Şimdi Ara

Kütüphane'den oyunum silindi görünmüyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
13.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bloodborne oynamak icin girdigim de oyunu kutuphane de goremedim acaba sildim mi diye baktım hiç bir yerde yok..store'a girdiğim de alınmış görünmuyor.ki alalı baya oldu.yani oyun adeta uçtu ne yapmalıyım ?

• Psp plus seçeneğine baksan sol altta.
  • denizaya kullanıcısına yanıt
    Pardon anlayamadım ? Psplus ile alınan ücretsiz oyunlar anlamında mı ? Normal aldım zamanında oyunu ..ki psplus oyunları duruyor silinenler olsada ama bu oyun resmen uçtu .sanki iade edilmiş gibi.
  • Yakın zamanda verildiği için aklıma öyle gelmişti.. desteğe mesaj atın loglarında kayıtlıdır ne olduğu.
  • denizaya kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim .
  • Hocam kutuphaneden satin alinanlara gelin, herhangi bir satin aldiginiz oyunun ustundeyken options dugmesine basin, gizli icerik ogelerini kontrol et var ona basin. Belki farkinda olmadan oyunu gizlemis olabilirsiniz.

Ya da store da arattirin bloodborne diye, satin aldiginizdan dolayi direk indirme secenegi cikar.
  • kruezberq kullanıcısına yanıt
    Store'a geldigim de direk fiyatı çıkıyor maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu başka hesaptan almışsınızdır.
  • Yo tek hesabım var hatta oyunu oynadim bit kaç saat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Yo tek hesabım var hatta oyunu oynadim bit kaç saat.
    Trophy'lerin görünüyor mu?
  • Çok ilginç. Bende de "STREET FIGHTER™ III: 3rd Strike Online Edition Unlock" satın alınmamış olarak görünüyor. Hatta oyundan kazandığım Trophy'ler profilimde mevcut.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 29 Ağustos 2018; 12:37:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLuBu

Aslında yanılıyor da olabilirim. Çünkü "3rd Strike Online Edition Unlock" diyor. Yani tek seferlik alım da olabilir. Lisans PS3'e işlemiş olabilir. Merak ettim, oyunu şimdi indireceğim.
  • Benim de bir ara oyunlarım kütüphaneden silinmişti fakat store da gözüküyordu
  • Bilgilendirme amaçlı son durumu yazayım. PS3’ten açınca sorun yok. Satın alınmış olarak görünüyor. İndirmeyi başlattım.
  • Kool Giancana kullanıcısına yanıt
    Store görünüyor ama satın alınmamış olarak.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Görünüyor kupalar kısmında .
  • quote:

Görünüyor kupalar kısmında .
    PS4 konsolda kütüphane kısmında Bloodborne yok mu?
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok sildiğim oyunlar kısmında da yok.
  • quote:

Maalesef yok sildiğim oyunlar kısmında da yok.
    Kutulu oynamış olmayasın Peki PS Plus verdiği zaman hesapta var mıydı. Şuanda PS Plus'ınız var mı? Oyunu ne zaman aldınız? Kesin olarak PS4'ünüzde sadece tek hesap mı kullanıyorsunuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.