Şimdi Ara

turkcellin avukatı böyle birşey yapabilir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
7.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi şöyle söyleyim ben ankara Haluk avcı avukatlık bürosunda çalışan avukat sekreteri adayıyım yaklasık 2 senedir bu bürodayım ve böyle bir durum bizim tarafimızdan söz konusu bile olamaz .
    Ancak avukatımızın ismini kullanarak sizi dolandırmak yahut korkutmak amacıyla arayan insanlara inanmayın ve varsa yakınınızdaki emniyet genel müdürlüklerine başvurun eve haciz konusuna gelince evet icra memuru , çilingir ve polis eşliğinde adrese gidilir ve evin durumu incelenir eve icra durumu yoktur ama maaş araba arsa vb kişinin üzerine maddi durumu önemli olmadan ne varsa haczi yapılır ki bu duruma gelmeden turkcell müşteri hizmetlerine kredi kartına taksit imkanı sunulur ve ödeme kolaylığı yüksek mevlalarda (kısmi ödeme) sağlanır numaramız avukatlarımız ve stajer avukatlarımız h.avcı avukatlık büromuzun sitesinde var sorularınız varsa ayrıca cevaplayabilirim yinede borç yapmamanızı tavsiye ederim yaptıysanızda borcuna sadık insanlar olmanız gerekir bukadar büyütmeye gerek kalmadan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ankara, necatibey de olduğunu öğrendiğim, kendilerine ÖNSOY HUKUK'da diyen, aslında Haluk Avcı isimli avukatın sahibi olduğu AVCI HUKUK Bürosu olduğunu iddia eden kişiler tarafından yoğun taciz ve tehdit altındayım. Borcuma itirazımın olmadığını, icra işlemlerini diledikleri zaman yapabileceklerini söylememe rağmen, sürekli beni icra göndermekle, yakınlarımı arayıp beni rezil etmekle tehdit ediyorlar. Bununla da kalmayıp, yakın çevrem başta olmak üzere, çok uzak tanıdıklarımı da telefonla arayarak, bana ulaşamadıklarını, o yüzden onları aradıkları yalanını söyleyip, hakkımda icra dosyası olduğunu iletiyorlar. Asıl maksatları bu konudaki hassasiyetimi kullanarak, baskı oluşturup, benden alacaklarını almak. Araştırdığıma göre, yaptıkları suç, ve kendilerine bunu defalarca bildirdim, ama onlar bu aramaları dahada arttırarak, yoğun bir şekilde devam etmekteler. Bimer üzerinden bir şikayet dilekçesi verdim, karakolda ifade verdim, ama şikayetçi olmadım. Baktım çok ileri gidiyorlar, dün haklarında şikayet dilekçesi verdim.

“Haczin amacı, borcun tahsilinin sağlanması olup borçluyu taciz etmek ya da baskı kurarak ödemeye zorlama maksadıyla haciz yapılmamalıdır. Bu tür davranışlar, temel hak ve özgürlüklerin korunması ilkesine de ters düşer. Yine bu tip davranışlar, İcra İflas Kanunu 85/son maddesine göre suç teşkil eder."

Ayrıca: Kişilerin huzur ve sükununu bozma (TCK 123), görevi kötüye kullanma (TCK 257), Yağma (TCK 148, 149) göre suç teşkil ediyor.

Şikayet dilekçesinden sonra, haklarında tazminat davası da açacağım. Bu tip baskı ve çirkin tavırlarla karşılaşanlara emsal olacak bir karar çıkar umarım mahkemeden. Beni her zaman arayabilir, hatta rahatsız da edebilirler, icra da yollayabilirler, ama benle alakası olmayan insanları arayıp, bu durumu anlatmak ne demek!?

ÖNSOY HUKUK / AVCI HUKUK BÜROSU / HALUK AVCI / 03126665606

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 14 Temmuz 2017; 23:1:25 >

• Evdeki bilgisayar haczedilir tablet haczedilir lüks görürse tv de haczedilir. Daha doğrusu haczederse bişey denmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vamos Bien V kullanıcısına yanıt
    Onları bu duruma dahil edip yormak istemem, ben ilçedeyim, baro illerde oluyor sanırım, yolum düştüğünde oraya da şikayette bulunacağım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.