Hat benim üzerimde değil uzun zamandır kullanılmıyo kimlik numarası ile bana kartın yenisini verirler mi ? illaki kimlik fotokopisi şart mıdır ? Tlfoncu arkadaşlar bilgi verir misiniz bana kimlik fotokopisi şartsa ne için şart mesela ben bütün bilgileri biliyorum kimlikle alakalı ama sadece cilt no yok Çok önemli benim için
olurmu la öyle. Kimlik isterler.
kimliksiz olmaz
Nasıl olmaz ama ya bazı açık hatlar satılmıyo muydu eskiden onlar tekrar kart çıkartmak istediklerinde çıkartamıyolar mı yani
quote:
Orijinalden alıntı: Janine Nasıl olmaz ama ya bazı açık hatlar satılmıyo muydu eskiden onlar tekrar kart çıkartmak istediklerinde çıkartamıyolar mı yani
hala açık hat mı kullanıyorsun ?
çok sakıncalı bir durum. numaranın gerçek sahibi öğrense içindeki TL lere çökebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
quote:
Orijinalden alıntı: Janine Nasıl olmaz ama ya bazı açık hatlar satılmıyo muydu eskiden onlar tekrar kart çıkartmak istediklerinde çıkartamıyolar mı yani
hala açık hat mı kullanıyorsun ?
çok sakıncalı bir durum. numaranın gerçek sahibi öğrense içindeki TL lere çökebilir.
Açık hat kullanmıyorum sevgilimin eski hattı yazdan beri kapalı duruyo mail adresimin şifresini değiştirebilmem için o numaraya ihtiyacım var (gmail) O yüzden çıkartmam gerekli