Şimdi Ara

Kindle Paperwhite 3 (2015) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
24
Favori
27.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben n11den kindletürkiye mağzası ile aldım dediğiniz gibi amazon gümrüğe takılabilir tanıdığınız yoksa almaya değmez.
  • asosyal adam kullanıcısına yanıt
    Amazonda gümrük vergisi hesaplanip otamatik eklendiginden fazla sorun olmaz genelde ama Kindlelarin hiç biri Türkiye'ye gönderilmiyor.Aracı firmalarla anlaşıp anca getirilebiliyor.Ben de Amazon'dan almayı düşünmüştüm ama aracı vergi derken Tr fiyatlarına denk geldiginden iki ay önce hepsiburadadan çekle 400 liraya almıştım.

Edit:Fiyatlara nolmuş öyle, şimdi baktım orda da 550 lira olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Engineer -- 5 Mart 2016; 11:36:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asosyal adam kullanıcısına yanıt
    Nereden aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demirmkn D kullanıcısına yanıt
    N11 Kindletürkiye mağzasından.
  • Sence bu nasıl iş görür mü ? Gerçi 6 inçmiş yav benim lg 5.2 inç .

www.istanbulbilisim.com.tr
    Calibro Basic Koyu Gri E- Kitap Okuyucu
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/calibro-basic-koyu-gri-e-kitap-okuyucu-fiyati,166009.html

Diğerleri de 6 inçmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehitkamil -- 6 Mart 2016; 0:20:24 >

• Şehitkamil kullanıcısına yanıt
    Hocam iş görür 6 inç zaten e kitaplar için standart çoğu 6inç
    http://forum.donanimhaber.com/m_98415438/tm.htm bu konu da ilk mesajda inceleme videosu falanda var yalnız babil ve attığınız sitede stok kalmamış galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

Hocam iş görür 6 inç zaten e kitaplar için standart çoğu 6inç
    http://forum.donanimhaber.com/m_98415438/tm.htm bu konu da ilk mesajda inceleme videosu falanda var yalnız babil ve attığınız sitede stok kalmamış galiba.

Yağ bir işe elimi atayım diyorum tosluyorum

Bana şöyle pahalı olmayan işe yarar bir şey lazım. Bu arada dokunmatik ekran değil yazıyor ya nasıl çalıştıraxaz mesala pdfleri yada google playden uygulama nasıl indirecez ?

Şimdi uygulamada izledim de tam bir işkence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehitkamil -- 6 Mart 2016; 10:23:24 >

• Kasım ayında aldığım Paperwhite 2015'i satıyorum. Ürünü n11.com'dan aldım kutusu, faturası,kılıfı, garanti belgesi vs. herşeyi var. Herhangi bir sorunu yok. Mayıs ayında askere gideceğim için satıyorum. 375TL'ye vereceğim cihazı.
  • Keşke moon reader programında olan bazı özellikler cihaza güncellemeyle gelse. Mesela dakikada kaç kelime okuduğumuz, bir kitaba tam olarak ne kadar süre harcadığımız gibi. Bir de bir sorum var. Atıyorum 120 sayfa olan bir kitabı mobiye çevirip cihaza atıp sayfa çevirirken. Fiziksel kitaplarda olduğu gibi sayfa 1 2 diye gitmiyor.
    Sayfa 1, 1 derken 2 ye geçiyor. Sebebi ne olabilir?

• PaperWhite 3 ü bir tanıdığa vereceğim ama vermeden önce , içinde benim ile ilgili bilgiler olmasın , açıldığında benim ismim ile açılmasın istiyorum. Ne yapabilirim?
  • GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    Hocam ana menüden yukarıdan aşşağı 3 nokta var ordan settings diyin daha sonra device options-personalise your kindle-device name and personal info-device name bu şekilde seçerek isminizi istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

Hocam ana menüden yukarıdan aşşağı 3 nokta var ordan settings diyin daha sonra device options-personalise your kindle-device name and personal info-device name bu şekilde seçerek isminizi istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Teşekkürler

• N11den alacağım pw3ü. Hobiall mı iyi kindletürkiye mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Züğürt Ağa

N11den alacağım pw3ü. Hobiall mı iyi kindletürkiye mi?

hobiall mağazasının yorumları daha iyi idi. iki mağazada da fiyat aynı olsa da oradan aldım.
    kılıf tekliflerinize açığım. çinden uygun ve kaliteli birşey olursa memnun olurum.
  • Kılıf önerilerine açığım olabildiğince ucuz fiyattan.
    Aliexpress den alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monarch25

Kılıf önerilerine açığım olabildiğince ucuz fiyattan.

Daha ucuzları var ama arkadaşın buradan aldığı kılıfı görünce az daha verip iyi birşey alayım dedim. Yorumlar da iyi. Ancak çinli kardeşim hala kargoya vermedi😒.

• quote:

Orijinalden alıntı: Züğürt Ağa

quote:

Orijinalden alıntı: monarch25

Kılıf önerilerine açığım olabildiğince ucuz fiyattan.

Daha ucuzları var ama arkadaşın buradan aldığı kılıfı görünce az daha verip iyi birşey alayım dedim. Yorumlar da iyi. Ancak çinli kardeşim hala kargoya vermedi😒.
    http://www.aliexpress.com/item/case-for-all-new-2015-Kindle-Paperwhite-Case-pouch-cover-jacket-for-Kindle-Paperwhite-6-inch/856650061.html

hocam kaç gündür siparişe vermedi??
    ve açıkcası yine 30 tl ye geliyor.Hem 1 ay kadar bekleyeceğim hemde 30 tl.Değmez bence.

• 5 gün oldu dün ve iptal ettim. kargo süresine katlanıyoruz bir de tedarik beklemek yetti
  • arkadaşlar türkçe sözlük attım. Ancak normal kitap okurken sözlük çalışıyor. ama vocabulary builder bölümünde kelimelerin anlamı gözükmüyor sözlük bulunamadı yazıyor. PW3 kullanan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Sözlük Wordnet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cngzhn20

Keşke moon reader programında olan bazı özellikler cihaza güncellemeyle gelse. Mesela dakikada kaç kelime okuduğumuz, bir kitaba tam olarak ne kadar süre harcadığımız gibi. Bir de bir sorum var. Atıyorum 120 sayfa olan bir kitabı mobiye çevirip cihaza atıp sayfa çevirirken. Fiziksel kitaplarda olduğu gibi sayfa 1 2 diye gitmiyor.
    Sayfa 1, 1 derken 2 ye geçiyor. Sebebi ne olabilir?

hocam gerçek kitap sayfası boyutuna indirgemek içim yapıyorlar. mesela eğer font büyüklüğünü en düşüğe ayarlarsan bu sefer sayfaları 2'şer 3'er geçiyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.