Şimdi Ara

KİMSENİN ÇÖZEMEDİĞİ SORUN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Eşek Sokan Arı

En Temizinden Yeni Bir Bilgisayar Alın .

demesi cok güzel de money lazım onada :)
  • Format attinmi atmadiysan kesinlikle at cozulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet formatta attım size yaptıgım bütün işleri sırasıyla yazayım tekrar bundan 3 ay önce filan gece yarısı pc kendiliğinden elektrik kesip kapandı açtım tam 30dk sonra bi daha kapandı bu 3 kere tekrarladı ve düzeldi kendiliğinden 1 ay geçti yeniden başlat dediğimde pc kapanıyordu bu sorun yine tekrarladı bu sefer 2 gün sürdü bu süre zarfında

format attım(win 8 di win 7 kurdum ondan sonra win 8.1 kurdum )
    işlemci ekran kartı macunlarını yeniledim
    bios pilini değiştirdim
    karabükte bi kaç tamirciye götürdüm böyle bişey biz görmedik dediler
    yine sorun devam ederken pc kapandı bende acmadan önce teli usbden sarja taktım ve düzeldi

düzeldiğin bu yana yaklaşık 2 ay pc hiç kapanmadı yeniden başlatılmadı oturum kapatılmadı

3 gün önce esc ye basmak isterken yanlışlıkla elim kapatma tusuna gitti pc uyku moduna aldı açtım yine aynı sorun yarım saat içinde kapanıyor yani elektriği kesiliyor birden açıyorum hemen açılıyor bişey yok gibi

macunları bugün yeni değiştirdim
    bios pilini çıkarıp denedim
    biosta açık bıraktım 30 dk kapandı
    güvenli modda 30dk kapandı
    kaspery windows defender nod32 ile virüs taramsı yaptım
    walware taraması yaptım
    güç seceneklerini kontrol ettim ama nafile
    hem bataryada hem sarjdayken değişmiyor pc açma tusuna bastıktan tam 30 dk sonra kapanıyor

artık pc kırma aşamasına geldim özellikleri iyi olduğundan kıyamıyorum nolur bi fikir söyleyin deneyeyim

• Bios a girmiş virüs mü silin tekrar yükleyin
    format atarken diskin üzerindeki tüm verileri siliyorsunuz değilmi ve diski ayırmadan format atın .

Mahalle bilgisayarcısıda sizden fazla bir şey bilmiyor ,mutlaka gözden kaçan bir ayrıntı olmalı , anakartınızda problem olsa zamanlanmış görev gibi tam 30 dk. içinde kapanmaz .
  • Bilgisayarinizin şarjı takili bir halde beklermisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B4CF5463F -- 20 Haziran 2015; 12:09:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer1998

Bilgisayarinizin pil ömru tukenmekte olabilir.

bataryayı mı diyorsunuz sarjdada aynısını yapıyor değişmiyor ki
  • Herhangi bir kapanma ekrani gelmiyor degil mi ?

• quote:

Herhangi bir kapanma ekrani gelmiyor degil mi ?

hayır direkt elektriği kesiliyor tam 30 dakika sonra
  • Muhtemelen bios ayarlarinda islemci belli bir sicakliga ulasinca kapanmasi icin bir ayar var ve bu ayar olmasi gerekenden daha az ve buraya ulastigi icin pc kapaniyor olabilir.

• quote:

Muhtemelen bios ayarlarinda islemci belli bir sicakliga ulasinca kapanmasi icin bir ayar var ve bu ayar olmasi gerekenden daha az ve buraya ulastigi icin pc kapaniyor olabilir.

beni sakın yanlış anlamayın sizde elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama yukarıda bi kaç yerde yazdım biosu resetledim sıcaklıklar normal macunları bi geçen ay birde dün değiştirdim sıcaklık değerleri var normal gözüküyor ısınma problemi olsa pc 30 dakika beklemez hemen açılmaz açılsada kapanır hemen tabiri caizse bilgisayara biri program kurmus 30 dk ayarlamış açıldıktan 30 dakika sonra elektriği kesiyor 29 değil 31 değil tam 30 dakika aralıksız boşta çalışırkende bios ekranındaykende güvenli moddada 30 dk oldu mu direkt kapanıyor
  • Bilgisayarininda olay goruntuleyicisini ac ve kapandigi vakit ne olmus bak bakalim. Bir hata falan var mi diye. Windows kategorisi altinda sistem vardir oraya bakicaksin hatirladigim kadariyla.

• orada her 30 dakika içn hata var internetten arastırdığım kadarıyla bilgisayar kendini direkt kapattığı için 41 hatası veriyor yani düzgün yeniden baslatılamadı hatası anladığım ve arastırdım bilgilerden bunu anladm bir resimde atabilirim buraya
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.