Şimdi Ara

Kindle 4 nook simple touch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bir e-kitap okuyucusu alacağım Kindle 4 ile nook simple touch arasında kaldım sizce hangisini almaliyim.(Türkçe kıtaların yani sıra yabancı gazate de okuyacagim bide ilerde öğrenmek istediğim dillerin kitapları icinde kullanilcak)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kindle alacaksan Paperwhite 2 alacaksın.Kindle 4 ile Nook arasında tabii ki Nook.
  • Gece kitap okumadigim için paperwhite istemiyorum açıkçası amazonun kitap hazinesi çok geniş o kitapları nook da bulabilirsen nook Banada avantajlı geliyor

Düzenleme:Nook simple touch için dokunmatik yüzey ile eink ekran arasina ışık siziyormus buda parlamaya neden oluyormuş o doğru mudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ererhan -- 30 Eylül 2014; 23:08:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ererhan

Gece kitap okumadigim için paperwhite istemiyorum açıkçası amazonun kitap hazinesi çok geniş o kitapları nook da bulabilirsen nook Banada avantajlı geliyor

Düzenleme:Nook simple touch için dokunmatik yüzey ile eink ekran arasina ışık siziyormus buda parlamaya neden oluyormuş o doğru mudur

Hocam ben ürünü kullanmadım ama bu sorunu ilk defa duydum forumda kullanan çok arkadaş var illaki biri belirtirdi bu sorunu diye düşünüyorum.Alette ışık yok bir kere nereden ışık sızacak.
  • Sentez* kullanıcısına yanıt
    Güneş Işığı dokunmatik yüzey ile eink arasınaki boşluk da yansıma yapıyor dedi bi kullanıcı

• quote:

Güneş Işığı dokunmatik yüzey ile eink arasınaki boşluk da yansıma yapıyor dedi bi kullanıcı

Onun cihaza özel fabrikasyon hatası da olabilir hocam Nook forumda yaygın bir sıkıntı olsa duyardık.
  • Evet olabilir haklisiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Watch Series 8 45mm GPS
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Güneş ışınına direk maruz kalınca biraz parlıyor.O kadar önemli birşey değil.Nook simple touchı tavsiye ederim.Bu arada nookda gazeteleri sitelerinden okuyamazsın sadece kendi kitap satış sitesine giriyor.Gazeteleri indirip atman lazım.Türkçe kitap okumakta sıkıntı yaşamazsın.

• Kindle 4 daha şık duruyor bence
  • Send to Kindle gibi nook un uygulaması yokmu peki illa ellemi atmam gerek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.