< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Boş yapma adam doğru söylüyor ayrıca oktay hoca bu tarz yerlere gelip reklamını yapmaz
|
Ücretli ders satan hocalar genelde popülerleştikten sonra öğrenciyi takmıyor maalesef bu durum çok üzücü ve sinir bozucu çünkü zamanında tanınmak için her şeyi yapıyorlar videoları paylaşın vs vs...
Oktay hoca böyle olmayan sınırlı kişilerden biri hiç çizgisini bozmadı hep öğrenciden yana oldu zaten bu işe ilk başladığından beri forumda da bir tane kötü konusunu göremezsiniz veridğiniz paranın karşılığı da alınan bilgi değil zaten ücreti gerçekten az kalıyor :) |
Knk Oktay hoca mikail Behzat esş hepsinden ders aldım hepsi iyi ama oktay hoca çok sıcak çok delikanlı adam
|
Oktay hoca kraldır, 11. Sınıfta tyt-ayt paketi almıştım, ücret almadan 1 yıl daha uzatmıştı sınav döneminde de kullanmam için
|
Iban atin buradan halledelim hocam satisi.
|
Verdiğiniz para aldığınızın karşılığı değil bunu bildiğimiz için oktay hocayı bilmeyenler de öğrensin istiyoruz vefa borcumuzu ödeyelim
|
oktay hoca candır FİYAT PERFORMANS ÜRÜNÜ
|
yandeskte linkine rastlayıp özelden kendisine ilettiğim tek hoca oktay hocadır. normalde işim olmaz deneme yazdırır çıkardım. gördüğüm gibi gittim bir instagram hesabı açtım linkleri attım telifleyin hocam dedim. aynı şeyi başka bir hocada yaşasam hiç uğraşmazdım. adamı çok seviyorum herkesin zorlandığı kçç denge gibi konuları hiç zorlanmadan öğrendim.
|
Kimya Özel Oktay Hoca piyasanın nirvanasıdır. Senelerdir bu forumda takılıyorum, istisnasız her sene Oktay Hoca zirvede. Hiç düşmüyor adam. Rakipsiz resmen.
Kimyayı fullemek istiyorsanız gözünüz kapalı Oktay Hoca'dan gidebilirsiniz. Hiç tereddüt etmeyin. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenmazel -- 5 Temmuz 2020; 21:3:28 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucy13 -- 5 Temmuz 2020; 21:15:51 > |