Şimdi Ara

Kim Gitsin? ( Sadece Galatasaraylılar Yorumlasın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet burada hep gelecek isimleri konuşuyoruz ya gidecekler? Kadronun çok şişmemesi lazım aksi taktirde beşiktaş'a benzeriz bence bu takımdan:
    Saidou ( gitti zaten)
    Heinz ( kesinlikle gönderilmeli )
    Cihan ( o mevkinin adamı değil ve yediğimiz gollerin çoğu bu kanattan geldi, kaldı ki yerine Erkan Özbay ile prensipte anlaşılan Mehmet TopuZ var genç uğuRu da unutmayalım)
    Bu arada Arda ve Zafer'in Galatasaray'a geri dönmeyeceği Manisa'ya satıldığı söyleniyor. ne derece doğru bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xobalt -- 19 Mayıs 2006; 20:26:42 >

• Şampiyonluğun hemen arkdasından böyle bir topic açmak bence çok hoş değil hepsinin bi şekilde bi emeği oldu GALATASARAYIMIZA ama ben bu sene cihandan baya bi şikayetçiyim.heinz zaten gidecek.bence gelenlere bakmak lazım.Ayrıca arda ve zaferin özellikler arda nın hemen bu takıma geri akzandırılması lazım.vestel manisada harikalar yararttı bence dönerse formayı bile kapar
  • Saido(yeni gitti)
    Heinz

Bunlar fazlalık!
  • bence heinze.
    arda ve zafer 3,5 yıllık kiralanmış ve bu süre bittiğinde gs ile sözleşmelerida bitiyor.bu yüzden böyle söylenmiş olabilir.ancak gs nin bu futbolcuları her transfer sezonunda geri çağırma hakkı bulunuyor.
  • volkan,cihanı bu takımda görmek istemiyorum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

volkan,cihanı bu takımda görmek istemiyorum ben

bence VoLkan kaLmaLı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xobalt

quote:

Orjinalden alıntı: recep41

volkan,cihanı bu takımda görmek istemiyorum ben

bence VoLkan kaLmaLı

görüşüne saygım var fakat benim düşüncem galatasarayda oynayacak kapasitede olmayan bir futbolcu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir insan niye sevgili yapar?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mondragon gitsin (aykut ve fevzi pas tutucaklar)
    heinze gitsin
    saidou gitsin
    ergün gitsin
    volkan gitsin
    uğur kiralık gitsin(kendi futbol geleceği için ayrıca bu çocuk sağ bek için umut vaadetmiyor bana)
    zafer ve arda bu sezonda kiralık kalsınlar manisa'da

cihan gitmesin ama sağbek ALINSIN kesin.cihan sağbek oynamasın.ortasaha eksikliklerinde yedek olarak kullanılsın!
  • Heinz gitmesi gerekir Laurent Robert geliyor zaten.
    Saidou gitti yerine Gravesen gibi bir oyuncu alınırsa şampiyonluk zaten çok olmayacaktır ve Avrupada başarı gelir.
    Cihan iyi bir oyuncu ama mevkisi sağ bek değil ve kalmalı.
    Başka kimse gitmesin.
  • Hienze
    saido gitti zaten
    cihan kesinlikle gitmeli ne buluyorlarsa bu adamda
    emre aşıkta tutulmamalı bile
  • saidou (gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))
    heinze (gitmeliiiiiiiiiiiiiiiiiiii)
    volkan (ne kalsın ne gitsin yahu bu adam oynadımı oynuyo oynamadımıda oynamıyo arası yok)
    emre (bjk ya gittiğinde şampiyonluk gecesi gsye fizandan duyulurmu diyodu gitsiiiiiiiiiiiiiiiiiin)
  • emre aşık
    hakan şükür
    saido(gitti zaten)
    heinze
    ergün

gencleştirmek lazım takımı yaşlıları göndermek lazım
  • bence cihan ve heinz gitmeli kesinlikle
  • hee bide bence emre aşıkta gitmeli ve volkan
  • heinz gitsin baska sey istemem
  • AYHAN %100 gitmeli onun gibi futbolcu görmedim ben ya hiç mi y0k sanki onun gibi adam ilk başlarda altan die bi adam vardı bizimkiler aldılar snra geri gönderdiler onun gibi futbolcumu var
    eğer robert gelirse daha iyi olur çünkü saidou gitti orta saha kötü oldu volkandan filan bişey olmaz onun için altan ve robert in kesin olması lazım bu takımda yoksa bi iş olmaz.. + olarak bence HAKAN ŞÜKÜR'ün bırakma zamanı geldi şimdi diceksiniz bizm coğu maçları o kurtardı tmm onu bişey demiyorum HASAN KABZE gibi bir futbolcumuz var onu kaybetmememiz lazım.. yanında necati ve ümit karan var daha ne olsun
    bir çok ergün e gitsin demiş bence ergün en iyilerinden biri soğuk kanlı ve tecrübeli birisi onun için kalması lazım 1-2 sene daha oynar snra bırakır zatn. HEİNZ hakkında ise o adamı boşuna aldık zatn gereksiz biri o kadar uğraştılar okadar para verdiler adam hiç iyi oynayamadı. onun için heinz kesin gitmeli.! emre aşık ise iyi futbolcu ama sinirlerine hakim olamıyor cok hırslı birisi iyi bir defans ama işte tek kötü yanı sert ve hakemlere tepkileri oluyor onun için bir karar veremicem :)

• Daha öncede yazmıştım ama ergünüde eklemek istedim ergün artık bu takıma yaşı itibari ilede zararlı olmaya başladı defansta ve orta sahada yaptığı soğuk kanlı hareketlerde kaptırdığı her top kalemizde tehlike yarattı.Cihan zaten en başta gitmeli bence .volkan kalmalı çübkü orta sahada zaten adam yok fazla.Ama en büyük isteğim Gravesinin Galatasarayımza gelmesi eğer gelirse süper olur Türkiye standartlarının üstünde bir futbolcu çünkü çok iyi taşır bizi
  • marek ayhan cihaz hakan şükür kalecei aykut ergün
  • ulan bütün takımı satsanız yine elinize para geçmeyecek..

fakirler siiiziiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • senin işin yokmu hem "ulan" falan diye konuşma
    quote:

Orjinalden alıntı: troyka

ulan bütün takımı satsanız yine elinize para geçmeyecek..

fakirler siiiziiiiiiiiiiiiiiiiiii

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.