Şimdi Ara

Kim ne derse desin berberlik güzel meslek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün tıraş oldum,ben gittiğimde içeride 3 kişi vardı,adam saç tıraşını 15 liraya yapıyor,sakal 5 lira,
    saç sakal 20 lira,hadi ben dahil 4 kişi 15 verse 60 tl para yapar.ayriyetten ben tıraş olurken 2 kişi daha geldi ve tahminim günde rahat 10 kişi geliyor bu saydığım fiyat listesi normal mahalle berberinin fiyat listesi,hatta 30-40 liraya sadece saç kesenler varmış, imkanım ve yeteneğim olsa berber olurdum,elektrik ve su da ayda ne kadar gelebilir ki ? ayda belki 200 lira elektrik ya gelir ya gelmez,diğer malzemeleri zaten toptancı ayağına getirip satıyor

• Hafta sonu öyle kalabalık oluyor, hafta içi bomboş genelde. Tabi işinizi iyi yaparsanız her meslekte para var ama Türkiye'deki berberlerden ne bekliyorsunuz ki? Tek tüktür işini iyi yapan. Sonra para kazanamıyoruz derler..
  • Berberler sağlam para kaldırır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Hafta sonu öyle kalabalık oluyor, hafta içi bomboş genelde. Tabi işinizi iyi yaparsanız her meslekte para var ama Türkiye'deki berberlerden ne bekliyorsunuz ki? Tek tüktür işini iyi yapan. Sonra para kazanamıyoruz derler..
    adam 15 sene önce çorluya gelmiş,kirada kalıyordu ev almış,çocuğunu evlendirdi ona da ev aldı,şuan çocuğuda opel astra j kasa araca biniyor
  • Bizim mahalle berberinin ortalama olarak kafadan günde 20 müşterisi var. 20x15 = 300 , ayda 25 gün çalışıyor, 7500 TL getirir, dükkanda kendinin 20 sene önce çok makul bir fiyata almış, kirası yok berberlerin masrafı kazandığı paraya gore çok az. Şampuandi Sabundu jiletti vergisiydi suyu elektriği ayda en fazla 1000 yapar, 6500 TL cepte. Adam gün boyu çok rahat takılıyor keyfi yerinde. Berberlik güzel meslek bende katılıyorum buna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 8 Nisan 2018; 20:9:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim burda da berber var 10.000tl lik akordiyon ya da yuruyen mezar olarak tabir edilen arabaya biniyor. Sac sakal 20 lira gunde 8 10 kisi geliyodur minimum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işyeri kira değil de kendininse güzel para var. bayram öncesi 1 haftada 3 aylık iş parası kazanıyorlar zaten :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla burada bir berber var. ağzı kokuyor. 2 yıldır aynı havluyu kullanıyor adam. o mu az kazanıyor yoksa kazancını saklıyor mu?

• Beyler İstanbul da güzel berber bilen var mı saçı çok çekiştirmeyen

• hep berbere 5 tl verirdim hiç uğraşmazdı dün 20 tl verdim adam şekil yaptı para miktarı arttıkça şekil artıyor yani para kazanacaksan iyi bir berber olman gerekiyor şekil yapmayı bilmen gerekiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.