememenin derdinde değilim illaki ödencek ama para dolandırıcılara gider diye korkuyorum.

Malesef kapıya yazı işi tam olmuyor. Kiram işyeri tarafından ödeniyordu, bir şekilde aylarca ödenmemiş. Kapıya yazı bırakmamışlar, sadece muhtara kağıt bırakılmış. Ödemeye gelince avukata faizini alma bari dedim. Tamam dedi. Ödedim. Faizi istedi bu sefer. Dedim hani tamam demiştin. Parayı ödemen için öyle dedim. Bir hukuk adamının ağzından çıkan senet olmalı. Burdaki hukukçu üyeler alınacak belki ama Malesef hukuk adamlarına olan güvensizliğin sebebi kendileridir. Kendini sağlama al.

• avukat bagirip.cagirmaz bilirki tel.kayitlarindan.otturursun o yuzden.dolandirici olabilir Ayrica benim uzerime haberim olmadan.hat acilmis gecen yil btk dan.ogrendim savciya sikayetci oldum ben bir is cikarmi basimiza dedim savci dediki bir sıkıntı olmaz artik kullaniciya bakikiyor demisti sikayetci oldum hatti kapatilar.orneginden banada verdiler bu olanlar basli basina suc avukata danis dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitsizim -- 22 Mart 2014; 23:01:01 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Dolandirici benim turkcele borcum oldugunu ve avukatlik oldugumu, borcumu evimi nereden biliyor arkadas?

• quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

Dolandirici benim turkcele borcum oldugunu ve avukatlik oldugumu, borcumu evimi nereden biliyor arkadas?

artık seni senden iyi tanıyor şerefsiz yavşaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: illuminatidebufeci

quote:

Dolandirici benim turkcele borcum oldugunu ve avukatlik oldugumu, borcumu evimi nereden biliyor arkadas?

Bu basit birşey değil arkadaş.. Nereden biliyorlar? Turkcell bilgilerimizi mi paylaşıyor, ne oluyor..

Kıl oldum yahu, böyle bir manyaklık var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: illuminatidebufeci

quote:

Bu basit birşey değil arkadaş.. Nereden biliyorlar? Turkcell bilgilerimizi mi paylaşıyor, ne oluyor..

Kıl oldum yahu, böyle bir manyaklık var mı?

Paylaşmaz mı hocam Online işlemlerde ayarı bile var

• turkcellin avukatı değil turkcellin anlaşmalı olduğu avukatlık ürosu olabilir ancak. ayrıca yasal takip başlamış olsa bile turkcell müşteri hizmetlerinden kredi kartına taksitle ödeyebilirsin.
  • Adiniza tebligat yapilmasi lazim. Bu odeme emri teblig edilmeden haciz islemi baslayamaz.
    İkincisi, eve gelme en son is. Maasiniza haciz koydurtur, banka hesaplariniza bloke koydurtur, adiniza tapu varsa, tapuya haciz serhi islettirir.

Ustelik siz avukata muhtac degilsiniz, herhangi bir icra dairesine gidip, adiniza takip var mi yok mu ogrenebilirsinioz. Hatta hemen orada taksitlendirebilirsiniz. 3 taksite kadar avukat onayi olmasa bile icra dairesinin yetkisi vardir.

Once adiniza boyle bir takio yapilmis mi bir bakin, dosyada tebligata bakin, nereye teblig edilmis.

Buyuk ihtimal dolandirici.

• gecmis olsun kardesim
    en cokda yusuf'u aradiklarinda sevinecem

• gunselym G kullanıcısına yanıt
    kendisini tanırım icranın basındaki adamın sorumlulugu altındadır sirket Haluk Avcı'ya ait oldugu ıcın altında calısan ıcra avukatı Haluk Avcı'nın adını kullanarak kendine leke sürdürtmez direk olarak Haluk bey ilgilenmez bu işlerle yani dolandırıcı degil altında calısanların yaptıgı dangozluktur.
  • ben demistim abi adamlarin yaptigi hukuksuz ve itiraz et diye bana guldunuz.
    konu guncel, aksam Yigit Bulut bu konuya degindi dinlediyseniz.
    bi kere hic kimse borcundan dolayi alikonulamaz diye kanun var. ha borc kisinin hukmundedir o ayri, hukukcu arkadaslar daha iyi bilir
    senin yapacagin ya savciliga, yapmazsan benim gibi bimere gitmek olacakti.
    bir kisi iki kisi derken sikayetler cogalirsa adamlar daha bu sekilde davranamazlar
    en cokda yusuf` a icra geldiginde sevinecem hukukcu ceteleri savundugu icin, bakalim o zaman ne yapacak

• quote:

Orijinalden alıntı: otuz3

ben demistim abi adamlarin yaptigi hukuksuz ve itiraz et diye bana guldunuz.
    konu guncel, aksam Yigit Bulut bu konuya degindi dinlediyseniz.
    bi kere hic kimse borcundan dolayi alikonulamaz diye kanun var. ha borc kisinin hukmundedir o ayri, hukukcu arkadaslar daha iyi bilir
    senin yapacagin ya savciliga, yapmazsan benim gibi bimere gitmek olacakti.
    bir kisi iki kisi derken sikayetler cogalirsa adamlar daha bu sekilde davranamazlar
    en cokda yusuf` a icra geldiginde sevinecem hukukcu ceteleri savundugu icin, bakalim o zaman ne yapacak

Cok bos konusuyosun hem borcun var hemde borcu tahsıl etcek yetkılı kısıye karsı sıkayette bulunuyosun
    bimere ne dedın abı ben faturayı odemedım avukata dustu odemek ıstemıyom almasın mı dıyeceksın ?
    Avukat maasını dondurur yıne alır ıster ode ıster odeme tınlamaz alacagını bılır avukat alırda
    banada İcraa kolay kolay gelmez cunku odeyemeyecegım tutarlara ımza atmam ve cebımde para varsa harcarım yoksa kendımı mecburı olmayan borca sokmam olay bu kadar basıt
    ayrıca bana ıcraa geldıgınde sevınmende senın cekememez bırı oldugundandır ınsan dıye muhattap olmamak gerek senle
    hukuk cetesı dıyosun o adam bılek curutuyor ve onun hakkını alıyor ısı bu borcu almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Saracen -- 16 Temmuz 2014; 13:39:49 >

• Arayan kişi alacak yönetim şirketinden de aramış olabilir.

Benzer durum bende de var; bir şey yapamadıkları için genelde korkutma amaçlı mesaj atıp duruyor. PTT'den e-devlet şifresi alıp kontrol edebilirsin. Yalnız e-devlet şifresini her ay değiştirmen gerekiyor.

Bu sebepten dolayı ben her ay şifre değiştirmekle uğraşmak istemediğimden Turkcell'in Mobil İmza servisini kullanıyorum. Turkcell'in Mobil İmza servisi internet bankacılığı ve e-devlette dahil güvenlik isteyen her yerde kullanıyor.

Tavsiye ederim.

Ayrıca 118 33'ü arayarakta adına açılmış icra takibi olup olmadığını öğrenebilirsin.

@gunselym
  • yukaridaki soylediklerim tamamiyle Yigit Bulut`a aittir. kendisi TRT de Derin Analiz Programinda soylemistir.
    Buyuk konusmayalim arkadaslar, herkesin basina gelebilir bu durmlar; mutlaka bir yerlerde unuttugunuz bir borc cikabilir. bundan ayri 89 yilinda odenmemis bir su borcu ya da 90li yillarda mesela odenmemis bir telefon borcu cikabilir; bu olaylar yasaniyor halen; demedi demeyin!
    Ayrica burda hic kimse gizlenemez, kimin interneti kimin kullandigi cok rahatlikla tespit ediliyor ve takip ediliyor; yani internetin fisi sizinmi yoksa komsunuzun bilgisayarinami takili biliniyor, telefonlar zaten hep kayitta. o yuzden hic kimse oyle kolay kolay borcum yok diye kacamaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandırıcı arkadaşlar bunlar inanmayın.

Bana da şöyle mesaj geldi.

AVK. H AVCI

Sayın Hüseyin İşçemen, Turkcell borcunuzu 29.12.2015 tarihine kadar FAIZ VE MASRAF İNDİRİMLİ olark ödemeniz için 05327556317.

Numarayı yeni aldım açıldıktan hemen sonra böyle bir mesaj gelince Turkcell bayisine gittim. Aldığım numara 5 yıldır kullanımda olmayan bir numara, acaba eski sahibi ile ilgili mi borç geliyor dedim Turkcell bayi eski sahibinin Hüseyin İşçemen olmadığını söyledi. Turkcell müşteri hizmetleri de bunu teyit etti.

Arayan numaraların Turkcell ile alakası yok. Özellikle yeni hat alanları korkutmak için yapıyorlarmış eğer size de böyle mesaj gelirse hemen operatörünüzü arayıp bilgi alın veya hattı aldığınız bayiye gidin. Sakın ola kimseye ödeme yapmayın.
  • Bazi arkadaslar cok bos konusmus, benim basima gelen bunun gibi cok olaylar gekdi.. turkcell'e borcumu tam 7 sene odemedim en sonun da avukat faizi almayacam senden dedi de odedim. Bir kere icra avukatina dosyaniz gittiyse ilk isi sizi icra ile korkutmaktir, birdr korktugunuzu belli ederseniz tamam gecmis olsun. Bakin garanti bankasina 28.000 tl borcum vardi avukatlik oldum neyse avukatlik burosu ariyor iste odeme istiyor yok tabi bende diyorum maasim 3000 tl ben size her ay 1000 tl odeyeym once borcun yarisini odeyin e nerden bulayim dedim. Sonra baktm bana ulamasadiklarin da ailemi ariyorlar.. bu kez diyorum ki arkadas maasimin 1/4 haciz koyun tutar karsilamiyor diyorlar.. yeter be dedim gittim barolar birligine ve adliyeye sikayet ettim pasa pasa maasimin 1/4 ne haciz koydular, eve icraya gelemezler cunku yasal degil artik sadece ticari borclara geliyor. Adiniza kayitli bisey yoksa sigortlai da calismiyosaniz sizden hicbise alamazlar ancak korkuturlar sizi...

• TÜRKCELL le konuş doğruysa git hakaret ve tehdit edildiğini konusunda suç duyurusunda bulun eğer doğru değilse dolandırılmış çalışıldığını için başvur avukat icra gelir maaşına el konu gibi tehdit eder ama hakaret olmaz bilir suç olduğunu etmez

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.