Şimdi Ara

Kindle Paperwhite 3 (2015) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
24
Favori
27.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tlks979797

Merhaba. Birşey sormak istiyorum. Ekran çizilmesine karşı şeffaf ekran koruyucu almayı düşünüyorum ama bu ekranı parlaklaştırır mı ? Yada ekran koruyucuya gerek var mı ? ekran çizilirse okuma kalitesinin düşmesinden korkuyorum. Ekran koruyuculu kullanan var mı ?

Parlak ekran koruyucu kullanan arkadaşlar, ışıkta parlama yaptığını söylemişlerdi.Alacaksaniz parlak almayın. Fakat Mat olanlar nasıldır bilemiyorum.
    Ben aşağıdaki resmini verdiğim ürünü aldım. 2 TL. 6 TL de kargo. Kindle bu kılıf içinde gayet güzel kullanıyorum.
    😊
    https://store.donanimhaber.com/8c/3f/3f/8c3f3f73a2d1b938721d2bb8afdb1539.png Kindle Paperwhite 3 (2015)

https://store.donanimhaber.com/8c/3f/3f/8c3f3f73a2d1b938721d2bb8afdb1539.png Kindle Paperwhite 3 (2015)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 8 Şubat 2016; 17:46:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kindle paperwhite 3'de, yeni güncelleme sonrasında ana ekran görünümü değişti. Eski ana ekran görüntüsünü getirebilecegimiz bir ayar yeri varmış. Bilen var mı acep?

• GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    Settings> Device Options > Personalize your kindle > Advanced Options > Home Screen View (Home Screen View butonu off olarak ayaralanacak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purepain -- 8 Şubat 2016; 20:38:31 >
  • purepain kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Cloud'a yüklediğimiz pdf'i nasıl silebiliriz? Cihazdan siliniyor ama library'a girince görünüyor.
  • day_dreamer kullanıcısına yanıt
    amazonun sitesine girip cloud kısmından silebilirsin hocam.
  • asosyal adam kullanıcısına yanıt
    Clouda nasıl giriyoruz? Bulamadım.
    Amazon anasayfadan sign in yaptıktan sonra "Your Account" yazan kısma tıklayın, sonra "Manage your device and Contents" yazan kısma gelin daha sonra "Your Content" yazan kısmı tıklayın. Oradan seçip silersiniz istediğiniz dökümanı. Cihazın ayarlar kısmından "Sync and Check for New Items" dediğiniz zaman cihazdan da siler.

Kişisel döküman silinecekse "books" yazan kısmı "all" veya "documents" olarak seçin o şekilde görüntüleyip silersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purepain -- 9 Şubat 2016; 11:22:16 >
    Oldu teşekkürler
    Rica ederim. Cihazınız da hayırlı olsun bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

quote:

Orijinalden alıntı: neco88

Selamlar bugün benmde yeni bir kindle ım oldu cihazı açıp kurdum fakat bu ilk şarj olayı nasıl olmalı acaba? Bitirip mi takmalı yoksa hiç kullanmadan direk mi takmalı? Kaç saat şarj etmeli?

Öncelikle hayırlı olsun.

Cihazı, açma tuşundaki ışık yeşile dönene kadar şarj etmelisiniz.

İlk aldığımızda hiç kullanmadan direk şarja mı takalım yoksa pil sıfırlanınca mı şarja takalım anlayamadım ?
  • tlks979797 T kullanıcısına yanıt
    Artık hemen hemen tüm teknolojik cihazlarda lityum iyon pil kullanıldığı için böyle dertler kalmadı. Şimdi şarja takın dolduktan sonra bitmeye yakın olana kadar kullanın (%0 olana kadar bitirmeyin pilin ömrünü yersiniz). Bu şekilde 2-3 devirden sonra batarya tam randımana kavuşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purepain -- 9 Şubat 2016; 17:13:32 >
  • tlks979797 T kullanıcısına yanıt
    Cihaz bana ilk geldiğinde şarj yarım dolu idi. Ben yinede ışık yeşile dönene kadar şarja taktım. Simdi her gün okumak neticesinde 15 günde şarjı yarıladık.
    Benim kullanımlarımla tam dolu bir şarjın bana en az 1 yada 1.5 ay rahat gideceğe benziyor.
    Wifi ye ihtiyaç duymadığınız zamanlarda cihazı uçak moduna almayı unutmayın.

• GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • iOS 9.3 beta'da ekranı sıcak yapıyorsun gözü daha az yoruyor iPad air'i bir iki gündür öyle kullanıyorum farkettiğini söyleyebilirim, tecrübe eden arkadaş var mı? iPad'le devam edebilirmiyim paperwhite almalımıyım?

• Demirmkn D kullanıcısına yanıt
    Paperwhite ekranına yaklaşabileceğini sanmamakla birlikte, sizin isteğinize göre alıp almama kararınız değişir. Bir zaruriyet yok ama ben de Note tablet kullanan biri olarak Paperwhite aldım, memnunum. Gözü hiç yormuyor.
  • Demirmkn D kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 4 senedir iPad'den pdf, epub sayısız döküman ve kitap okudum. Rahatlıkla söyleyebilirim ki Kindle'ın deneyimiyle iPad'inki arasında dağlar kadar fark var. Yazılımla alakalı bir durum değil o sebeple ios 15 bile gelse ekran yine de LCD ekran. Eğer çoğunlukla kitap okuyacaksanız Kindle, kullanım kolaylığı, ekran kalitesi, şarjlı kullanım süresi olarak iPad'le mukayese bile edilmez. Ancak PDF formatında doküman okuyacaksanız ve özellikle renkli ekran önem arz ediyorsa (şekil, tablo vb.) iPad'den devam edin.
  • Bilgisayardan calibre ile kindle a attigimiz kitaplari amazon cloud a nasil yukleyebilirim.
    Yardimci olur musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tarikosman7

Bilgisayardan calibre ile kindle a attigimiz kitaplari amazon cloud a nasil yukleyebilirim.
    Yardimci olur musunuz?

Calibre ile Yaptığın Kitapları mail ile kindle atarsan clouda kaydolur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal garantili nereden bulabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.