Bildirim
kimya müh
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
eğitim dili ing bu arada..gazi endüstriden iimidir? -
Bende kimya bölümü okuyorum ve bu sektörde çok büyük paralar dönmediğini söyleyebilirim.Lakin ben illede kimya ile alakalı bişeyler yapıcam diyorsan hacettepe en iyisidir.Bildiğim kadarı ile hacettepenin kimya alanında laboratuvar olanakları iyi.Bölümde ingilizce ise yabancı dilinde olmuş olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 12 Temmuz 2009; 19:58:34 > -
daha fazla bilgi verebilecek olan var mı? -
iyidir yaz.eğitim ingilizcedir bu arada.. -
bende tercih yaparken düşünmüştümkim müh. liğinin ama bi kimya mühendisi ile konuştum kimyacılar (fen edebiyat) biz olamdan işlerini yapabilirler ama onlar olmazsa biz birşey yapamayız çünkü biz o işin yeteri kadar eğitimini almıyoruz sadece yetki var ama işi yapan onlar deişti aklında bulunsun şimdiki aklım olsa kimya seçerdim demişti -
quote:
Orjinalden alıntı: Paysage
bende tercih yaparken düşünmüştümkim müh. liğinin ama bi kimya mühendisi ile konuştum kimyacılar (fen edebiyat) biz olamdan işlerini yapabilirler ama onlar olmazsa biz birşey yapamayız çünkü biz o işin yeteri kadar eğitimini almıyoruz sadece yetki var ama işi yapan onlar deişti aklında bulunsun şimdiki aklım olsa kimya seçerdim demişti
ilginç gerçekten.Bende şimdiki aklımla olsam çift anadal yapardım ve bir taşla iki kuş vurmuş olurdum.Hemde içimde bir ukde kalmazdı -
bence sakın ismine aldanıpta kimya okuma, en zor iş bu bölümde bulunuyor.. kimya ile ilgili tüm işyerleri şehir dışında, çimento sanayi, boya sanayi, barajlar, kimyevi başka fabrikalar hep şehir dışında allahın dağında çalışıyorsun.. benim akrabam bu bölümü okudu iş çok zor buldu, çeşmede dağlık köy biyerde barajda çalışıyor.
diğer bi tanıdığım işe gitmek için 7'de kalkıyor, otobüsle şehir dışına gidiyor akşam 8 de dönüyor -
quote:
Orjinalden alıntı: EcheLoN_
bence sakın ismine aldanıpta kimya okuma, en zor iş bu bölümde bulunuyor.. kimya ile ilgili tüm işyerleri şehir dışında, çimento sanayi, boya sanayi, barajlar, kimyevi başka fabrikalar hep şehir dışında allahın dağında çalışıyorsun.. benim akrabam bu bölümü okudu iş çok zor buldu, çeşmede dağlık köy biyerde barajda çalışıyor.
diğer bi tanıdığım işe gitmek için 7'de kalkıyor, otobüsle şehir dışına gidiyor akşam 8 de dönüyor
Millet iş bulabilme derdinde. Senin akrabaların, tanıdıkların hiç değilse iş bulabilmiş.
Ben daha da kötüsünü duyuyorum zaman zaman. Kimya mühendisliğinde iş bulmak her yerde zorlaştı, diye. Ben de İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Kimya Mühendisliği'ni yazacağım. Bunu okulun öğrencilerine sorduğumda iş bulma olanaklarının olduğunu; ama ancak Hacettepe, İYTE, Ege gibi bazı üniversitelerin avantaj sağlayabildiğini söylediler.
-
quote:
Orjinalden alıntı: erdenar
quote:
Orjinalden alıntı: Paysage
bende tercih yaparken düşünmüştümkim müh. liğinin ama bi kimya mühendisi ile konuştum kimyacılar (fen edebiyat) biz olamdan işlerini yapabilirler ama onlar olmazsa biz birşey yapamayız çünkü biz o işin yeteri kadar eğitimini almıyoruz sadece yetki var ama işi yapan onlar deişti aklında bulunsun şimdiki aklım olsa kimya seçerdim demişti
ilginç gerçekten.Bende şimdiki aklımla olsam çift anadal yapardım ve bir taşla iki kuş vurmuş olurdum.Hemde içimde bir ukde kalmazdı
Kimya mühendisliği okuyanlar kimya bölümü okuyanlar kadar kimya bilmezler. Bunun yanında kimya bölümünde okuyanlar da proses gibi şeyleri öğrenip kimya mühendislerinin yaptıkları işi yapabilirler. Ama kimya mühendisleri dedikleri gibi kimyagerler olmadan iş yapamaz.
-
hiç bulaşma kimyaya.boşta kalırsın..2006 kim.müh mezunuyum..iş yok boştayım..boğaziçisi bile yaramaz okadarını söylüyorum..en iyisi dersane öğretmeni oluyor..yazık etme..biz yandık sende yanma..o kadar puan aldıysan..gıda..matematik..makine falan oku..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X