Şimdi Ara

Kimsenin Çözemediği Esrarengiz Motor Sarsıntısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
4.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sente ayarına baktık doğru krank sensörü de sağlam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Subap ayarı yapıldı. 0.20 0.40 subap ayarını yaptık şuan araba öncekine göre iyi. Ama halen hor hor hor şeklinde çalışıyor sanki dereceli egzantrik var gibi. bilgisayara bağladık bir problem çıkmadı. Ama usta üzerinde 306 beyni var dedi. 306 1.6 ile 206 1.6 aynı motora sahip. Beyin arasında fark oluyor mu? gerekirse beyin alıcam
  • 312hakan 3 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun benim chevrolet rezzo 1.6 da da var egzostan basınçlı hava veriyor.Ben de tahmini olarak egzos subabı yanık diye tahmin ediyorum.Rolantide motor sarsıntılı çalışıyor ve koltuktan hissediyorsun.Obd cihazına bağladım Egr ve egzantrik sensör hatası veriyor.Egr ya da egzantrik sensörü buna sebep olur mu bilmiyorum.Arabam 2. Marşta çalışıyor daha çok ve fren de şişme oluyor ve frene daha fazla basmak zorunda kalıyorum.Motorda yeterli basınç oluşmadığı için olabilir mi diye de düşünüyorum.
    egzos subabından hava kaçırması sonucu egzostan basınçlı hava çıkışı olabilir mi.Katalitik konvertör var mı aracınızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkce06 -- 28 Ağustos 2019; 20:6:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkce06 kullanıcısına yanıt
    Kat iptal. Cihaza bağladık hiçbir arıza çıkmadı.

• Katalitik iptal ettirdim ben de dağılmıştı.Gaza basınca zırıltı yapıyordu.Acaba diyorum katalitik iptali mi sebep oluyor bu sallantıya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün cihaza bağladık. Araba da 306 1.6 8valf beyni mevcut. 306 motoru ile aynı motor benim araba. Etkiler mi bu durum sizce? Bütün sensörler aktif çalışıyor

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be, rölanti titremesine sebep olabilecek tüm alasılıklar değerlendirilmiş. Ama gene de düzelmemiş. Geriye birtek yakıt kaldı.

Zamanında sıfır aracı bu sebeple satmışlığım var. Berbat bir durum.

• İstanbul'da ve peugeot ve elektronik ise konu

Oktay Usta en iyilerindendir.

www.ustanerede.com
    GARAJ 58 Peugeot Citroen Oto Elektrikçisi Elektronik Tamircisi Peugeot 206 207 208 306 307 308 Cabrio Tamiri Beyin Tamiri Tata Xenon, Tata İndira, İndigo, İmmobilizer, Kumanda İptali, Ustası Maslak Avrupa Yakası İstanbul
    https://www.ustanerede.com/GARAJ-58-Peugeot-Citroen-Oto-Elektrikcisi-Elektronik-Tamircisi-Peugeot-206-207-208-306-307-308-Cabrio-Tamiri-Beyin-Tamiri-Tata-Xenon-Tata-Indira-Indigo-Immobilizer-Kumanda-Iptali-Ustasi-Maslak-Avrupa-Yakasi-Istanbul,PR-527.html

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.