Bildirim
kim milyoner olmak ister hakkında
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oraya çıkmak nerdeyse piyango çıkmasıyla neredeyse aynı olasılıkta ya, çok zor. ama ara bilgi iste hocam, bence verirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EXe-C*
Oraya çıkmak nerdeyse piyango çıkmasıyla neredeyse aynı olasılıkta ya, çok zor. ama ara bilgi iste hocam, bence verirler
eyvallah hocam saolasın.bende biraz öyle düşünüyorum aslında ama bi denedik şansımızı,her yarışmada 5-6 kişi eleniyo kim milyoner olmak isterde.varmısın yok musun daha imkansız gibi mesela :D -
Bir arkadaşım ve babası Kim 500 M. ye katılmıştı. Aracının %10 istediğini söyledi bana. Ben onun yalancısıyım.... -
Ben de başvuru formunu doldurdum, çağıracaklarını sanmıyorum. :) -
Dün arkadaşım mülakata gitti.1 ay önce falan başvurmuş. -
insallah. -
quote:
Orijinalden alıntı: KoUg
Dün arkadaşım mülakata gitti.1 ay önce falan başvurmuş.
bu önemli bir bilgi oldu.saolasın.eğer bi aksilik olmazsa benide çağırmaları lazım 1-2 hafta içinde. -
yaş 16 beni kabul ederlermi acaba ?? soruların yarısını cevaplıyorum 15 bin alsam bana yeter -
bende başvurduktan 1 ay sonra mülakatlara gitmiştim 40 soruluk genel kültür testi çözüyosun sonra programın yapımcısıyla birebir görüşme yapıyosun , 6 hafta içinde aramazsak unut bekleme dediler, bekledim aramadılar bende ümidi kestim haliyle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X