Şimdi Ara

KİMSENİN ÇÖZEMEDİĞİ SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün yanlışlıkla pcnin oturumunu kapattım sonra açtım suan pc her 30 dk da bir kapatıyor kendini tam 30 dakika ne eksik ne fazla daha öncede basıma geldi kendiliğinden veya bişeyleri karıstırırken düzeldi pc ısınmıyor yani normal değerlerde ve en merak ettiğim şey neden 30 dk da bir kapanıyor ben bu bilgisayarı kapatamayacakmıyım hep açık mı kalacak neden hep kapanıyor pc

• denetim masasindan guc ayarlarini varsayilana getirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay_tech

denetim masasindan guc ayarlarini varsayilana getirin.
    dediğinizi yaptım bakalım 5 dakika kaldı kapanacak mı birde bios pilini çıkarmıştım işe yarar inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirgoder

dediğinizi yaptım bakalım 5 dakika kaldı kapanacak mı birde bios pilini çıkarmıştım işe yarar inş

Alıntıları Göster
    malesef yine 30 dk olunca kapattı bilgisayar kendni
  • quote:

malesef yine 30 dk olunca kapattı bilgisayar kendni

Alıntıları Göster
    ayarlarla ilgili bir sıkıntı mevcut buyuk ıhtımalle biosu falan kontrol et resmi atıyor yoksa direk kapatıyor mu pc ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramcho_35

ayarlarla ilgili bir sıkıntı mevcut buyuk ıhtımalle biosu falan kontrol et resmi atıyor yoksa direk kapatıyor mu pc ?

Alıntıları Göster
    bilgisayar direkt kapanıyor açma tuşuna bastığımdada açılıyor biosta herşey normal kaç kere resetledim biosu daha üst versiyonu yok olsa kurardım bios pilini çıkardım yinede tam 30 dk olunca kapanıyor
  • quote:

bilgisayar direkt kapanıyor açma tuşuna bastığımdada açılıyor biosta herşey normal kaç kere resetledim biosu daha üst versiyonu yok olsa kurardım bios pilini çıkardım yinede tam 30 dk olunca kapanıyor

Slm kardes benim fikrim kendı bulundugun kullanıcıyı sil kendıne yenı bır kullanıcı ac en kotu bir format çak gecsın hep 30 dakıkada kapanıyor dedın ıcın böyle soyluyorum o 30 dakıka zarfnda pc ye yüklenip cpu'yu zorluyorsan sogutma yetersiz oldugu ıcın de olabilir 80 derece oldugunda kapatır kendını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maçanga -- 18 Haziran 2015; 9:21:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maçanga

quote:

Slm kardes benim fikrim kendı bulundugun kullanıcıyı sil kendıne yenı bır kullanıcı ac en kotu bir format çak gecsın hep 30 dakıkada kapanıyor dedın ıcın böyle soyluyorum o 30 dakıka zarfnda pc ye yüklenip cpu'yu zorluyorsan sogutma yetersiz oldugu ıcın de olabilir 80 derece oldugunda kapatır kendını.

Alıntıları Göster
    görev yöneticisine baktınız mı peki? oradaki bir komut pcyi kapatıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_mero -- 18 Haziran 2015; 11:11:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

görev yöneticisine baktınız mı peki? oradaki bir komut pcyi kapatıyor olabilir.
    zamanlı görev olabilir
    başlat çalıştıra cmd yazıp konsolu açın
    shutdown -a yazıp enter basın

(eğer kapanma komutu var ise geçici bir çözümdür)
  • Maçanga kullanıcısına yanıt
    format kaç kere attım düzelmiyor yine kapanıyor en ağır oyunlarıda oynasam 30 dk kapanıyor boşta beklesede 30 dakikada kapanıyor pc daha önce kimsenin başına gelmemiş böyle bişey herhalde
  • dj_mero kullanıcısına yanıt
    nasıl bi komut olabilir bu birde neden hiç sorun yokken oturumu kapat dedikten sonra başladı böyle bi sorun onuda hiç anlmadım 1 ay hiç kapatmadım pc yi bi oturum kapattım yine basladı kapanmalar
  • MuratTURAN1977 M kullanıcısına yanıt
    süreli bir kapatma işlemi olmadıgından işleminiz gerçekleştirilemiyor diyor
  • quote:

format kaç kere attım düzelmiyor yine kapanıyor en ağır oyunlarıda oynasam 30 dk kapanıyor boşta beklesede 30 dakikada kapanıyor pc daha önce kimsenin başına gelmemiş böyle bişey herhalde

hem türk sitelerinde hem yabancı sitelerde bir sürü kişinin başına aynı şey gelmiş te ne yazık ki sorunun net bir cevabı yok.

https://www.google.com.tr/search?hl=en&q=bilgisyar+her+30+dk+da+bir+kapan%C4%B1yor&gws_rd=cr,ssl&ei=mzWDVfncNISnsgGDsqzQAw#hl=en&q=bilgisayar+her+30+dk+da+bir+kapan%C4%B1yor

https://www.google.com.tr/search?hl=en&q=pc+shuts+off+every+30+minute&gws_rd=cr,ssl&ei=ajWDVcPUO4iXsAGutIG4CQ

türk sitelerini zaten baştan salla da yabancı sitelerde de kimse emin değil. biri psu'dan kaynaklı diyor. Biri intel anti theft tecnology'den kaynaklı kapatmak lazım diyor. Biri bios'dan kaynaklı diyor. Linkler yukarıda siteleri araştır. işine yarayacak bir çözüm bulunur belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 19 Haziran 2015; 0:25:04 >

• quote:

süreli bir kapatma işlemi olmadıgından işleminiz gerçekleştirilemiyor diyor
    farklı bir hdd ile format denenebilir ve-veya farklı bir işletim sistemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynahit

farklı bir hdd ile format denenebilir ve-veya farklı bir işletim sistemi.

Alıntıları Göster
    hdd yi değiştirdim yeni format attım ama yinede çözüm olmadı sadece oturum kapattım diye neden pc her 30 dk da kendini kapatır ki cok mantıksız bios pilini çıkarmıstım kaç kere biosu resetledim ama olmuyor
  • quote:

hdd yi değiştirdim yeni format attım ama yinede çözüm olmadı sadece oturum kapattım diye neden pc her 30 dk da kendini kapatır ki cok mantıksız bios pilini çıkarmıstım kaç kere biosu resetledim ama olmuyor

Alıntıları Göster
    ben olsam artık bu durumda paranoyak gibi davranıp herşeyden şüphelenerek bilgisayarı en sade şekilde çalıştırmayı denerdim ( HDD siz ve dahili ekran kartlı, sadece anakart işlemci ve tek ram)

sonra ekran kartını

sonra cd-dvd romu

sonra HDD yi farklı bir sata yuvaya

sonra diğer aygıtları tek tek hep arada yarımşar saati geçirerek takardım.

aygıtları takma sırası mantıklı teknik sebepler nedeniyle tartışılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ynahit

ben olsam artık bu durumda paranoyak gibi davranıp herşeyden şüphelenerek bilgisayarı en sade şekilde çalıştırmayı denerdim ( HDD siz ve dahili ekran kartlı, sadece anakart işlemci ve tek ram)

sonra ekran kartını

sonra cd-dvd romu

sonra HDD yi farklı bir sata yuvaya

sonra diğer aygıtları tek tek hep arada yarımşar saati geçirerek takardım.

aygıtları takma sırası mantıklı teknik sebepler nedeniyle tartışılabilir.

Alıntıları Göster
    yazmayı unutmuşum laptop kullanıyorum aida64ten rapor aldım

http://s3.dosya.tc/server3/ccsm6f/Report.rar.html

eğer donanımsal bi hata olsa 30 dk da mı kapatır kendini acaba 2 gün oldu her 30 dk da kapanıyor ne 1 dakika erken ne 1 dakika geç tam 30 dakikada kapanıyr saniye şaşmıyor yani delirmek üzereyim pcyi camdan fırlatmaya az kaldı :/

• quote:

yazmayı unutmuşum laptop kullanıyorum aida64ten rapor aldım

http://s3.dosya.tc/server3/ccsm6f/Report.rar.html

eğer donanımsal bi hata olsa 30 dk da mı kapatır kendini acaba 2 gün oldu her 30 dk da kapanıyor ne 1 dakika erken ne 1 dakika geç tam 30 dakikada kapanıyr saniye şaşmıyor yani delirmek üzereyim pcyi camdan fırlatmaya az kaldı :/

Alıntıları Göster
    başlattaki arama çubuğuna görev zamanlayıcı yazıp onu bir kontrol edebilirmisiniz? oradakileri görmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

başlattaki arama çubuğuna görev zamanlayıcı yazıp onu bir kontrol edebilirmisiniz? oradakileri görmek istiyorum

Alıntıları Göster

isterseniz olay görüntüleyicisinide atabilirim orasıda dolu internetten arastırdım ama pc kapat ac diyor baska bişey demiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirgoder -- 19 Haziran 2015; 8:26:34 >

• quote:

isterseniz olay görüntüleyicisinide atabilirim orasıda dolu internetten arastırdım ama pc kapat ac diyor baska bişey demiyor

Alıntıları Göster
    anakLaptopun marka ve modelini yazabilirmisin?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.