Şimdi Ara

Kindle'ın bir artısı daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok karakterli kitaplarda unuttuğunuz karakterin üstüne tıklayıp nerede geçmiş diye bakabiliyorsunuz. İnanılmaz bi teknoloji..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok karakterli bir roman okuyorsanız matbu kitapta da bir not kağıdına karakterleri yazabilirsiniz. Mübarek parmaklarınız birazcık, yalnızca birazcık yorulabilir; ama hepsi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Çok karakterli bir roman okuyorsanız matbu kitapta da bir not kağıdına karakterleri yazabilirsiniz. Mübarek parmaklarınız birazcık, yalnızca birazcık yorulabilir; ama hepsi bu.

Bu çok daha pratik, acı bir gerçek
  • Tabletten kitap okuyana saygım var tabikide ama bana göre değil bu olay . Her şeye teknolojiyi bulaştırmamız gerek bana kalırsa .
  • X-ray olarak biliniyor bu özellik, ki bu, mükemmel cihazın eşsiz avantajlarından sadece biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

Tabletten kitap okuyana saygım var tabikide ama bana göre değil bu olay . Her şeye teknolojiyi bulaştırmamız gerek bana kalırsa .

Tabletten zaten okunmaz, adamlar dikkat dağıtmasın diye başka özellik koymamış kindle a
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Biliyoruz hocam kindle'ın ne olduğunu herhalde. Birkaç gün bende kullanmıştım. Tabletvari cihaz işte , tablet dediysek ipad demek istemedim herhalde :) Elektronik cihazdan kitap okumayı sevemedim demek istedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.