Şimdi Ara

Sınavda boş kağıt vermek disiplin suçu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
12.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Matematik sınavında hiç bir şey bilmediğim için boş kağıt verdim ve hoca kağıtları okurken seni disipline vereceğim dedi. Cidden disiplin suçu mu sınavda boş kağıt (Adımı soyadımı yazdım) vermek?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sınavda Boş Kağıt Vermek Disiplin Suçu mudur?

Boş Kağıt Vermek Disiplin Suçu mu?

Sınavda boş kağıt vermek disiplin suçu kabul edilmektedir. Öğrencilerin sınavlarda sorulan sorulara cevap vermeleri beklenir. Boş kağıt vermek, sınavı tamamlamama olarak değerlendirilir ve buna göre disiplin cezası uygulanabilir.

Boş Kağıt Veren Öğrenciye Kaç Puan Verilir?

Boş kağıt veren öğrenciler sınavdan genellikle 0 puan alırlar. Ancak bu durum okul yönetiminin belirlediği disiplin yönetmeliğine göre değişebilir. Bazı okullar, boş kağıt vermeyi daha ağır bir suç olarak değerlendirebilir ve daha yüksek puan kesintisi uygulayabilir.

Lisede Sınavda Boş Kağıt Vermek Suç mudur?

Lise düzeyinde de sınavda boş kağıt vermek disiplin suçu olarak kabul edilir. Öğrenciler, lise eğitiminin ciddiyetini kavramalı ve sorumluluklarının farkında olmalıdır.

Sınavda Boş Kağıt Vermek ile Sınavdan 0 Almak Disiplin Suçu mudur?

Sınavda boş kağıt vermek de sınavdan 0 almak da disiplin suçu kapsamındadır. Her iki eylem de öğrencinin sınavı tamamlamama olarak değerlendirilir ve disiplin cezası gerektirebilir.

Öğrencilerin sınavlara hazırlıklı gitmesi ve soruları cevaplama çabası göstermesi önemlidir. Boş kağıt vermek gibi eylemler, hem öğrencinin eğitim hayatını hem de okulun düzenini olumsuz etkiler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evet öyle. Saçma ama oyle. Hala sebebini bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun aynısını cevap yerine yazcaktin yanlis yaptın

• adnansetek kullanıcısına yanıt
    Peki savunma yapabiliyor muyum?
  • yok canım ben hep boş kağıt verirdim hiç bir şey olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar bir takım uydurma laflardır.

• Adını yazdıysan mantıklı bir açıklaması yok disipline vermesinin. Yazdın mı adını?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genesis. kullanıcısına yanıt
    Adımı soyadımı yazdım
  • redmajor kullanıcısına yanıt
    Belki onu da yanlış yazmıştırsın ona kızmıştır

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum çünkü zaten benim adımı bilmiyordu kağıttan okudu ismimi ve soyadımı
  • bende boş kağıt verdim ama bir iki birşey karalamıştım 0 aldım ama geçtim dersi.
  • Veremez.
  • Öğretememiş demek ki kendi suçunu öğrenciye atması ne güzel.

• Galiba şey boş kağıt vermek sınavı protesto gibi bir şey oluyor ondan dolayı ama gidip açıklamanı yaparsan sıkıntı olmaz çalışmadım bir şey bilmiyordum de birazda acıklı konuş halledilir bir şey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

Öğretememiş demek ki kendi suçunu öğrenciye atması ne güzel.

Genelleme yapmamak lazım. Öğrenciden öğrenciye değişiyor. Sınıfta çoğunluk 50 altıysa hoca sıkıntılı 50yi geçiyorsa birayseldir sıkıntı bence

• sanmiyorum

• Değil

• Kendini disipline versin.Öğretememiş öğrenciye bir şey... Hayatta hiç amacı kalmamış bütün emelleri öğrenciye nasıl ne yapabilirim? olan bir ruh hastasıdır büyük ihtimal,buldu garip anadolu çocuklarını vurmaya çalışıyor işte.Forumdada vardı böyle seviyesiz bir ruh hastası.

• hiç mi bir şey öğretmedi kardeşim yanlış anlama ama 2-3 bir şey karalasan 5-10 puan alırdın nedense anlam veremiyorum boş kağıt verilmesine
  • Hocada sıkıntı yok ben bir şey bilmediğim için boş bıraktım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.