Şimdi Ara

Kindle Paperwhite 3 (2015) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
24
Favori
27.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: day_dreamer

quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

quote:

Orijinalden alıntı: 1601yy

quote:

Bugün aldım. İst bilişim elden kontrol ederek. 449 tl 9 taksit. 350 liraya 2. el satan kırolara inat parayı verdim. Mümkünse 2. el alın ama her kuruşa değer

...

Hocam ikinci el düşünmüyorum. Acaba şu ürün nasıl?http://urun.n11.com/e-kitap-okuyucu/amazon-kindle-touch-wi-fi-dokunmatik-e-kitap-okuyucu-P32689502
    Edit: Işığı yokmuş bunun.

Yeni yeni araştırmaya başladım ışıklı ile ışıksız arasında ne fark var gece okunamıyor mu ışıksız olunca

Işıklı baya rahat. İnsan kullanmayınca anlayamıyor.

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bugün aldım. İst bilişim elden kontrol ederek. 449 tl 9 taksit. 350 liraya 2. el satan kırolara inat parayı verdim. Mümkünse 2. el alın ama her kuruşa değer

...

Hocam ikinci el düşünmüyorum. Acaba şu ürün nasıl?

İlginçtir.
    Sizin verdiğiniz linkteki satıcı ile aşağıdaki linkteki satıcı aynı firma.Ama aşağıdaki linkte 80 TL daha ucuz
    http://www.kindleturkiye.com/Kindle-new-touch-satin%20al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ışıksıza o kadar para verilmez

az daha verip hem ışıklı hem daha iyi çözünürlüklü pw3 alın

• quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

quote:

quote:

quote:

...

Hocam ikinci el düşünmüyorum. Acaba şu ürün nasıl?http://urun.n11.com/e-kitap-okuyucu/amazon-kindle-touch-wi-fi-dokunmatik-e-kitap-okuyucu-P32689502

İlginçtir.
    Sizin verdiğiniz linkteki satıcı ile aşağıdaki linkteki satıcı aynı firma.Ama aşağıdaki linkte 80 TL daha ucuz
    http://www.kindleturkiye.com/Kindle-new-touch-satin%20al

Burada stokta yok gözüküyor. Belki siteden dolayı bir fark olabilir.

• kitapları klasör şeklinde ayıramıyor muyuz ? yazarlara göre ayırmak istiyorum her yazarın altında kendi kitapları olsun ama yapamadım.bütün kitaplar aynı dizinde.

birde calibreden mobiye çevirdim kitapları ama my libraryde kitap kapakları görünmüyor ?
  • Kapaklar bende de gözükmüyor var mı bir ayarı calibreden

• quote:

Orijinalden alıntı: erhan911

kitapları klasör şeklinde ayıramıyor muyuz ? yazarlara göre ayırmak istiyorum her yazarın altında kendi kitapları olsun ama yapamadım.bütün kitaplar aynı dizinde.

birde calibreden mobiye çevirdim kitapları ama my libraryde kitap kapakları görünmüyor ?

Öyle bir şey yok. Aynı yazarın kitapları anca yanyana olur author olarak seçersen. Kitapları klasör şeklinde ayırabilirsin ama. Klasör açtıktan sonra add / remove item kısmına tıklayacaksın sağ üstte settingse girdiğin yerde. Tek tek seçip done diyeceksin.
  • Benim cihaz ilk aldığım gibi duruyor güncelleme falan yapmadım bu guncellemeyı nasıl yapmam gerekiyor(bilgisayar üzerinden)
    Eğer 2 tane güncelleme kaçırmışsam teker teker yüklemem mi gerek?

• quote:

Orijinalden alıntı: monarch25

Benim cihaz ilk aldığım gibi duruyor güncelleme falan yapmadım bu guncellemeyı nasıl yapmam gerekiyor(bilgisayar üzerinden)
    Eğer 2 tane güncelleme kaçırmışsam teker teker yüklemem mi gerek?

Wifiye bağlan. Otomatik günceller.

• erhan911 kullanıcısına yanıt
    Calibreden kitabı mobi veya azw3 formatına çevirin, Kindle'ı bilgisayara bağlayın, Calibrede kitabın üzerine sağ tıklayarak Kindle'a gönderi seçin. Eğer o şekilde hallolmazsa reset atın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cngzhn20

Kapaklar bende de gözükmüyor var mı bir ayarı calibreden

Eğer kapak varsa içinde, Calibre'den cihaza gönder diyin, çıkacaktır.
  • mutevaziadam kullanıcısına yanıt
    Evet hocam çözüm buymuş. Teşekkürler.

• okuma listesi ya da tarihçe gibi bir yer bulamadım.hangi kitabı okuyorum,kitabın kaçta kaçındayım var mı böyle bir yer ?

my readin lists var ama boş atamadım da kitabı oraya.
    Hocam goodreads sitesinden hesap açın ordan okumak istediklerinizi ekleyebilirsiniz ayrıca şuan okuduğunuz kitabı ya da daha önceden okuduklarınızı ekleyebilirsiniz.bildirim çubuğundan girebilirsin ilk önce pcden girerseniz daha iyi olur iyice öğrenmiş olursunuz özelliklerini
  • dediğim olay my libraryde sıralamayı recent olarak seçince çıkıyormuş.en son hangi kitaba bakılmış,kitabın yüzde olarak neresindesin yazıyor. goodreadsin kitapları takip etmek,kişisel liste oluşturmak,puan vermek gibi bir olayı var sanırım.

peki my reading lists ne işe yarıyor ?

@asosyal adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan911 -- 2 Mart 2016; 17:06:09 >
  • Moon reader programında olduğu gibi dakikada kaç kelime, kaç saat okudugumuz gibi istatistikler olsaydı keşke.

hocam my reading list okumak istediklerinizi göstermeye yarıyor sanırım.Ben yeni ana sayfayı beğenmediğim için eski haline getirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asosyal adam -- 2 Mart 2016; 18:22:05 >
  • http://www.kindleturkiye.com/Kindle-Paperwhite-2015-ve-Kilifi-satin-al

En son çıkan paperwhite bu mudur?Kilifta 50 lira falan değer mi sizce?Yuksekten dusse kırılır zaten ince alet kılıf bi ise yaramaz gibi

• power 90 kullanıcısına yanıt
    En son çıkan pawerwhite o.Hocam 50 tl kesinlikle değmez ben ebaydan(aliexpressden de alabilirsiniz) 4 dolar civarına aynısını aldım şuan kullanıyorum gayet kullanışlı cihazı düşürme fırsatım olmadığı için bilemiyorum korur mu ama iş görür gibi duruyor gene de temkinli olmakta fayda varBaya pahalı yalnız o site 549 tl nedir ben aralık ayında kılıfla beraber 380e aldım dolardan mı o kadar arttı diyeceğim de 3 ayda o kadar artması imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asosyal adam -- 4 Mart 2016; 19:28:47 >
  • asosyal adam kullanıcısına yanıt
    Sizce nerden aliyim hocam?Amazondan alınca gümrük falan daha pahalıya gelir diye düşündüm.Turkiyede de yetkili bayi bi kindleturkiye var bide istanbulbilisim.İstanbulbilisimde de stokta urun kalmamıs :(

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.