Şimdi Ara

'Kimse ders almamış.'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe'nin Asbaşkanı Ali Koç, gündemle ilgili çok çarpıcı ifadeler kullandı, eleştiri oklarını art arda yolladı...
    13.07.2007

'Geçen seneden daha çok problem olacağını düşünüyorum. Transfer önemli bir yatırımdır ve biz 1 ay kaybettik'

Gündem belirleyecek
    Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, son günlerdeki gelişmeler hakkında yine gündem belirleyecek açıklamalar yaptı... FBTV’ye konuşan Sarı-Lacivertli yönetici, gelinen noktadan duyduğu rahatsızlıkları dile getirirken, üstü kapalı olarak yine Futbol Federasyonu’nu eleştirdi. Kendilerini geçen sezona oranla daha sıkıntılı bir dönemin beklediğine değinen Ali Koç, problemlerin katlanarak artacağını, futbol sektörünü yönetenlerin yaşananlardan ders almadığını söyledi.

‘Keyfi davranıyorlar’
    Transferde yaşanan gecikmelerle ilgili olarak federasyona göndermelerde bulunan Fenerbahçe’nin asbaşkanı, konuyu örneklerle masaya yatırdı. Koç, “Bir şirket yönetimi gibi düşünürsek futbolda da yatırım transferdir. Transferi yapmak için 2 ay gibi bir dönemimiz var. Birileri keyiflerinin istediği gibi davranıyor. Yatırımlarımıza nasıl bir yön verebileceğimizi belirlememiz için bir ayımız geçti. Kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Ali Koç, takımla ilgili beklentilerini ise şöyle sıraladı:

‘Daha iyi hazırlanmalıyız’
    “Geçen sene transferlerin ve hocanın hazır olmaması nedeniyle bilindiği gibi biraz sıkıntı yaşadık. Bizim için şimdilik rahat bir dönem. Ancak birkaç haftaya kadar yine stres başlayacak. Bu dönemin daha başarılı ve verimli geçmesi için daha iyi bir seviyede hazırlanmamız gerekiyor. Umarım sağlıklı, güzel bir kamp dönemi geçiririz. Ufak tefek sıkıntılarımız elbette ki var, ama bunlar olağan durumlardır. Yine Fenerbahçe camiası olarak güzel bir sezon olacağı kanaatindeyim. Hayırlısı olsun.”

http://fanatik.ekolay.net/fanatik/yeni/Fenerbahce/HaberDetay.aspx?hId=443256

• Haklı bu kadar belirsizlik olmamalıydı.
  • Bu adam güya cezalı olacak, görev başlığı ile yapmaz ama yine de açıklamalarını yapar, bunu da basın marifet gibi verir. Ne anladım ben bu ceza işinden ! Saçmalıktan başka bir şey değil !
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Bu adam güya cezalı olacak, görev başlığı ile yapmaz ama yine de açıklamalarını yapar, bunu da basın marifet gibi verir. Ne anladım ben bu ceza işinden ! Saçmalıktan başka bir şey değil !

abi nekadar FENER düşmanısınız yaa.
    galatasaraylılıktan beşiktaşlılıktan çok FENERBAHÇE düşmanlığı taraftarısınız
    adamın açıklamalarını konu yapmışlar tutup cezasıl fln diyosun
    söylediklerine yorum getirsenize..işinize gelmiyomu
    durun bende braz size benziyim; sizin yönetimleriniz flaş transferler yapamıyo dye belirsizlik olmasından yana.çünkü erken belli olsa FB yapçak transferleri sizlerde para olmadıı için taraftarlarla ters düşçeksiniz..
    buyüzden belirsizlikten en çok yakınan FB.

• Hocam bunada bir kulp buldun ya.

İstersen ağzına Hanibal maskesi takalım, ısırır felan..

Cezalılar basın açıklaması yapamaz diye kısıtlama yok bildiğim kadarıyla.

Geçen BJK maçından sonra söyledikleri için kendisini çok kınamıştım ama
    bence buradaki açıklamaları gayet ve düzgün ve terbiye sınırları içinde ve söylemlerinde de haklı.

İnşallah bu çizgisini bozmadan devam eder artık..

quote:

Bu adam güya cezalı olacak, görev başlığı ile yapmaz ama yine de açıklamalarını yapar, bunu da basın marifet gibi verir. Ne anladım ben bu ceza işinden ! Saçmalıktan başka bir şey değil !

• quote:

Orjinalden alıntı: axuburak

quote:

durun bende braz size benziyim; sizin yönetimleriniz flaş transferler yapamıyo dye belirsizlik olmasından yana.çünkü erken belli olsa FB yapçak transferleri sizlerde para olmadıı için taraftarlarla ters düşçeksiniz..

Ne enteresan insanlarsınız !
    takımınızı veya yöneticinizi eleştirenlere "düşman" sıfatını takıyorsunuz ya, pes artık !
    sizin yöneticilerinizin dokunulmazlığımı var ? tabu mu yani bu konu ?
    ben yöneticilere böyle göstermelik, uygulanabilirliği olmayacak cezaların verilmesi üzerine fikrimi yazıyorum, ne hakaret ediyorum, ne aşağılıyorum, sadece fikrimi yazıyorum. siz beni düşman yapıyorsunuz.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: axuburak

quote:

Ne enteresan insanlarsınız !
    takımınızı veya yöneticinizi eleştirenlere "düşman" sıfatını takıyorsunuz ya, pes artık !
    sizin yöneticilerinizin dokunulmazlığımı var ? tabu mu yani bu konu ?
    ben yöneticilere böyle göstermelik, uygulanabilirliği olmayacak cezaların verilmesi üzerine fikrimi yazıyorum, ne hakaret ediyorum, ne aşağılıyorum, sadece fikrimi yazıyorum. siz beni düşman yapıyorsunuz.

hocam söylediklerini biz de kınadık kaldıki ağır tahrik olduğu halde..
    ama şimdi sence bu arkadaşın topic e koyduu Ali Koç un beyanatları yanlışmı, ağırmı?
    neden tutup bunu üzerine yorum yapmıyosun da eski şeyleri pişirip ortaya koyuyosun
    buyüzden düzelemiyo futbolumuz işte
    biri yanlış yapmışsa sonradan nekadar doğru işler de yapsada tutup eskileri açıyosunuz
    'bak hep bu şekilde konuş negüzel olgun davran' dicene ama bunun cezası vardı dyosun
    ceza aldı dye medyaya demeç vermezmi?

• bence burda fener kendi kendine gelin güvey olmuş biraz..

yabancı sayısı muhabbetini yapan medyaydı..federasyondan ben hiçbi yetkilinin yabancı sayısını arttıracağız gibilerinden bişi dediğini okumadım duymadım..hatta tam tersine böyle bi uygulama gündemimizde yok diye açıklama yapmıştı Affan Keçeci.

fener yine kendi kendine günden yarattırıp olmayınca da ona buna laf söylemeye kalkıyor gibime geliyor..
  • Soho Hocam gümdemlerinde değildi de niye 6+1 yaptılar o zaman.
    Yabancı sayısı artırılmasını sadece FB değil, kulupler birliği karar alarak gündeme getirmiş ve Federasyondan toplantı istemiştir.
    Federasyon diktatörlük değildir. Eğer kulupler birliği bir öneride istekte bulunuyorsa bunu mutlaka değerlendirmeye almak zorundadır. Kuluplerin istedikleri doğrultusunda karar almak mecburiyetinde değiler ama o önerileri mutlaka değerlendirmek zorundalar. Yani kuluplere hadi ordan diyemezler. Bu öneriyide acilen değerlendirip kuluplere cevap vermeliydiler. Kuluplerde çıkan karara göre planlarını yaparlardı.
    Federasyon böyle yapmamış eveleyip geveleyip durmuş işi geciktirmiştir.
    Benim takip ettiğim kadarıyla olaylar bu şekilde gelişti.

.TaneR. hocam hanibal maskesini senin için söylemedim. Cezalı olduğu için bizim yöneticiye takalım da sağa sola saldırmasın diye espri yapmak istedim. Yanlış anlama sakın

quote:

Orjinalden alıntı: soho

bence burda fener kendi kendine gelin güvey olmuş biraz..

yabancı sayısı muhabbetini yapan medyaydı..federasyondan ben hiçbi yetkilinin yabancı sayısını arttıracağız gibilerinden bişi dediğini okumadım duymadım..hatta tam tersine böyle bi uygulama gündemimizde yok diye açıklama yapmıştı Affan Keçeci.

fener yine kendi kendine günden yarattırıp olmayınca da ona buna laf söylemeye kalkıyor gibime geliyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.