Şimdi Ara

kimse kızmayacaksa dsmarttan aşırı derecede memnunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 yıl önce wiziwig kapatılınca illalah dedirtti acestream de bufferin olayı.

super bowl finalini kaçırdım sırf o yüzden kafaya koydum alıcam bu modülü.

allah razı olsun yazın n11 den 210 tlya aldık.

yine allah razı olsun alan bir arkadaş nuvo ile aldım 150ye geldi dedi nuvo kartla tanıştık 4 ay ondan da bi 400 tl karımız oldu.

neyse gençler hakikaten sırf sadece bu kanalı HD izlemek için bile veririm ayda 30tl.

hani sıradan bir nfl maçı varken bjk-gs maçı hariç oturup süper lig maçı izlemem digitürkde. (full süper lig var birde)

ayrıca burdan dsmartı kötülüyenleri şiddetle kınıyorum 8 yıl bedava kullanmışsınız daha ne istiyorsunuz? ömür boyu demek ölene kadar demek mi? az önce baktım hala sahibinden de 200e satmaya çalışan adamlar var kutuyu. büyük harflerle ömür boyu açık yazmış birde

bu arada beni 1 yıl önce dsmart modülle tanıştıran arkadaşa teşekürlerimi iletiyorum tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liechtenstein -- 14 Aralık 2015; 4:19:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: liechtenstein

evet sırf şu keyif için bile değer.

1 yıl önce wiziwig kapatılınca illalah dedirtti acestream de bufferin olayı.

super bowl finalini kaçırdım sırf o yüzden kafaya koydum alıcam bu modülü.

allah razı olsun yazın n11 den 210 tlya aldık.

yine allah razı olsun alan bir arkadaş nuvo ile aldım 150ye geldi dedi nuvo kartla tanıştık 4 ay ondan da bi 400 tl karımız oldu.

neyse gençler hakikaten sırf sadece bu kanalı HD izlemek için bile veririm ayda 30tl.

hani sıradan bir nfl maçı varken bjk-gs maçı hariç oturup süper lig maçı izlemem digitürkde. (full süper lig var birde)

ayrıca burdan dsmartı kötülüyenleri şiddetle kınıyorum 8 yıl bedava kullanmışsınız daha ne istiyorsunuz? ömür boyu demek ölene kadar demek mi? az önce baktım hala sahibinden de 200e satmaya çalışan adamlar var kutuyu. büyük harflerle ömür boyu açık yazmış birde

bu arada beni 1 yıl önce dsmart modülle tanıştıran arkadaşa teşekürlerimi iletiyorum tekrardan.

Şunu bir kere daha söyleyeyim,2007 2008 dsmart kutu sahipleri dsmarta taşlı sopalı baskın yapıp almadık o kutuları bunu artık anlayın.Çıktığı dönemde kendi bayileri bunları sattılar ömür boyu açık olacak bu kanallar diyerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende memnunum belgeseller yetiyor zaten. Ve hd olarak en iyisi şuanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeRo11 kullanıcısına yanıt
    düz mantlık sende dene hayat kurtarır.

adam 2015 filmini para vermeden mi ekranına sokuyor yeni dizier içerik vs. sana hep 2008 filmini versin ozaman ?
    yarın süper ligi verse bananene benim 2008 üyeliğim var para vermem diye ağlıcakmısınız burda?

ölene kadar mı versin napsın ?

e ozaman sınırsız pizza olan yerlere git 1 ayda orda yaşa bananeee yaaa sınırsız değil mi bedava yicem 1 ay boyunca de bakalım.

dsmart size karşılığını yeterince verdi. sonuna kadar da haklı kapatmakta geç bile kaldı.

bu işte hep beleşçilik kültürünün sorunları

neyse baklava severlerle tartışmıcam.
  • Bende 2008'de D-Smart alanlardanım!
    Bence %100 haklısınız 2008'de 300 TL verdik aldık ve 7 yıl boyunca bedava izledik yani 300 TL'ya fazla bile izledik doğrusu...
    Bir platforma abone olsak 300 TL'ya en fazla 2 yıl yayın alabiliriz! Ömür boyu dediler diyenlere sözüm ise cihazınızın ömrü sona erdi demek en doğrusudur!

Ya sizler çok cimrisiniz ya da ben çok bonkörüm?
    - Sizler dediklerim şu D-Smart'a 300 TL vermiş ve hakkını helal etmeyenlere sözüm!
    300 TL ya sanki Dünya para ödediniz! Az inançlı olun önüne gelene hakkımı helal etmiyorum demek yürek ister, bir kuruma hakkınızı helal etmemek demek öbür Dünya'da onca kişiyi karşınıza almak demektir!
    D-Smart'ın yerinde olsam şu insanlara fazla bile derdim kapatırdım şimdi'ye kadar yayınları bunlara değmez...

Üstüne alınacak olan alınsın, oturun bir düşünün derim! Haa 300 TL verdiniz hatırlatıyım milyarları verip almadınız o kutuyu!
    Bende çöpte bulmadım paramı, ama paramın hakkını adamlar sonuna kadar verdiler. ben paket almadım ama aradım her sorun için Müşteri Hizmetleri yardımcı oldu...

Lütfen gaza gelmeyin, şu yok mahkeme'de görüşürüz lafları filan nedir arkadaşlar? Bunu diyen benim gözümde "ilkokulda çıkışta görüşürüz, abimi çagııracağım" demek gibi bir şey ki yıllar önce verdiği 300 TL'ya kıyamayan insan mı tutacak avukat da mahkeme açacakmış? - Açtı bir dava diyelim kazanacak mı HAYIR!

Bu arada D-Smart'ın avukatı değilim,
    Saygılarımla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Size mutluluklar.
    Bende kurtulanlardanım

• 25mbit (75GB AKN) ve mega paketi bütün ücretler dahil 70 liraya kullanıyorum.

TTNET fiber alsam sadece internet 52 (+4 kurulum +10 küsür yalın internet toplam yaklaşık 70)

Fiyat böyle kaldığı sürece ben de devam edeceğim.
  • Bende memnunum belgesel kanalları gayet iyi , fiyatı da ucuz 15 TL'ye adam akıllı kablo tv yok.
  • Bir evde kurtuldum digitürke geçtim diğerinde hala rezilliğini çekiyorum

• ukilavuz kullanıcısına yanıt
    Birinden kurtulup digerine bulasmissin dostum. Emin ol onlar daha illet.

• Bende memnunum hemde cok. 230 liraya 12 ay mega hd paket modül aldim kablo derdi yok aylik derdi yok. Belgesel adina oldukca iyi platform ben tacsiye ederim herkese.

• jamie35 kullanıcısına yanıt
    Yine digitürk dsmarttan daha iyi geldi bana en azından müşteri hizmetlerine ulaştığında kafaları basiyor

• dsmart modüllü üyeydim, kurtuldum mega pakete aylık 30 tl ücret çektiler almadım
  • 8 yıl önce ömür boyu bedava veya bir kere al sonra unut diyerek reklam yapıp sonra 380tl ye 8 yıl çok bile demeyeceksin.

Satarken "8 yıl boyunca ücretsiz" demek çok mu zordu?
    veya
    "HD yayına geçersek, kartınız çöp olacak" demek, bu zor muydu?

Kimse D-Smarttan bize HD uydu alıcıyı bedava vermesini beklemiyor. Ama D-Smart kartımız devam etmeli. Herhangi bir HD alıcıya o kartı taktığımda kanalları izlemeye devam edebilmeliyim.
  • Sanayi ticaret bakanlıgı ne iş yapıyor acaba.. Dsmart kuruldugunun 2. yılından ıtıbaren

yalan dolan ve tuketiciyi kandırmakta.

Cıne5 teleon dıgıturk dsmart hepsıylede uyelık yaptım cok edepsizlik gördüm ama dsmart gibi sereflisini ! gormedım.
  • Arkadaslar modullu uyelik kullaniyorum. Kimseye zorla birsey satmiyorlar. Bu ay biten aboneligi( on odemeli 1 yillik almistim)aylik 15 tl ye bir yil taahhutlu mega paket olarak yenilediler. Yaninda blu uyeligide hediye. Daha ne olsun. Tum kanallar acik yaninda da blu hediye. Belgeseller yetiyor zaten lig tv icinde digiturkplay uyeligim var oda maclar icin yererli. Fenerli kuzenimle ben gsliyim ortak izliyoruz 260tlye yeniledik. Aylik 12tl ligtv+15tl dsmart full hd sinema,spor,belgesel vs toplamda 27tlye izlenecek platform anlaminda ne varsa tamamina sahip oluyorsun. Daha ne olsun. Hem dsmart hemde digiturkplayden cok memnunum. Bu fiyatlara daha iyisi yok:)

• Modülüm de var 2008 cihazım da. 2008 cihazımı modül çıktığından beri kullanmıyorum, modüle de tüm kanallar açık olarak aylık 15 lira veriyorum. Dsmart fiyat/performans olarak mükemmel ama 2008 cihazının haklarını yedirmem bunlara. Bu kanallar ömür boyu ücretsiz dediler, yayın formatını değiştirirsek para alırız demediler, eğer isterseniz ücretli ek kanalları ücretini ödeyerek izleyebilirsiniz dediler. Bana, mülkiyeti tarafıma ait olmak üzere HD uydu alıcı temin etmek durumundalar, bu kanallara ulaşmamı sağlamak zorundalar. Ocak ayı gelsin, gittiği yere kadar götürürüm bu meseleyi.

• ayda 20 tl civarına adam akıllı bi paket alabilirmiyim beyler d smarttan? bilenler yardımcı olsun bir zahmet?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.