nerden aklıma geldiyse artık her yıldaki 6 saat fazlalığı 4 senede bir 29 şubat yapmışlarya hani,şimdi diyelim 29 şubatı yaşadım ve benim kaderimdede 3 sene sonra 28 şubatta ölmek var.benim yaşamımdan çalınan 18 saatin vebalini kim verecek? bu çok büyük bi sorumluluk bence.aralık 31i 24 saat değilde 30 saat yaşasak,yada o 6 saati 365... güne pölüştürsek fazladan 18 saat daha yaşamış olacaktım.yanlış mı düşünüyorum
netlimitsiz mi?
Türkiyede bir insan ömrünü ortalama 70 yıl sayarsak ;
O kadar yıl yetmedi de 18 saatin lafını mi yapıyorsun derler.
ben de 1 yıl 50 gün olsun istiyorum, ne olacak benim kayıp yıllarıma
İster kıçından ister başından say o saatleri veya yılları tek fark eden rakamlar olacak, biyolojik olarak aynı süreyi yaşamış olacaksın arkadaşım bu zorlama niye ?
Türkiyede bir insan ömrünü ortalama 70 yıl sayarsak ;
O kadar yıl yetmedi de 18 saatin lafını mi yapıyorsun derler.
18 saatte neler yapılır neler
quote:
Orijinalden alıntı: thekodz
ben 29 şubatta doğdum onu napacaz ?
o fazlalık olan 6 saat yılın 365 gününe dağıtılırsa hergin senin doğum günün olur.ne güzel işte
Sana bir yılı 6 saat yapalım binlerce yıl yaşa o zaman. Sen yine aynı süreyi yaşamış olacaksın sadece tarih farklı olacak
quote:
Orijinalden alıntı: Kraven
İster kıçından ister başından say o saatleri veya yılları tek fark eden rakamlar olacak, biyolojik olarak aynı süreyi yaşamış olacaksın arkadaşım bu zorlama niye ?
şok şok şok,ünlü fizikçi albert einstein'in donanımhaber forumlarında yazdığı kanıtlandı.
quote:
Orijinalden alıntı: ChelseaSmile
Sana bir yılı 6 saat yapalım binlerce yıl yaşa o zaman. Sen yine aynı süreyi yaşamış olacaksın sadece tarih farklı olacak
ecelin vakti saati şaşmaz derler ama nasıl tarih farklı olacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme