Şimdi Ara

kim milyoner olmak ister hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaklaşık 1-1.5 ay önce kim milyoner ister yarışmasına başvurmuştum.
    acaba ne kadar sürede ararlar.bilen varmı.bu programa daha önce katılan yada başvuran fln.
    bide acaba telefon etsem bilgilendirme yaparlar mı kaydınız beklemede şu sıradasınız v.s gibi.

• Oraya çıkmak nerdeyse piyango çıkmasıyla neredeyse aynı olasılıkta ya, çok zor. ama ara bilgi iste hocam, bence verirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

Oraya çıkmak nerdeyse piyango çıkmasıyla neredeyse aynı olasılıkta ya, çok zor. ama ara bilgi iste hocam, bence verirler

eyvallah hocam saolasın.bende biraz öyle düşünüyorum aslında ama bi denedik şansımızı,her yarışmada 5-6 kişi eleniyo kim milyoner olmak isterde.varmısın yok musun daha imkansız gibi mesela :D
  • Bir arkadaşım ve babası Kim 500 M. ye katılmıştı. Aracının %10 istediğini söyledi bana. Ben onun yalancısıyım....
  • Ben de başvuru formunu doldurdum, çağıracaklarını sanmıyorum. :)
  • Dün arkadaşım mülakata gitti.1 ay önce falan başvurmuş.
  • insallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoUg

Dün arkadaşım mülakata gitti.1 ay önce falan başvurmuş.

bu önemli bir bilgi oldu.saolasın.eğer bi aksilik olmazsa benide çağırmaları lazım 1-2 hafta içinde.
  • yaş 16 beni kabul ederlermi acaba ?? soruların yarısını cevaplıyorum 15 bin alsam bana yeter
  • bende başvurduktan 1 ay sonra mülakatlara gitmiştim 40 soruluk genel kültür testi çözüyosun sonra programın yapımcısıyla birebir görüşme yapıyosun , 6 hafta içinde aramazsak unut bekleme dediler, bekledim aramadılar bende ümidi kestim haliyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.