quote:Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGerFredy misin kardeşim. Ne yapacaksın uyuyanı uymayanı?Ayakta uyuyan varsa faydalanmak istiyorum ala ala
quote:Orijinalden alıntı: oktratesAyakta uyuyan varsa faydalanmak istiyorum ala ala Alıntıları Göster Kolda uyuyandan neden faydalanmıyorsun?
quote:Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGerKolda uyuyandan neden faydalanmıyorsun?Alıntıları Göster Uyku sen bizim her şeyimizsin.
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster Ayakta uyuyorla,otururken uyanık arası bir yerdeyim,nerdeyiz
quote:Orijinalden alıntı: kelcikAyakta uyuyorla,otururken uyanık arası bir yerdeyim,nerdeyizAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: ProkizyaOoooo millet hâlâ uyuyor Alıntıları Göster Hala uyumadım, yaklaşık olarak 22 saattir uyanığım gram uykum yok. Uyumayı denedim mi?Evet. Uyuyabildim mi?hayır Uyumayıp naaptın?1 saat mal mal uzandım sadece. Rekorumu kırıcam , 68 saat yapmam lazım
quote:Orijinalden alıntı: emre_fb_fb Hala uyumadım, yaklaşık olarak 22 saattir uyanığım gram uykum yok. Uyumayı denedim mi?Evet. Uyuyabildim mi?hayır Uyumayıp naaptın?1 saat mal mal uzandım sadece. Rekorumu kırıcam , 68 saat yapmam lazım
quote:Orijinalden alıntı: emre_fb_fb Hala uyumadım, yaklaşık olarak 22 saattir uyanığım gram uykum yok. Uyumayı denedim mi?Evet. Uyuyabildim mi?hayır Uyumayıp naaptın?1 saat mal mal uzandım sadece. Rekorumu kırıcam , 68 saat yapmam lazım 84 saat rekor
quote:Orijinalden alıntı: Einsteinquote:Orijinalden alıntı: emre_fb_fb Hala uyumadım, yaklaşık olarak 22 saattir uyanığım gram uykum yok. Uyumayı denedim mi?Evet. Uyuyabildim mi?hayır Uyumayıp naaptın?1 saat mal mal uzandım sadece. Rekorumu kırıcam , 68 saat yapmam lazım Alıntıları Göster 26. saati doldurmuş bulunmaktayım.Zerre kadar uykum yok.3 doors down ve apocalyptica dinliyorum Şimdide arkadaşlarla gezmeye gidicem.Bu arada 3 doors down-here without you ve apocalyptica-I don't care dinlemeyen uyur cafeye gidersek girer yazarım :D
quote:Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGer Kolda uyuyandan neden faydalanmıyorsun? Sen uyuma biyerlerin açıkta kalıyor sonra böle laflar ediyorsun.
quote:Orijinalden alıntı: Incorrect.Name quote:Orijinalden alıntı: emre_fb_fb Hala uyumadım, yaklaşık olarak 22 saattir uyanığım gram uykum yok. Uyumayı denedim mi?Evet. Uyuyabildim mi?hayır Uyumayıp naaptın?1 saat mal mal uzandım sadece. Rekorumu kırıcam , 68 saat yapmam lazım 84 saat rekor Sen de uyku delikanlısı mı kesildin başımıza?
quote:Orijinalden alıntı: b3rkhan quote:Orijinalden alıntı: Incorrect.Name quote:Orijinalden alıntı: emre_fb_fb Hala uyumadım, yaklaşık olarak 22 saattir uyanığım gram uykum yok. Uyumayı denedim mi?Evet. Uyuyabildim mi?hayır Uyumayıp naaptın?1 saat mal mal uzandım sadece. Rekorumu kırıcam , 68 saat yapmam lazım 84 saat rekor Sen de uyku delikanlısı mı kesildin başımıza? Uyku delikanlısı
quote:Orijinalden alıntı: Incorrect.Name quote:Orijinalden alıntı: b3rkhan quote:Orijinalden alıntı: Incorrect.Name quote:Orijinalden alıntı: emre_fb_fb Hala uyumadım, yaklaşık olarak 22 saattir uyanığım gram uykum yok. Uyumayı denedim mi?Evet. Uyuyabildim mi?hayır Uyumayıp naaptın?1 saat mal mal uzandım sadece. Rekorumu kırıcam , 68 saat yapmam lazım 84 saat rekor Sen de uyku delikanlısı mı kesildin başımıza? Uyku delikanlısı Seni şöyle alalım. />
quote:Orijinalden alıntı: Einsteinquote:Orijinalden alıntı: Incorrect.Name quote:Orijinalden alıntı: b3rkhan quote:Orijinalden alıntı: Incorrect.Name quote:Orijinalden alıntı: emre_fb_fb Hala uyumadım, yaklaşık olarak 22 saattir uyanığım gram uykum yok. Uyumayı denedim mi?Evet. Uyuyabildim mi?hayır Uyumayıp naaptın?1 saat mal mal uzandım sadece. Rekorumu kırıcam , 68 saat yapmam lazım 84 saat rekor Sen de uyku delikanlısı mı kesildin başımıza? Uyku delikanlısı Seni şöyle alalım. />Alıntıları Göster anlaşılan ilk oktay uyumuş