Bildirim
Kimya soruları (çözülücek )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güncel yardımcı olurmusunuz -
buradaki sorular çok kolay hadi bir kaç soru olsa neyde bir sürü soru var bir kitabı açsan hiç konuyu bilmeden bakarak bunların yarısını yaparsn buraya yapamadıgımız soruları soruyoruz ugraşmatıgımız degil bunlar muhtemelen yazılı için felen çalışma kagıdıdır . ve sen tenbellik edip ugraşmadan hemen yardmcı olurmusunuz diosn
aç bi kitap bakarak %50 sini çözemezsen ben çözecem hepsini sana sen ugraş yapamadıklarını sor -
quote:
Orijinalden alıntı: murat0601
buradaki sorular çok kolay hadi bir kaç soru olsa neyde bir sürü soru var bir kitabı açsan hiç konuyu bilmeden bakarak bunların yarısını yaparsn buraya yapamadıgımız soruları soruyoruz ugraşmatıgımız degil bunlar muhtemelen yazılı için felen çalışma kagıdıdır . ve sen tenbellik edip ugraşmadan hemen yardmcı olurmusunuz diosn
aç bi kitap bakarak %50 sini çözemezsen ben çözecem hepsini sana sen ugraş yapamadıklarını sor
bu testi zaten o beyaz yerler bi de sıklarda siinene beyazlıklar benim cevaplarımdı çoğunu yanlıs yapıp ,yapamadığım için rica ediyorum.. -
arkadaş kayboldu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X