Şimdi Ara

Kimliğim Kayboldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kimliğimi dışarda bir yerde kaybettim ama nerde bilmiyorum.Ne yapmam gerekiyor. Herhangi bir sorun çıkmaması için neler yapmalıyım.

Şimdiden teşekürler

• Nicke bakınca rahatladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakola git ve kimliğinin kaybolduğuna dair başvuruda bulun. Böylelikle sorumluluk üstünden kalkar. Ardından da nüfus müdürlüğüne git yeni kimlik al. En son 73 TL ceza kesiyorlardı kayıp için.
  • Silivri F tipi confirmed

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Karakola git ve kimliğinin kaybolduğuna dair başvuruda bulun. Böylelikle sorumluluk üstünden kalkar. Ardından da nüfus müdürlüğüne git yeni kimlik al. En son 73 TL ceza kesiyorlardı kayıp için.

hocam yeni kiml,k çıkartırsam diğerinin yani kaybolan kimliğin herhangi bir resmi işlemde vb bişeyde kullanılamaz değil mi?
  • Karakola başvur[ok.gif]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Tost -- 12 Haziran 2015; 22:10:24 >
  • Kimliğim çalındı dedi bizim arkadaş 80 lira cezayı ödemedi. Ama kimliginizle her is yapilabilir. Erkenden gitnek gerek karakola

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci kimliğimi kaybettim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gazeteye kaybolduğuna dair ilan ver
  • Karakola git çalındığına dair ihbarda bulun. Cezada ödemezsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse yarın gidip karakolda bir çay içeyim bari :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercan dede

quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Karakola git ve kimliğinin kaybolduğuna dair başvuruda bulun. Böylelikle sorumluluk üstünden kalkar. Ardından da nüfus müdürlüğüne git yeni kimlik al. En son 73 TL ceza kesiyorlardı kayıp için.

hocam yeni kiml,k çıkartırsam diğerinin yani kaybolan kimliğin herhangi bir resmi işlemde vb bişeyde kullanılamaz değil mi?

Hayır kullanılamaz. Çünkü öncesinde zaten kimliğinin kaybolduğunu, devlete beyan etmiş oluyorsun. Sen yine de muhtarına git, bir sor. Belki sistem değişmiştir. Mesela çok eskilerden gazeteye ilan falan veriyorlardı. Belki karakola gitmeye gerek de kalmaz. Önce muhtara bir sor sen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.