Şimdi Ara

Kimliğimi istiyorlar gönderen oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hesabım kitlendi ve annemler hiç bir şekilde kimliğimi göndermeme izin vermiyor.Şimdi ben bu kimliğimi T.C numaramı silerek göndersem kabul ederler mi?

• tc yi silince kabul etmiyorlardı sanırım ben gönderdim bir sıkıntı olmadı
  • Benimde hesabım kitlenmişti,Ehliyet fotokopisini yolladım Blizzard başka türlü açmaz.
    Sakıncalı bir durum olacağını sanmıyorum. Wowda da aynı politikayı uyguluyor blizzard
  • Sormayayım sormayayım diyorum; ama yok sormam lazım: annen ne karışır senin oynadığın oyuna yahu? Kaç yaşındasın sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Sormayayım sormayayım diyorum; ama yok sormam lazım: annen ne karışır senin oynadığın oyuna yahu? Kaç yaşındasın sen?

17 yaşındayım,kimliğimi bulamadım sordum.Oda sorunca söyledim,veremezsin öyle internete dedi.
  • Az evvel profilinde 22 yaşında görünüyordun? Neyse...

Ben "karakterini nasıl kurtaracağına" dair bilgi vermeyeceğim, zaten şimdi biri çıkar anlatır.

Benim sana anlatmak isteyeceğim şu olur:
    Kimliğini annenin muhafazasına bırakacak, bu gibi benzer konularda onun çizdiği sınırlar dahilinde kalacak yaşta değilsin.
  • Belli bir yasi (Turkiye'de 15 olmasi lazim) gecmis her birey yaninda kimlik tasimak zorundadir. Kimligin senin uzerinde olmasi lazim. Disari ciktiginda polis durdursa ne diceksin? Annemde mi kimligim diyeceksin? Alir ceker karakola istese valla...

Kimliginin annende degil sende olmasi lazim bu yasta kisaca...

Ben yasinin 17 olmasindan da suphelenmeye basladim, bi 20+ gorunuyordu simdi kapatmissin. 17 de sinirda bir yas... Tahminim 13-14 yasindasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 5 Haziran 2013; 10:58:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üzerine yarı saydam şekilde for Blizzard entertainment(veya benzer bişi) yaz öyle gönder çekiniyorsan ben daha önce göndermiştim zaten şöyle bir sistemleri var gönderilen kimlik bilgileri 1 hafta sonrasında siliniyor benzer bir durumda arkadaşın kimligini göndermiştik uzun süren yazışmalardan sonra tekrar göndermek zorunda kaldık çünkü 1 hafta(belki 3-5 gündür tam emin değilim) içinde silindiğini söylemişlerdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.