Şimdi Ara

Kimin Yedekleri Tırt ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim takımın yedekleri malum Tırt pendik maçında ve Borisa maçında gördük ama gs nin yedeklerini bu kadar beklemezdim , sizce kimin yedekleri daha kötü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yarınki maç belli eder.
  • 2 takımın yedekleride berbat Fenerbahçe ' nin daha tırt bu bir gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrFenerli1907

Bizim takımın yedekleri malum Tırt pendik maçında ve Borisa maçında gördük ama gs nin yedeklerini bu kadar beklemezdim , sizce kimin yedekleri daha kötü ?

Bizim yedekler daha kötü..
  • Bizimkiler aşırı derecede tırt yalnız yarın yenilicez ya..
  • Galatasaray maçını izlemedim ama sanırım bizimkiler kadar kötü oynamamışlardır.
  • Bizim yedeklerde ruh yok,gol yemeyince oynamıyorlar..Kan beynime sıçradı,bir daha izlemem valla rotasyon maç falan,cidden katil olur insan..Zaten Amrabat falan oyuna girmese oyun golden sonra bile hızlanmazdı bukadar bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mourinho Eski Havasında mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim yedeklerimiz kötü değil. Birbirlerine uyum sağladıkları zaman as takımın performansına yakın oynayacaklar.

Buraya yazıyorum Türkiye kupasında esecek yedeklerimiz
  • Adamlar son dakikalarda, boğdular resmen karşı takımı... Dağıttılar 1461'i ama bizim yedekler, bildiğin tırt. Bala şansa 1 gol attılar, almanlardan da 3 yediler, yarında ya penaltılardan eleriz ya da eleniriz.
  • bizim yedekler geçen sene finale kaldı finalde as takım kupayı aldı neden bahsediysunuz siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Adamlar son dakikalarda, boğdular resmen karşı takımı... Dağıttılar 1461'i ama bizim yedekler, bildiğin tırt. Bala şansa 1 gol attılar, almanlardan da 3 yediler, yarında ya penaltılardan eleriz ya da eleniriz.

Hacı Göztepe de baya güçsüz ama 1461 Trabzon'a göre.Göztepe'yi her türlü yener yedekleriniz ki alışmışlardır artık birbirlerine.Biz de direkten döne döne fırfır olduk resmen bu maç
  • anaa komedi ya bizim taraftarlar sen avrupa takımına karşı oynadın.

onlar ise ptt ligi takımına yuh diyorum.

Tabiki gs'nin tırt hele hele orta saha Allah a emanetti.
  • fenerin yedekleri borisia dan 3 yedi
    gsnin yedekleri 1461 den 2 yedi
  • Beyler aslında bu günün özeti 2 takımında yedekleri baya tırt as 11 lerle uçurum var böyle olmaması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

fenerin yedekleri borisia dan 3 yedi
    gsnin yedekleri 1461 den 2 yedi

borisia da yedek
  • Bizim takımın aslarıda iyi değil gerçi son zamanlarda toparlandık son 3 maçı kazandık içlerinde ordu ve trabzonda var belli olmaz belki şaşırtır bizi efsane Göztepe.
  • onu bunu bırakında yarın bjk macı var onu ızleyın:)futbol ızlemek ıstıyosanız:))
  • Valla ne kadar kötü durumda olursa olsun Göztepe kupada ayrı oynuyor.
    Bu arada Göztepe 1461 den güçsüz falan değil İzmir'deki macta daha iyi olan Göztepeydi. Bizim takımın tek sorunu gol. O yüzden yarın büyük ihtimalle elenicez ama tribünde iyi olacağımızı söyleyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tırt demek için o oyuncuların sürekli bir arada oynaması gerek . antreman filan demeyin , maç yapmakla antreman yapmak çok farklı .
    gs'nin yedeklerini bilmiyorum yorum yapmam o konuda ama bizim yedekler egelecek olursak
    mert , bence volkanın 1 gömlek altı ki buda demek oluyor ki süper ligin en iyi 3-4 kalecisinden birisi
    orhan , evet tırt hemide tırtında tırtı
    serdar , biraz havasını bulsa yobo ile iyi iş çıkartır yani tırt değil
    egemen , yazmaya bile gerek yok
    özgür , as'ından daha iyi bence . hasan kadar şans verilseydi şimdi ikinci gg olmuştu . neredeyse aynı tarz gg ile .
    salih , raul'un yanında oynasa sırıtmaz ki bence tırt değil
    recep , koy baroninin yerine baroniden daha iyi oynar yani tırt değil
    sezer , aynı şey bunun içinde geçerli baroniden iyi
    krasiç, yavaş yavaş açılıyor sağ kanata koysak sırıtmaz ama hala eski krasiç değil bu açık

bu oyuncular hepsi birlikte oynayınca evet bi eksiklik göze çarpıyor ama as kadroya monte etseniz sırıtmazlar

• FB'nin yedekleri yarınki maçta GS'ın bugün 2. yarı oynadığı oyunu 10 dk oynasın ondan sonra gelip burada tartışalım hangi yedekler daha iyi diye.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.