Kimya Ayt Soru Bankası
-
-
Orbital
Bilgi Sarmal
Birey B(Yeni Basım)
Paraf
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Orbital iyi diye duymuştum ben de ama çözmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
345, orbital
Hepinize teşekkürler
ayt kimya için aydın yayınları alacağım yanına 345 mi yoksa orbital mi önerirsiniz ?
-
Hocam 345 öneririm bu snee kasıntı sorularıda çıkardılar kitaptan ideal bir kitap
tyt icin de 345 bitti ve ikinci kaynak alacagim deneme olarak apotemi aldim 2. kaynak ne onerirsiniz
Fen bilimlerine de bakabilirsin hocam
Fen bilimleri ve sınavı önermiyorum aydın olabilir aydını sevdim
neden hocam özellikle biyosunu beğenmiştim
kimyası da fena değildi
-
Sınav yayinlari eğer 90li yıllarda girsek cozulebilirdi ama imkanı yok hep aynı tip soru ezberletme.
Fen bilimleri baskısı da baydı içindeki sorularda da işlem ağırlığı fazla geldi osym standartları dışında bence
Kimya için bu dediklerim bigosunu cozmedim
fen bilimleri için demiştim sadece hocam
evvet bazı sorularda sayılara kaçılmış ama
bence bu sene zorlayıcı kaynak çözülmesi gerekli kimyadan
çünkü biliyorsunuz ölçme ve değerlendirmede net ort. artıyorsa genelde ordan zorluyorlar bu seneki aktörler de mat ve kimya olacak gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 3 Ekim 2020; 23:4:11 > -
Hocam bu adamlar kimyayı ne zaman zor sordu ben beklemiyorum gene aynı tarz olur ama matematik de toparlanma bekliyorum fizik de aynı şekilde tm ciler bile ayt fizik cozebildim diyorsa bir iş var bunda.
hocam öyle demeyin net ort. ve yapılan değerlendirme çok şey ifade eder
geçen sene ort en düşük ders kimyaydı fende bu sene en yüksek ders de kimya oldu. Adamlar bu işleri gerçekten planlıyor gerçi bu sene istisnaydı ama
bu sene net ort. artışı bariz dikkat çeken dersler bunlar
mat ve kimya bence bu sene konuşulacak kimya aşırı zor olmaz tabi beklenenin 1 2 tık üstü gelir
bu dediğim gerçekten ayt mat için geçerli ama hatta tyt mat da sayılır
fizik ve biyo da muhtemelen aynı seviye gelir
rapor geldiğinde daha netleşir bu durum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 3 Ekim 2020; 23:20:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X