Şimdi Ara

KİMSENİN ÇÖZEMEDİĞİ SORUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki BIOS ekranında beklerken hiç kapandı mı? yoksa sadece windows açıkken mi oluyor, onu test edebilir misin?
  • teamviewer veya skype ekran görüntüsüyle yardım edebilecek varsada olur bu 30 dk da bir neden kapanır pc bilgisayar ya delircem artık
  • onuda deneyeyim bi kaç saatimi alır yalnız boşta çalısırkende kapanıyor ve yarım saat bilgisayarın acma tusuna bastıgımda işlemeye baslıyor
  • okuduğum forumlardan birisinde asus marka anakarttan yaptığını ve anakartı değiştirince bu sorunun düzeldiğini yazmış eleman. o yüzden sordum BIOS ekranında kapanıp kapanmadığını
  • yeni bir bilgisayar almak daha iyi o zaman anakart değiştirince kesin düzelecek diye birşeyde yok yani
  • Güvenli modda açık kalsın , bakalım kapanacakmı ?.
    kapanmazsa ., cpu veya cpu ile ilgili stabilize kondansatörler toleransını kaybetmiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektürükçü -- 19 Haziran 2015; 11:24:41 >
  • güvenli modda açamadım bütün f tuşlarını denedim olmadı bakım yaptım macunları yeniledim fanı yıkadım taktım bütün donanımları söküp tekrar taktım bakalım ne olacak
  • Dakikası dakikasına 30 Dk. kapatması enteresan . mutlaka yazılımsal olması gerekir . rastgele kapatıyor olsaydı dediğimi mutlaka deneyin derdim . 4-5 yılı aşan günde 5-6 saat kullanılan kimi notebooklarda bahsettiğim sorun oluşabiliyor .
  • format attım diyor adam donanımı komple dışarda dene anakartı çıkar laptopun kasanın dısında çalıstır dene
  • abs plastik olan kasa dışarıda denese ne olacak , şase mi alıyor yani
    dışarıda denemek ekran kablosunun anakarta uzanacağı yere kadardır
  • kadirgoder K kullanıcısına yanıt
    Uyku moduna alıp belli bir süre bekledikden sonra, uyandırdığınızda da yine 30 dk. sonra mı kapanıyor ,yoksa 30 dakikaya uyku süresi ekleniyor mu? Bunu bi deneyebilirmisiniz ?

Bir de biosu downgrade etme şansınız Varsa downgrade edebilirmisiniz ? Mcafee antivirüs programı aktif mi ? İntenet bağlantınızı kestiğinizde de kapanma devam ediyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimonster -- 19 Haziran 2015; 15:25:09 >
  • Resimdeki kırmızı çerceve ile gösterilen kısımdaki ayar sizde de Turbo da mı ?
     KİMSENİN ÇÖZEMEDİĞİ SORUN
  • bios ayarlarını incelemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

okuduğum forumlardan birisinde asus marka anakarttan yaptığını ve anakartı değiştirince bu sorunun düzeldiğini yazmış eleman. o yüzden sordum BIOS ekranında kapanıp kapanmadığını

bios ekranında iken de 30 dk sonra kapandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: digimonster

Resimdeki kırmızı çerceve ile gösterilen kısımdaki ayar sizde de Turbo da mı ?
     KİMSENİN ÇÖZEMEDİĞİ SORUN

bios da böyle bi ayar bulunmuyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: digimonster

Uyku moduna alıp belli bir süre bekledikden sonra, uyandırdığınızda da yine 30 dk. sonra mı kapanıyor ,yoksa 30 dakikaya uyku süresi ekleniyor mu? Bunu bi deneyebilirmisiniz ?

Bir de biosu downgrade etme şansınız Varsa downgrade edebilirmisiniz ? Mcafee antivirüs programı aktif mi ? İntenet bağlantınızı kestiğinizde de kapanma devam ediyor mu ?

Mcafee antivirüs kullanmıyorum downgrade yapamam o riski alamam yani kapanırsa sıkıntı

uyku moduna aldığımda 30 dk yeniden başlıyor 29.dakikada yeniden uyku moduna alıp açsam dakika sıfırlanıyor 30 dk bi daha baştan alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektürükçü

abs plastik olan kasa dışarıda denese ne olacak , şase mi alıyor yani
    dışarıda denemek ekran kablosunun anakarta uzanacağı yere kadardır

haklısın abi öyle donanım cıkartıp deneme sansım yok yani imkansız gibi birşey ama donanımsal olsa dakikayı kim ayarlıyor 30 dakikaya error verdim artık 15 saat uyumuyorsm 30 kere pc mi kapanır ya
  • bi fikri olan yok mu ne yaptıysam sorun hala devam ediyor
  • En Temizinden Yeni Bir Bilgisayar Alın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.