Kimya hariç tüm dersler için bir hoca seçtim ama kimya konusunda yardıma ihtiyacım var. Kimyada çok kötüyümdür.
İmkan varsa kimya özel veya bizim kimyamız öneririm.Ben kimya özel tercih etmiştim ama iki sistem de çok iyi gördüğüm kadarıyla
Walter H.White
kullanıcısına yanıt
Tytsini de kullandınız mı hocam
kimya özel
quote:
Orijinalden alıntı: haleptıplı
Tytsini de kullandınız mı hocam
Kimya özelin tyt-ayt paketini almıştım ben.Kimyam iyiydi ancak önceki sene biraz fazla yanlış çıkınca bu sene oktay hocadan ilerledim.Tytde kimyayı fulledim,aytde de soruyu yanlış işaretlediğim için 1 yanlışım var
Peki kimya özel ile bizim kimyamız arasında hangisini önerirsiniz?
görkem şahin Bizim hocalar kimya elbistan kimyacı gülçin hoca
kimya adası ( sadece yenilenen videolar )
kimya için para vermeye gerek var mı bilemiyorum açıkcası
Wjéasz
kullanıcısına yanıt
Kanalları inceleyeceğim hocam. Anlatımı güzel olan bir hoca varsa youtubedan devam ederim.
Yandın Güzel İnsanY
kullanıcısına yanıt
görkem şahin çok iyi bence
Wjéasz
kullanıcısına yanıt
Elinizde bizim hocaların pdflerinin birleştirilmiş hali var mı acaba?
Pdf ile ilerlemek daha cazip geliyor. Ama arada anlamadığım yerlerde ondan da yararlanırım.
Hocam seçtiğiniz hocalar kimler ?
Mesajım bulunsun.
Walter H.White
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler hocam bir de planlama yapıyorum da tyt sini ne kadarlık bir kullamıla kaç gün/ayda bitmişti bir de ayt si
Maddi durum yeterliyse kimya özeli al yavaş geldiği yerleri dr hızlandırıp dinle üstüne bir tane de soru bankası (aydın önerilir) çözdün mü kimyayı seversin :)
quote:
Orijinalden alıntı: haleptıplı
Teşekkürler hocam bir de planlama yapıyorum da tyt sini ne kadarlık bir kullamıla kaç gün/ayda bitmişti bir de ayt si
Hocam şubat sonu organiğin çoğu kısmı bitmişti.Tyt de aralık gibi falan bitmişti galiba.Bazı sözel konularda fazla yılıp onlardan zaman kaybettiğim oldu ama.Ekimde başlamıştım.