Şimdi Ara

kimlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a beyler benim kimlik bi haylı eski yaklaşık 5 6 senelik keza fotoğrafta öyle acaba gidip yeniletsemmi acaba ? sınava giriş esnasında skıntı olucak gibi bir his var içimde sonucta açıklamalarda son 6 mühür cart curt böyle yaparak nüfus müdürlüklerin para basmasınıda sağlıyorlar bence devlet nerden vole vuracağını iyice şaşırttı doğrusu yolunmuş tavuk olduk biz vatandaşlar olarak...

• Hocam bu kadar büyütmeyin .Git fotoğrafçıya en fazla yarım saate vesikalığı alırsın ordan kaymakamlığa orda en fazla 10 dk durursun. Max 1 saatlik işi hallet sınava rahat git.
  • hocam al eline vesikaligi sonra git muhtara boyle boyle de durumu anlat o sana form doldurtcak sonra git kaymakamliga yarim saatte bitirirsin en gev

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

hocam al eline vesikaligi sonra git muhtara boyle boyle de durumu anlat o sana form doldurtcak sonra git kaymakamliga yarim saatte bitirirsin en gev

muhtara gerek yok biz direk kaymakamlığa gittik 5dkda halloldu geldik daha dün
  • Bende bugun hallettim hocam fotograf yetiyo muhtarliga gerek yok yaptir bence kafan rahat olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

hocam al eline vesikaligi sonra git muhtara boyle boyle de durumu anlat o sana form doldurtcak sonra git kaymakamliga yarim saatte bitirirsin en gev

isler degisti demek ki ben gecen sene degistirmistim kimligi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

isler degisti demek ki ben gecen sene degistirmistim kimligi

evet bu sene değişti galiba çünkü bende okumuştum internette öyle bir şey ama gerek kalmadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.