Şimdi Ara

Kimler Windows XP kullanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Dayım
  • Babannem kullanıyodu bi ara ölmediyse
  • güncelleme yok ama hacker ların işine yarıyor
  • FARUK9 F kullanıcısına yanıt
    ben kullanıyorum bu arada xp update extender ile 2019 'a kadar güncelleştirme !
  • öle bişey yok kardeş virüs filan bulaşır bilgisayara
  • quote:

Orijinalden alıntı: FARUK9

öle bişey yok kardeş virüs filan bulaşır bilgisayara

Öyleyse buraya bak

http://forum.donanimhaber.com/m_93440293/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 Mi Xp Mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    bunu yönetici yada microsoft dese bişey demem nereden çıktı bu????
  • FARUK9 F kullanıcısına yanıt
    Gaçakk
  • 2002 yılından beri kesintisiz bir şekilde kullanıyorum.güncellemeler bitse de gittiği yere kadar kullanacağım
    microsoft'un en iyi işletim sistemi XP
  • Ben
  • Kullanıyoruz da gerçekten xp bitti, tabi ki güncellemeleri takan yok da internet, program ve oyun firmaları da desteği kestiğinden yaklaşık bir sene daha kullanıp sonrasında güvenli ve sorunsuz internet deneyimi için en azından vistaya geçilmeli, xp yi aratmayacaktır.
  • Ben Windows XP kullanıyorum bakarsınız ilerde belki değerlenir XP olan bilgisayarlar
  • büyük babam
  • xp'den memunum gittiği yere kadar kullanacağım
  • Çoğu kişi hala XP kullanıyor aslında , paragöz Windows sayıyı gizliyordur muhtemelen.
    Ben zaten XP'de hiç güncelleştirme yapmadım , benim için problem yok XP'ye devam.
  • Hala kullanipta tehlikenin farkinda olmadan antivirussuz internete giren var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomasyon sistemlerinde hala kullanılıyordur. son kullanıcılar, bilgisayar kilitlediğinde kolayca reset atabilirler. ama sanayide, özellikle otomasyon sistemlerinde iş ve para kaybıdır. o yüzden kullandıkları donanım ve programlar, yeni işletim sistemine %100 uyumlu olmadıkça, geçiş yapmazlar. otomasyon sistemleri, dışarıya kapalı olduğu için, küçük ve orta seviyedeki işletmeler, gereksiz yere masraf çıkarmak istemezler. sadece son kullanıcılar, gözü kapalı işletim sistemlerini değiştirirler.
  • xp devri bitti hiç deilse vistaya geçin xp yi aratmaz sorunlu diyenlere bakmayın ben 2 sene kullandım hiç bir sorunla karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FARUK9

güncelleme yok ama hacker ların işine yarıyor

Hala xp kullanan varsa belli ki o kişi acından ölüyordur. Hacker ne alabilir ki o adamdan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.