Şimdi Ara

Kindle Paperwhite 3 (2015) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
24
Favori
27.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu cihaz ne kadar sürede şarj oluyor. Sarj işareti yeşil yanmasına ragmen hala şarj işareti çıkıyor. Yeşil olunca fişten çekmek mi lazım. Emin olamadığım için soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 24 Nisan 2016; 17:51:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yeşil olunca çekmen yeterli.
  • asosyal adam kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

• Işık yeşil yansa bile pil göstergesinde tam dolmamış gibi sanki son bir tık boşluk daha kalıyor sizdede öyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demirmkn -- 25 Nisan 2016; 11:19:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demirmkn

Işık yeşil yansa bile pil göstergesinde tam dolmamış gibi sanki son bir tık boşluk daha kalıyor sizdede öyle mi?

Dostum son güncelleme sonrası benim de öyle.
    Bende Kindle paperwhite var, son güncelleme sonrası batarya sanki bozuldu gibi, geçen full şarj yaptım, yeşil ışık yandı, uçak modunda, ertesi gün baktım batarya yarıya dusmus, normalde eskiden full şarj ile 1-2 ay giderdi, niye böyle oldu, amazondan almıştım, daha 2 yıl olmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pamukkale otobüsünde yolculuk yaparken, gözüm gibi korumaya çalıştığım Kindle mı, koltuktan yere düşürdüm. Kindle HAVLU kılıf içinde idi. Hemen baktım bir şey yok gibi görünüyor. Umarım bir şeyi çıkmaz. Çok severek kullanıyorum. Bu cihazlar düşmelere karşı çok nazik deniyor. Ondan endişe ettim.

• kaç gündür araştıyrıyorum bir cevap bulamadım en son buraya geldim , bu alet amazondan geliyor mu türkiyeye ?
  • Amazonun direk olarak getirme gibi bir olayı yok ancak farklı firmalar aracılığıyla getirtebilirsiniz.
  • Kobo glo hd nin yaygınlaşması ile bence pabucu dama atılmak üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosarian -- 14 Mayıs 2016; 10:39:32 >
  • Kobo glo hd ve paperwhite 3 arasında kaldım? Önerileriniz nelerdir?
  • Arkadaşlar bugun kargom geldi e kitabı (azw3) calibre üzerinden usb ile yolluyorum lkitapları acıyorum, daha sonra tekrar usbye bağladıgımda kıtaplar sılınıyor kafayı yıyecegım sankı dısk koruma yada vırus gıbı sılınıyor. benmı acaba dosya atmayı beceremıyorum yoksa kındle mı gerı yollayım lutfen yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubocek

Arkadaşlar bugun kargom geldi e kitabı (azw3) calibre üzerinden usb ile yolluyorum lkitapları acıyorum, daha sonra tekrar usbye bağladıgımda kıtaplar sılınıyor kafayı yıyecegım sankı dısk koruma yada vırus gıbı sılınıyor. benmı acaba dosya atmayı beceremıyorum yoksa kındle mı gerı yollayım lutfen yardımcı olurmusunuz?

Sorunuzun bu linkteki gruba sorarsanız ustalar cevap verecektir.
    Kindle Türkiyefacebook
    Kindle Türkiye
    https://fb.com/groups/kindleturkiye/?fth=1

• Gidip görebilecegimiz inceleyebileceğimiz bir yer var mıır?
  • istanbul bilişim var bildiğim onun dışında yok galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar,

epub biçiminden mobi biçimine çevirerek kullandığınız kitaplarda word wise özelliği çalışıyor mu?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jussok

merhabalar,

epub biçiminden mobi biçimine çevirerek kullandığınız kitaplarda word wise özelliği çalışıyor mu?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Benim bildiğim sadece amazondan satın alınan kitaplarda Çalışıyor o özellik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar pdf olarak kindle a dosya attım fakat içinde çok fazla miktarda eksik harf var. Mesela içeri yazacak iç ri yazıyor yani bildiğiniz harfleri yutuyor. Yanlış anlaşılmasın türkçe karakterleri yutmuyor. Her türlü harf yutuyor ve bunu çok sık yapıyor. İşin ilginci dosyayı tekrar bilgisayarda açıyorum. Bilgisayarda böyle bir problem yok yani pdf dosyasında eksiklik yok kindleda problem oluyor. Bir de her pdf de de olmuyor. Bazı pdflerin altında construction design yazıyor. Bunlarda sıkıntı olmuyor mesela. Lütfen yardımcı olur musunuz ?

• Matbu kitaplara ek olarak sağladığı kolaylıklar için e-kitap okuyucusu almayı planlıyorum; ama Pw 3 ve Kobo Glo HD arasında kaldım. İkisini de deneyimleyen var mı?

• Ben de çok araştırmıştım. Birinin ötekisine bariz bir üstünlüğü yok. Nereden alacağınıza göre fiyat avantajı olabilir Kindle'ın.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Glo HD için ekran üstünlüğü var denilmiş, karşılaştırma videolarında da bu konuda gözle görülür bir üstünlüğü var gibi duruyor; siz de fark ettiniz mi?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.