Şimdi Ara

kim demiş lpg tasarruf sağlar diye...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lpg taktırmadan önce aylık yakıta en az 150 ytl veriyorduk. şimdi yine 150 ytlye yaklaştı. çünkü lpgli diye her yere arabayla gitmeye ve arabadan inmemeye başladık. daha çok gezip aynı masrafı yakaladık... aylık 500 km yol yapıyorduk şehir içinde. şimdi 1000 kmyi buldu... nerde bizim tasarruf...

• kesinlikle haklısın... bende araba almadan hesap yapıodum aylık 500-600 km yaparım az olmasına ragmen almışken dizel alayım dedim ve şimdi arabayı allalı bir yıl oldu 21bin km yapmışım... ayına ortalama 1750 km ve sadece bir kere şehir dışına cıktım o da bursaya gittim geldim...

araba ne kadar az yakarsa o kadar cokgeziorsun o kadar cok yakıta para veriosun..ilginç ama gerçek
  • evet maalesef böyle. benzinli olsa bu kadar binmeyiz pahalı diye. lpgden şikayetçi olanları da anlamıyorum. sanırım ucuz etin yahnisi olmaz misali bir durum var. ben 1600 ytlye taktırdım tartarini. etrafımdakilere söyleyince ufff çok pahalı dediler. 400-500 ytlye takıyorlarmış. e ondan sonra da şikayet bitmiyor. bence lpg süper. tasarruf olmuyor ama eşek gibi de rahatça biniyoruz...
  • Lpg taktırdıktan sonra ilk 1 ay içinde şehirlerarası yolculuk yapmamama rağmen 1000km yol yaptığımı geç de olsa farketmiştim İlk kez şehirlerarası geçen hafta yolculuk yaptım.2 aya henüz varmadı taktıralı ama 2500km kadar oldu.Gerçekten insan otomobil kullanmaya doyuyor ama tasarruf diye birşey kalmıyor
  • evet sağolsun gezmediğimiz yer gitmediğimiz dost akraba kalmıyor böylece. bedava gibi biniyoruz farkında olmadan.
  • Tam bizim turk millteine gore su LPG icaadi
  • Bende olacak ki lpg 100000 i devirmiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • az kaldı ben devireceğim senin yerine...
  • ben de 3 ay önce taktırdım, 14000 km yaptım 3 ayda,hem de bu vakit darlığında,okul kapansın yazın 20000 daha yapıp satıcam
  • yakışır. boşunamı taktırdık değil mi ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokismail

yakışır. boşunamı taktırdık değil mi ama...

aynen
  • lpgye muhalefet edenler utansın... doya doya geziyoruz...
  • LPG'den önce ayda ortalama 1000km yapıyordum. LPG takılalı 2 ay oldu 5000km yol yapmışım. Ben zarar bile ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokismail

lpgye muhalefet edenler utansın... doya doya geziyoruz...

LPG e Muhalefet edenler Benzinle gezerken sikinti cekmediklerinden muhalefet ediyor. Siz yormayin kafanizi

Kendi arabam dizel veya LPG li olsaydi bile yine ayni yolu yapardim. Cunku benzini problem edipte alternatif arayisina gitmedim hic.
  • Ben lpg'ye muhalefet edenlere kızmıyorum.Aksine muhalefet edenler desteklenmeli ki,herkes lpg kullanmasın.Günün birinde araçların yarısı dizel,yarısı da lpg'li olursa hükümetler bir yolunu bulur,lpg'ye de benzinle yarışır oranda zam yaparlar
  • En karlınız benim. Hem de benim arabam benzinli üstelik. Eniştenin arabası LPG'li nasıl olsa diye, bütün arabalık uzak işleri o hallediyor. Ben de keyfime göre geziyorum. Yaşasın LPG.

Şaka bir tarafa da, garantinin bitmesini bekliyorum. Biter bitmez eğer satma gibi bir durumum olmazsa hemen LPG taktıracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonk -- 29 Mayıs 2007; 14:42:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: moondance

Ben lpg'ye muhalefet edenlere kızmıyorum.Aksine muhalefet edenler desteklenmeli ki,herkes lpg kullanmasın.Günün birinde araçların yarısı dizel,yarısı da lpg'li olursa hükümetler bir yolunu bulur,lpg'ye de benzinle yarışır oranda zam yaparlar

Aynen kardeş aynen

Hiç kızmayın. Artık lpg yi de savunmicam bundan sonra

Kimseye iyilik etmiyecen

• ewt katılıorum insan ne kadar varsa o kadar gezio
  • Maalesef buda kötü..Daha çok km aynı yakıt daha çok bakım..
  • peki arkadaşlar türk insanını çoğunluk olarak araba ile gezme ve sayahat dışında ne lüksü var.kaç kişi lüks lokantaya veya tatil köyüne gidebiliyor.tek eğlencemiz ailemzi ile gezmek.belli bir saatten sonrada tene minübüüe mi binelim boş verin gezin doya doya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.