Şimdi Ara

Kindle Paperwhite 3 (2015) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
24
Favori
27.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladım hocam sanırım biraz da göz sağlığı için uygun font büyüklüğünü seçmek gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kez de bu siparişi geçtim. 10 dolardan daha ucuza maloldu ve kılıf hemen kargolandı. gelişi sürer tabi bir ay kadar.

• Pw 2 de Vocabulary builder özelliğini nasıl kullanabilirim? Son güncellemeyi yaptım.

• Merhaba arkadaşlar 1 ay önce aldığım toplamda 3-4 kere kullandığım Kindle Paperwhite 3 ümü satıyorum. Yanında Uyku modlu Mıktanıslı kılıfı da vardır. Cihaz İstanbul bilişimden alınmıştır. Faturası garantisi kutusu vs. herşeyi tamdır cihaz sıfır ayarındadır dediğim gibi 3-4 kere kullanılmıştır. Kılıfı ile birlikte 450 TL ye bırakmayı düşünüyorum. İstanbul ve Ankara elden satış yapılacaktır. İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlks979797 -- 17 Nisan 2016; 22:38:45 >
  • Paperwhite 3 te ışıgı açınca altta biraz karartı gibi bir şey var

Siz de de var mı
    Normal mi?

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Bende de oluyor galiba gölge gibi

• Karanlıkta farkettim ışığı tamamen kapatsam bile çok az ışık veriyor, sizdede böylemi?

Paperwhite 2015 cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Demirmkn

Karanlıkta farkettim ışığı tamamen kapatsam bile çok az ışık veriyor, sizdede böylemi?

Paperwhite 2015 cihaz

Evet
    Paperwhite ta ılık hiç kapanmıyormuş
    Çok az da olsa açık kalıyormuş

Amazonun çalışanları da öyle dedi
    Sormuştum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben çok yabancıyım kindle'a kusura bakmayın: pdf okuyabilir miyiz bu cihazda. benim bütün e-kitaplarım pdf formatında. başka bi formata çevireceksek te veri kaybı, sayfa no, dipnot detayları falan çevirirken birebir çevrilen formata dönüşecek mi mesela? kafam karıştı?
  • rusen_orhon kullanıcısına yanıt
    Pdf kitaptan kitaba çok farkettiği için sağlıklı bir okuma olmuyor çoğu zaman. Calibre programıyla azw3 formatına çevirip okuyabilirsiniz. Herhangi bir veri sayfa kaybı olmuyor.

• Merhabalar, ben telefona çok sık kitap atıyorum ve aygıtı her defasında usb ile notebooka bağladığımda haliyle şarj oluyor. Açıkçası sürekli kısa süreli tak-çıkar yapmak canımı sıkıyor. Her ne kadar Li-ion pillere sahip olsa da cihaz, sürekli tak çıkar yapmanın cihazın bataryasına olumsuz etki yapacağını düşünüyorum.

Benim merak ettiğim konu şu: Cihazı pc'ye bağladığım zaman şarj etmesini istemiyorum, bunu yapabilmemin bir yolu var mıdır? Evde fazladan micro usb kablosu var yani birini feda edebilirim benim için sorun olmaz. Usb kablosunun içindeki kablolardan birini veya birkaçını keserek bunu yapabilir miyim?

Not: Mail ile kitap atmak başka bir alternatif yol fakat o zaman da metinler iki yana yaslı olmuyor ve okurken azw3 formatındaki akıcılığı yakalayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepinizden zekiyim

yeni kindle (kindle oasis) geliyor:http://techcrunch.com/2016/04/11/get-ready-for-the-new-kindle/

Oasis çıktı

Fiyatı 290 dolar

• Yuh 850 + Naçizane TR katkı payı = 1000 +

• Beyler kafama takıldı bu açma kapama tuşu bozulsa yapılır mı. Başka türlü cihaz açılıp kapatılır mı.? Malum cihazda başka tuş yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cngzhn20

Beyler kafama takıldı bu açma kapama tuşu bozulsa yapılır mı. Başka türlü cihaz açılıp kapatılır mı.? Malum cihazda başka tuş yok.

Bozulursa bozulmuş olur başka yolu sadece mıknatıslı kılfı ile ekran aç kapa yapılabilir ama cihazı nasıl aç kapa yaparız bilmiyorum

Ve muhtemelen kaliteli yapmışlardır
    Uzun ömürlü cihaz türü olduğunu düşünüyorum

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Mutlaka uzun ömürlü yapılmıştır. Ama ister istemez insan takılıyo tek tuş olunca. Garanti veya servisle de bir şekillede halledilebilir gerçi.

• Arkadaşlar bu meret için Türkçe gazete yokmu?

• Demirmkn D kullanıcısına yanıt
    CALİBRE ile her gün gönderebilirsiniz

• Bildiğiniz yandaş olmayan, parasını verip indirebileceğimiz gazete ne var?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.