Şimdi Ara

KİMYA CEVAPLARI(30) İçeri! BU SEFER TAMAM..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
8
Favori
6.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kimyadan kimse bir şey yazmamış hatırlayanlar yardım lütfenn..

1)h2o ve h2s sorusu 1 ve 2 asitlik artar kaynama noktası suyun daha yüksektir

2)hangisinden karboksil elde edilmez sorusu sekonder alkolün yükseltgenmesiydi

3) 579 geçen akım

4)katalizör hariç hepsi dengeyi etkiler..

5)gazın ağırlığı 17 olacaktı hani şu 2.55 gram diyodu mol kesrini vermişti.

6)şöyle bi şeydi sanki tautomeri...http://sketchtoy.com/61743071

7)Asimetrik karbon atomunu soruyordu sadece 2-propanolde mi ne stero yoktu diğerlerinde vardı 2ve3..

8)uyarılma Be 2)1)1 olacaktı

9)Heisenberg rutherford 2-3-4 !

10)H3po4 derişim 0.1

11)Çözünürlük 10^-5

12)Elektrokimya ag-h piliydi

13)Denge sabiti 1/7

14)Ma=58 vermişti 29/11.2

15)Benzene nitro 2-3 olacak 1 de 1,2 dinitro demiş yanlış

16)oluşum ısısı filan vardı ısı/mol 181/2 olmalıydı yanlış, endotermik olacak ve entropi değişmez olacak yalnız 1

17)toprak alkali ile ilgili olanlar 2 ve 3 cunku 1a grubu diyo yanlis ns2 ile sonlanir doğru kararli degillerdir dogru

18)hangisinden alken elde edilemez, sekonder alkol felan diyorduhttp://sketchtoy.com/61743557

19)hangileri indirgenebilir 1 ve 3 olacak hatta 1de verdiği denklem bir alt satıra kaymıştı 3 teki de normal aldehit den alkole indirgenmeydi .

20)hangisinden alken oluşmaz yalnız 3 tü galiba hani lindlar katalizörü filan vardı 2. öncülde mesela

21)ışıma yapıyordu bu nedir diyordu beta ışıması olacak..

22) hangisi kondenazasyon değildir 3 olacaktı ilk ikisinde 2 farklı ürün girip bi şeyler çıkıyordu 3te tek ürün vardı..

23)Alkil-Alkenil-alkinil vardı

24)Tepkime grafiği vardı 2. öncülde tepkime ekzotermiktir diyodu 3. öncül de 2 aktifleşmiş kompleks üzerinden yürür gibi bişey diyodu 2 ve 3 olacak..

25)Hangisi yanlıştır diyodu VSEPR (CH3Cl) AX4 olmalı ..soruda AX2E2 mi ne diyordu..

26)244 gram mı neydi xH2o soruyordu x=7 olacak

27)izoelektronik elektron soruyordu 18 elektron olanlar olacak. Ar ile P-3 iyonu mu neydi..

28)Soruda CCl4 DİPOL-DİPOL demişti yanlış olacak.

29)Sanki elektronegatiflik vermişti o bundan iyonik ,diğeri ondan iyonikli bi soru vardı orada kovalet karakteri en fazladır ifadesi yanlış diğerleri doğru olabilir bi hatırlayın..

30)klor sorusu vardı ama cevabı net değil! bunun ben ch3e girer dedim 3 yaptım.. 4 de diyorlar buna % 80 cevap 4 :(
    http://sketchtoy.com/61743172

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberfa -- 21 Haziran 2014; 20:56:55 >

• hadi beyler bi bakın şunlara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberfa -- 21 Haziran 2014; 18:33:03 >
  • 4) enzim değil katalizör
    10) soruda yanlışı soruyordu 1'di cevap(niels bohr - fotoelektrik)
  • Entropi sorusu çok skmdi. Entropi orada nasıl aynı kalacak. Entropi'nin değişmesi bir tepkimenin farzlarındandır. Hepsi yanlış diyerekten yalnız 1 yaptım.
  • sağ sol eşitti gaz molleri ona dayanarak yaptım diğerleri kesin yanlıştı
  • Hangileri indirgenebilir diyordu 1-3 yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bir tane soru vardı.hangisinden alken oluşmaz. işte yukarıda 3tane nicelik varmiş. işte asimetriktir. su ayrılması sonucu alken oluşmaz felan falan naptınız onu

bir de tautomeriden emin misin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 19. soru senin dediğin
  • allah razı olsun bencede coğu böyle
    edit:tautomeri o değil kardeş bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestroizmir -- 21 Haziran 2014; 16:01:39 >
  • Hangisinden karboksilli asit oluşmaz mı ne vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: SirDeschain

Hangisinden karboksilli asit oluşmaz mı ne vardı

2. soru olacak dediğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberfa

quote:

Orijinalden alıntı: SirDeschain

Hangisinden karboksilli asit oluşmaz mı ne vardı

2. soru olacak dediğin

4 tane öncül vardı değil mi ?

• 8) böceklerin su üstünde yürümesi biyolojide değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum?
  • öncüllü değildi 5 tane şık vardı tepkime vardı tek tek
  • Cl'li soru vardı Kaç karbonla yer değiştirir sorusu
  • 4 tane öncül verdiği bi soeu vardı hangisinden alken oluşmaz diyordu sanırım, yalnız 3 1-3 yalnız 4 falan vardı şıklardı. Bi de radyoaktivite beta ışıması

• hangisi kondenzasyon değildir sorusu vardı yanlız 3 yaptım sanırım ama emin değilim
  • aynen diğerlerinde birleşip ek olarak su çıkıyordu 3 te birleşme olmadan su çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: elaziz_023

hangisi kondenzasyon değildir sorusu vardı yanlız 3 yaptım sanırım ama emin değilim

doğru yalnız 3 bencede
  • bide tepkime grafiği vardı 2. öncülde tepkime ekzotermiktir diyodu 3. öncül de 2 aktifleşmiş kompleks üzerinden yürür gibi bişey diyodu onu da 2 ve 3 yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 741es369 -- 21 Haziran 2014; 16:56:06 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.