kimsenin parası yooookkk bu ne ya önceden an basitinden abbys 2.5m dan koyduğum anda satılırdı şimdi 2m dan koyyorum yok alan falan daha neler neler gm duysun sesimizi bazı şerefsiz adamların hileli amlları yüzünden paraları yatır ondan sonrada dupelerde kaytbet herşeyini sonrada kismede para kalmasın oyununda zevki kalmıyo hiç bişey alamıyosun yada satamıyosun çok kısır bi hale geldi pazar
olympiada abyss 250k ya satamıyorum
ne dion sen
yaws kardes sen ii reklam yapamamısın
gel abbys 2m gellllllll abyss de ucuzluk burdaaaaaaaaaaa male ler female ler gelllllllllllllll abyss e gelllllll :D abyss 2m abyss 2m abyss 2m abyss 2m
walla aynen 4 gunden beri rogue fp+8 satamadim.Millet almak istiyo ama paralari yok trade atiyolar.ha bu arada fp+8 paulron 400m beramusta(reklam)
sen 400m ye shell sat ne urasıonkı fp +8le
sız fucker sanız ne yapam cypher da gelın ben alam
walla aslinda ben oyunu birakmistim rollbackden sonra baya bi item gitmisti sinirle onume gelene bus bastim bu +8 oldu.oyuna devam ediyom keske patlasaydida kurtulsaydim.
bu dupe yakında knight ı batıracak bence ilerde bedav dağıtırlar. hatta tezgahların etrafında bir insan yığını görürseniz hiç şaşmayıın .
quote:
Orjinalden alıntı: epsis
ne dion sen
olympia 'da 30 tane swiit scroll 3m satıyodu.. şok oldum kendimi xgenonda sandım bankaya koştum para alayım dedim 0 para vardı
quote:
Orjinalden alıntı: CEZA_NEFRET5
quote:
Orjinalden alıntı: epsis
ne dion sen
olympia 'da 30 tane swiit scroll 3m satıyodu.. şok oldum kendimi xgenonda sandım bankaya koştum para alayım dedim 0 para vardı
3m e satcağıma hiç satmam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme