Şimdi Ara

KİMSEYİ DÜŞÜRMEYECKLER !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aksoy90

Şike varsa bir takımı düşürdüğün zaman bunun nedenlerini insanlara anlatabilirsin.
    Çünkü ortada kanuna aykırı küme düşürmeye sebep olacak nedenler var.

Peki şike olduğu zaman bunun cezası belliyken söz konusu x takımı küme düşürmediğin zaman
    bunu insanlara nasıl anlatacaksın?
    Bence bu, bir takımı küme düşürmekten çok daha zor, sonuçları çok daha vahim bir durumdur.

Düşünsenize takımların şike yapmalarına rağmen, bunun cezası son derece ağırken bunun yerine göstermelik
    ufak tefek cezaların verildiğini.Türk milleti cahildir yani daha doğrusu eğitim seviyesi biraz düşüktür
    duygularına hitap edildiğinde kolay kandırılır ama bu kadar da saftirik değildir.

Hangi güç insanların adalete olan inancının sıfıra inmesine , futbol sevgisinin nefrete dönüşmesine
    her maçta insnaların birbirine girmesi ölümlerin olmasına, diğer takım taraftarlarının abonelikleri iptal ettirmesine
    dolayısıyla her türlü gelirin düşmesini göze alabilir ki?

Benim de aklıma geliyor punduna oturturlar bişeyler bulup küme düşürmezler diyorum ama yok
    sonuçlarını düşünce oluşacak kaos ortamından dolayı kaba etleri yemez diyorum.
    Bir de bunun hükümet, uefa ve derin trabzon yönü var.Şehir olarak küçük ama diğer derin yönleri bayağı gelişmiş bir şehir.

Bu dediklerim şikenin kanıtlamasına bağlı.
    Bunlar safsataysa zaten sorun yok lige aynen devam.

sonuçları tabiki vahim olur bi kere bundan sonra maçı peygamberlerden biri yönetse bile her maça şüpheyle bakılcak.

bilmiyorum belkide federasyon şu anda ulan ben ne yaptım havasında, çıt çıkarmıyolar ankarasporu düşürmeye benzemiyo tabi büyükleri düşürmek.

türkiyede hangi iş düzgünki bu işin düzgün sonuçlanmasını bekleyelim.

• operasyona geç kaldılar.
    bu dakkadan sonra ya takımlarımızı aklamaları lazım yada cezayı kesmeleri.
    ara bir formül tamamen kaos yaratır. ki ben kabullenemem.
    inönü88'in dediği gibi maçları peygamber yönetse tırt olacak.
  • Bu saatten sonra küme düşürülmesi değil küme düşürülmemesi daha büyük bir olay olur. Soruşturma gizli olmasına rağmen savcılık soruşturmasının kayıtları herkesin eline geçti ve neler yaşandığını herkes biliyor. Tarafsız bakan herkesin delillerin küme düşürülmesine yetecek kadar olduğunu bilir.
    Küme düşürülmemesi çok büyük bir olay yaratır.
  • Fenerbahçe nasıl milyonları sokağa dökerek kamuoyu oluşturuyor.Aynı şekilde emniyet ve yargı da delillerin bazılarını medyaya servis ederek kendi kamuoyuunu oluşturuyor.Biz haklıyız,boş yere tutmuyoruz demek istiyor.
    Medyadaki tapelerin bir çoğu doğrudur,sayfalarca telefon görüşmeleri uydurma olamaz.Senaryolara doğru demiyorum dikkat ederseniz..

bu sezon düşer mi bilmem ama kesin düşer diyorum ben.2 yıl olur,1 yıl olur bilmem ama TFF yürekli değil,önünde %100 şike yapıldığı belli olan belgeler olsa dahi,mahkemeyi bekler..
  • Topic açan arkadaşın fikirleri bayağı komik olmuş
    Var mı iddiaya giren demiş

Kimse iddiaya girmediği gibi pek çok kişinin düşüncesine tercüman olan GS lıya da laf yetiştirmiş
    Kimsenin senin banlanmanla ilgilendiği yok
    Forumu karıştıracak ve kural dışı yazarsan zaten istemesen de seni banlarlar merak etme..

Konuya gelirsek medyaya ben de inanmıyorum
    Gizli belgeleri bilerek sızdırdıkları aşikar ama sadece lehlerine olan belgeleri veriyorlar

Zaten bunu şundan anlıyoruz
    O kadar tutanak basında çıktığı ve birileri açıkladığı halde
    Gizli belgeleri açıklamak suçundan kimse ifadeye çağrılmayınca anlıyorsunuz.
    Yoksa devlet gizli dediği soruşturma hak birisi haber yapcak hemen RTUK aracı ile cezayı basarlar
    Ben duymadım ifade vereni, ceza yiyen TV kanalını...
    Siz gördünüz mü..
  • Tutturmuşlar bir gizli belgelerin açıklanması diye şeytanın (pardon Aziz Yıldırım'ın ve diğer şikecilerin) avukatlığına soyunan vatandaşlar. Hukuku bilmeyenler ve yarım bilenlerle bildikleri halde çarpıtanlardan geçilmiyor memlekette.

Bir defa soruşturmanın gizliliği hukukta niçin var olmuştur !? Bu suçluların olayı önceden haber alarak delilleri karartmaması, savcının gidişatına bakıp korkan diğerlerin kaçmaması vb. içindir. Yoksa zaten yargılama evrensel prensip gereği aleni yapılacaktır. Bütün deliller de kamuoyu ile paylaşılabilecektir. (Soruşturmanın gizliliği prensibi şikecilerin erkenden rezil olmaması için değildir zaten rezil olacaklar yargılama aşamasına geçildiğinde. Bu bilgiler kamuoyuna gelmemiş olsa adalete hücum edeceksiniz "vay bize zulüm ediliyor, sebepsiz yere gözaltına alınıyoruz" diyerek.)

Kamuoyu ile paylaşılan ve sızan bilgilerin zaten devede kulak olduğu ve bu yönden soruşturmanın ileriki safhalarını tehlikeye atacak bilgiler olmadığı zaten aşikardır. Bu nedenle "vay gizlilik ihlal edilmiş" diye yaygara koparmanın ve güya adalete taraftar gibi gözükmenizin bir kıymeti olmuyor. ( Zira gülünç oluyorsunuz gözü kapalı şikecileri ve mafya sistemini müdafaa ederken bir taraftan )

Diğer taraftan soruşturmanın gizliliğini faillerin kaçmasına sebep olacak şekilde tehlikeye atarak Şekip'e Emniyet içindeki köstebeğinin bilgi vermesine diyecek hiç bir sözünüzün olmaması ise gayet manidar !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yilmaz07 -- 10 Ağustos 2011; 21:58:59 >

• Herkes başımıza yargı kesildi, hakim kesildi, terazi kesildi, kimsenin olup bitenden tam olarak haberi yok, kim hangi suçtan dolayı içeride net ifade yok ama herkes maşallah düşürülmeli yok düşürülmemeli yok bilmem ne. Suç işleyen cezasız kalmaz , bazılarında korku var bu kadar haberden sonra söylentilerden sonra küme düşürülmeme korkusu.
    Karşı takım küme düşsün diye yol gözlenir oldu, inşallah suç işleyen cezasız kalmaz ama ceza uygulanacak bir durum görülmez ise o zaman diğer takım taraftarı kıyameti koparacak. Yani düzen rakibin çukurun dibini boylamasına kurulu, hayaller ve düşünceler bu yönde. Kimse korkmasın herkesi tatmin edecek yaptırımlar elbet uygulanacaktır.
  • Arkadaşlar , belgeleri okudum , şike var diyenler , neye dayanarak bunu söylüyor bilmiyorum.Talimatla söylemek durumunda bkıralıyor olabilirler.
    Ancak o belgeleri ben de okudum...

Bir kısmını basından okuduğunuz komik şeyler var.. (billionere , Korcan'ın kız kardeşinin olmaması gibi)

İskender Alın'a neden transfer görüşmesi yaptın diye soruyorlar.
    Sözleşmesi biten futbolcu , sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala istediğiyle transfer görüşür hatta dilerse sözleşme bile imzalar, kuralından bihaber bir soru bu.

Eskişehir'de gerçekten çekilen bir film için " Eskişehir'de ne filmi çeviriyorsunuz" gibi bir soru geliyor.Oysaki gerçekten bir film seti var ve telefondakiler bu set hakkında konuşuyorlar.

Sezer'e bir sms geliyor ," uyanınca beni ara" diye
    Sezer'e soruyorlar...Uyanınc aradın mı?
    Lan oğlum siz beni dinlemiyor muydunuz? Arayıp aramadığımı biliyorsunuz o zaman bu ne biçim soru

Aziz Yıldırım : Sami nerdesin?
    Sami Dinç : Ataşehirdeyim
    Aziz yıldırm : Kulübe gel..

Soru : Neden kulübe çağırdınız...

Bu şike var diyenler işte bu sorulara bakıp "hımzz evet gerçekten şike var diyorlar"

Sanem Altan'ın fiyaskosunu biliyorsunuz , kart cezalısı olduğu için oynamayan İskender , maçı satmıştır diye bir yargıya varıyor.
    Bir sonraki yazısında o maçı demedim , şu maçı dmek istedim diye kıvırıyor.

Ekrem AÇıkel , Emenike'nin para sayarken videosu va demedi mi?
    Dedi
    Nerde o video?
    Emenike niye serbest bırakıldı o zaman.
    Ekrem Açıkel kim?
    İyi ki telefon dinlemeleri başladı , bu şekilde çok demokratik şekilde işkencenin önüne geçildi diyen zavallı bir adam.TGRT'deki ekonomist bunun abisini başbakanla tehdit etmişti , neden bilmiyoruz.Ama garip bir şekilde TGRT'deki adamın görevine son veriliyor şike belgeleri birden bu adamın kucağına düşüyor.
    Ne garip tesadüf değil mi?

• valla iş sadece tff ye kalsa düşürülmeyeceği kesin lakin ortada uefa ve fifa var ve geçenlerdede FIFA Güvenlik Komisyonu Başkanı Chris Eaton “Elimizde Türkiye’de şike yapıldığına dair güçlü deliller var” açıklaması yapdı .
  • Şike yapan takımlara cezalar açık ve net kim yapmışsa küme düşürülmesi gerekir uefa fifa yasaları böle diyor .
  • Şike yapmışlarsa düşsün tabi.Bunun aksini söyleyen de yok.

Fenerbahçe ve diğerleri şike yapmışlarsa düşsünler.

Ama FB'nin düşmesine neden olacak şeyler bu telefon dinlemeleri ise , bu bir skandal olur.

Ümit karan'ın , Korcan'ın ifadeleri skandal sorularla dolu...

Soruları soranın sanki ligde ne olduğundan haberi yok..

Milsal

*05.04.2011 günü Saat:20.05’de Ali KIRATLI’nın (532 2569535), Ümit KARAN’ı (532 2661188) aradığı; (Kayıt Sıra No:……)
    Ali’nin “Otelde kalırım o zaman otele yanıma gelirsin” dediği, Ümit’in “Tamam bakarız abi konuşuruz” dediği, Ali’nin “Hava nasıl” dediği, Ümit’in “HER TÜRLÜ KOYARIZ ABİ” dediği, Ali’nin “Her türlü koyarız iyi güzel çalışıyorlar mı lan DIŞARDAN BU ............ LAZLAR” dediği, Ümit’in “Biz hiçbir şey kabul etmiyoruz abi ya” dediği, Ali’nin “İyi ........ ...............onların............. ...........SEN KAPTAN OLDUĞUN YERDE ÖYLE ŞEYLER OLMAZ” dediği, Ümit’in “Yani hayatta olmaz, yüzde yüz sizi de onları da yeneceğiz yani” dediği, Ali’nin “İyi geleceğiz arayacağım seni kaybolma ordan…SAHİP ÇIK TAKIMA HA BAK” dediği tespit edilmiştir.

Soruldu: Ali KIRATLI ile yaptığınız görüşmede sizin “HER TÜRLÜ KOYARIZ ABİ” diyerek kastettiğiniz müsabaka hangisidir? Açıklayınız.
    * Ali’nin “Her türlü koyarız iyi güzel çalışıyorlar mı lan DIŞARDAN BU ..... LAZLAR” diyerek sizden Trabzonspordan teşvik ile ilgili olarak bir girişimin olup olmadığını sorduğu anlaşılmaktadır. Söz konusu durumla alakalı açıklayıcı olarak ifadenizi veriniz.
    *Ali’nin “....... ........ SEN KAPTAN OLDUĞUN YERDE ÖYLE ŞEYLER OLMAZ” dediği ve sizin cevap olarak “Yani hayatta olmaz, yüzde yüz sizi de onları da yeneceğiz yani” dediğiniz görüşmede Trabzon ve Fenerbahçe ile oynanacak olan maçlarla ilgili konuştuğunuz anlaşılmaktadır. Söz konusu görüşmeyle alakalı açıklayıcı olarak ifadenizi veriniz.
    *Fenerbahçe ile rakip olduğunuz maç öncesi Ali’nin “ Takıma sahip çık” diyerek sizden istediği asıl şey nedir? Açıklayıcı olarak ifadenizi veriniz.
    CEVAP: Benim hertür koyarız diye bahsettiğim Eskkişehirspor’un Fenerbahçe ve Trabzonspor ile oynacağı maçlardır.* Ali KIRATLI’nın bahsettiği durum şampiyonluk yolunda ilerleyen Trabzonspor’un herhangi bir illegal çalışma yapıp yapmadığını öğrenmekti. Ben de benim kaptan olduğum yerde böyle işlerin olmayacağını söyledim.
    * Biz takım olarak her maça galibiyet için çıkarız ancak dört büyük klüp ile yapacağımız maçlar öncesi ayrı bir motive oluruz. Maça daha çok önem veririz. Bunlar futbolda olan doğal şeylerdir.
    * Ali’nın takıma sahip çık diyerek niyetli bir temennide bulunduğu düşünüyorum. Aksi bir düşünce beni fazlasıyla üzer.

Ümit bundan dolayı içeride.
    Kendisine alınan daha doğrusu eşine Ali Kıratlı tarafından alınan bir saat var.Bu saatin bulunduğu çantayı uzun süre "para çantası" olarak biliyorduk biz ama değilmiş işte..Faturaları vs si ile kanıt olarak iletilmiş savcıya..
    Peki şimdi niye hala içeride?

not : nokta nokta olan yerlerde küfürler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboi -- 12 Ağustos 2011; 11:20:53 >

• Biz usulsüz transfer görüşmesi yaptık bununla yargılanıyoruz, maç öncesi İ.Akınla konuşmusuz sanki bütün transferler sezon sonu görüşülüyordu resmi transfer sezonu açıldıktan sonra. Anlamadığım Serdal Adalı İ.Akını aramadan önce Göksel Gümüşdağıda aramış. Savcı neden G.G. ifadesine başvurmuyor? Hem futbolcusu içerde hem de görüşme yaptığı diğer yönetici içerde. G.G. nin Emine Erdoğanın yeğeniyle evli olması beni çok kıllandırıyor. Hem bu adam federasyon başkanı oalcakken ikinci adam olmayı neden kabul edip birden karar değiştirdi?

Benim mantığıma göre bize transfer yasağı gelmesi gerekir.
  • tff düşürmezse fifa düşürür
  • quote:

Orijinalden alıntı: -quaresma-

Biz usulsüz transfer görüşmesi yaptık bununla yargılanıyoruz, maç öncesi İ.Akınla konuşmusuz sanki bütün transferler sezon sonu görüşülüyordu resmi transfer sezonu açıldıktan sonra. Anlamadığım Serdal Adalı İ.Akını aramadan önce Göksel Gümüşdağıda aramış. Savcı neden G.G. ifadesine başvurmuyor? Hem futbolcusu içerde hem de görüşme yaptığı diğer yönetici içerde. G.G. nin Emine Erdoğanın yeğeniyle evli olması beni çok kıllandırıyor. Hem bu adam federasyon başkanı oalcakken ikinci adam olmayı neden kabul edip birden karar değiştirdi?

Usülsüz transfer görüşmesinden dolayı kimseyi içerde tutmazlar, çok daha ciddi durum tahminimce. Sizin ile ilgili az haber sızması demek oluyor ki 10 olaydan 1inde sizin adınız geçiyor kalan 9unda fenerin adı geçiyor. Çünkü Fenerin çok fazla yöneticisi içeride, futbolcularının çoğu sorgulandı, bir kısmı tutuklanma isteği ile sevkedildi felan filan. Bunları da bilerek basına sızdırıp kamuoyu oluşturuldu ki Federasyonun düşürmeme ihtimali elensin diye. Sonuçta fener şike yapsa da federasyona kalsa olay düşürmeyecektir ve bunun önüne geçtiler biraz da ileri gittiler hatta. Kimse aksini iddaa edemez ki eğer bu soruşturmadan kesin ve soru işareti bırakmayan kararlar çıkmazsa tribünler hep şike diye bağıracak, atılan her gol yenilen her gol şike olacak. Hakem doğru düdük calsa bile kimse inanmayacak. Futbol oynatmasınlar daha iyi eğer doğru kararlar veremeyeceklerse, bizim kafamızdaki soru işaretlerini gideremeyeceklerse.

• quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

Orijinalden alıntı: -quaresma-

Biz usulsüz transfer görüşmesi yaptık bununla yargılanıyoruz, maç öncesi İ.Akınla konuşmusuz sanki bütün transferler sezon sonu görüşülüyordu resmi transfer sezonu açıldıktan sonra. Anlamadığım Serdal Adalı İ.Akını aramadan önce Göksel Gümüşdağıda aramış. Savcı neden G.G. ifadesine başvurmuyor? Hem futbolcusu içerde hem de görüşme yaptığı diğer yönetici içerde. G.G. nin Emine Erdoğanın yeğeniyle evli olması beni çok kıllandırıyor. Hem bu adam federasyon başkanı oalcakken ikinci adam olmayı neden kabul edip birden karar değiştirdi?

Usülsüz transfer görüşmesinden dolayı kimseyi içerde tutmazlar, çok daha ciddi durum tahminimce. Sizin ile ilgili az haber sızması demek oluyor ki 10 olaydan 1inde sizin adınız geçiyor kalan 9unda fenerin adı geçiyor. Çünkü Fenerin çok fazla yöneticisi içeride, futbolcularının çoğu sorgulandı, bir kısmı tutuklanma isteği ile sevkedildi felan filan. Bunları da bilerek basına sızdırıp kamuoyu oluşturuldu ki Federasyonun düşürmeme ihtimali elensin diye. Sonuçta fener şike yapsa da federasyona kalsa olay düşürmeyecektir ve bunun önüne geçtiler biraz da ileri gittiler hatta. Kimse aksini iddaa edemez ki eğer bu soruşturmadan kesin ve soru işareti bırakmayan kararlar çıkmazsa tribünler hep şike diye bağıracak, atılan her gol yenilen her gol şike olacak. Hakem doğru düdük calsa bile kimse inanmayacak. Futbol oynatmasınlar daha iyi eğer doğru kararlar veremeyeceklerse, bizim kafamızdaki soru işaretlerini gideremeyeceklerse.

sonuna kadar katılıyorum

• Yargı şike vardır derse: Fener veya şikaye katılanlar gereği kadar ceza almaz ise Tr de oldğu gibi bende de fulbol sarsılır. Ne maça giderim ne lig tv alırım.
  • Fenerbahçe'nin küme düşmesi demek Türk futbolunun küme düşmesi demek.

Fenerbahçe küme düştü mü, Beşiktaş'ın da düşmesi gerekir.

Galasaray'ın belgesinden dolayı GS nin de düşmesi gerekir.

TS nin son maçlarına bakıldığında TS nin de düşmesi gerekir.

Türk futbolu bitmiştir arkadaşlar ...

Bu 4 takımı düşürsünler, ben helal olsun diyeceğim. Ama es kaza sadece Fenerbahçe düşerse, bu ülkede hiçbirşeye inanmam güvenmem.

Şike ve teşvik primini yapmayan büyük mü var Allah aşkına, kim inanır, anca fanatik Çarşılılar inanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Fenerbahçe'nin küme düşmesi demek Türk futbolunun küme düşmesi demek.

Bu 4 takımı düşürsünler, ben helal olsun diyeceğim. Ama es kaza sadece Fenerbahçe düşerse, bu ülkede hiçbirşeye inanmam güvenmem.

Şike ve teşvik primini yapmayan büyük mü var Allah aşkına, kim inanır, anca fanatik Çarşılılar inanır

Şikeye devam yani?
  • Anlaşılan yeni sezonda da, geçen sezonun 2. yarısı gibi tiyatroya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Fenerbahçe'nin küme düşmesi demek Türk futbolunun küme düşmesi demek.

GS belgesinden dolayı düşüremeyeceklerini belirtti tv ler hatta ceza bile alamayacagını. Avutma kendini be arkadaşım. Şike yapsınlar siz düşmeyin bizi düşürsünler bankasyada sonucu belli olmamıs maclar oynayalım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.