Şimdi Ara

kime aşıksın?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

kime aşıksın?

(En Son Oy Tarihi: 18.10.2006)
Giriş

• ben asla sevdiğim kızda olmayan şeylere aşık oldum, onu olmadığı gibi kabul ettim. o ne yaptı dayanamadı beni terk etti. siz siz olun sevdiğinize olmadığı gibi biri davranmayın, kötü biriyse kötüsün sen diyin. iyiyse iyi.. kötüye iyi derseniz.. kaldıramaz terk eder sizi.. bende olduğu gibi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oksit

ben asla sevdiğim kızda olmayan şeylere aşık oldum, onu olmadığı gibi kabul ettim. o ne yaptı dayanamadı beni terk etti. siz siz olun sevdiğinize olmadığı gibi biri davranmayın, kötü biriyse kötüsün sen diyin. iyiyse iyi.. kötüye iyi derseniz.. kaldıramaz terk eder sizi.. bende olduğu gibi..

haklısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: bura_nere

quote:

Orjinalden alıntı: oksit

ben asla sevdiğim kızda olmayan şeylere aşık oldum, onu olmadığı gibi kabul ettim. o ne yaptı dayanamadı beni terk etti. siz siz olun sevdiğinize olmadığı gibi biri davranmayın, kötü biriyse kötüsün sen diyin. iyiyse iyi.. kötüye iyi derseniz.. kaldıramaz terk eder sizi.. bende olduğu gibi..

haklısın
    +1

Bu arada şıklar çok karışık
  • ben sevgilime aşık olurum şimdi aşagım ama onun beni sevdigini bilmiyorum
  • ya arkadaşlar yapmayın allaşkına ne zaman birine o olduu için aşık oluruzki...HİÇBİZAMAN ...sadece misyonlaştırma var..olmasını istediğimiz gibi görürüz...aslında karşımızdakine değil kendi yarattığımız bişeye aşık oluyoz...
  • Vatanima, Atatürke ve Kurta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kurban ın şarkısı vardı

yalan dostum aşk die bişey yok aşk dediğin 3 günlük eğlence bilemedin 5 gün sürsün

KAPILIPTA SÜRÜNEN COK(benim gibi)
  • aşık olmak istemiorum...
    her aşk,ın sonunda acı çekiyorum çünkü..üzülende ben oluyom yıprananda
  • İnsanoğlu ulaşamayacağı şeylere aşık olur
    Ulaştıktan sonra da ondan nefret eder..

tamamiyle ego tatminidir bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doory -- 18 Ekim 2006; 16:51:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.